Изчерпано количество
 • MultiTesto (GEP) Тестостерон комплекс - флакон 10мл. 350мг/мл
 • MultiTesto (GEP) Тестостерон комплекс - флакон 10мл. 350мг/мл
 • MultiTesto (GEP) Тестостерон комплекс - флакон 10мл. 350мг/мл

MultiTesto (GEP) Тестостерон комплекс - флакон 10мл. 350мг/мл

  Изчерпано количество
 • MultiTesto (GEP) Тестостерон комплекс - флакон 10мл. 350мг/мл
 • MultiTesto (GEP) Тестостерон комплекс - флакон 10мл. 350мг/мл
 • MultiTesto (GEP) Тестостерон комплекс - флакон 10мл. 350мг/мл
 • Код на продукта: 10 ампули 350mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 70.00 лв

Multi Testo 350 от GEP - уникален инжекционен стероид, който е смес от тестостеронови естери. Комбинация от тестостерон деканоат, пропионат, фенилпропионат и изокарбонат и в определено съотношение той гарантира високо ниво на тестостерон в кръвта.

 

Този композитен микс има анаболни и андрогенни свойства, който могат бързо да изградят мускулна маса, като стимулира синтеза на протеини, повишава издръжливостта, либидото и апетита също така и добър анти катаболен ефект.

 

Действие Multi Testo 350, проектиран от GEP стимулира образуването на кръв и нарастване на броя на червените кръвни клетки и следователно повишава издръжливостта на спортиста и ускорява процеса на възстановяване.

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEPпроверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Описание Multi Testo 350 (GEP)

Препаратът, който за първи път включи смес от такива естери, е основан от фармацевтична компания Organon през 1970. Смес от тестостеронови естери с различни периоди на активност се използва за лечение на заболявания, свързани с нормализирането на тестостерона. Забавено развитие и сексуална дисфункция при мъжете дори и рак на гърдата при жените.

 

Съставът на активната съставка се образуват от следните естери: 140 мг деканоат, 84-фенилпропионат, изокарбонат – 84 мг и 40 мг пропионат. В бодибилдинга, той се използва широко, закоето има много коментари от обратна връзка на клиенти в нашия форум. Продуктът предлага на спортистите способността бързо да придобият маса и сила, затова е толкова популярен сред щангисти. Натрупването на течност в ставите предизвиква намаляване на натоварването и премахва болката.

 

Multi Testo 350 от GEP е смятан за един от най-ефективните анаболни стероиди. Лекарството силно потиска производството на тестостерон, и се открива в кръвта за около 4 месеца след края на цикъла. Разходите за Multi Testo 350 от ГЕП са леснодостъпни за спортисти, защото 350 милиграма в една ампула си е доста много, и за това често инжектиране не се налага.

 

С прием на тестостеронови естери вашето развитие откъм резултати силно ще нарасне. Наличието на силни андрогенни и анаболни свойства прави този препарат универсален. Той осигурява голяма и висока степен на тестостерон в кръвта, и за това както казахме няма да се тормозите с чести инжекции.

 

 

Как да приемате Multi Testo 350

Фармакокинетика е с бързо начало и продължителност на действие. След инжектиране на лекарството в рамките на няколко часа започва да показва своята активност. Усеща се бавно, и приблизително в края на седмицата идва очакваният пик. След това има постепенно намаляване на концентрацията на тестостерон в кръвта. В тази връзка, инжектирането трябва да се прави малко по-често, повечето спортисти предпочитат два пъти седмично.

 

За една седмицата доза от Multi Testo 350 от GEP може да варира от 350 мг до 700 мг. Размерът на дозата зависи от подготовката на спортиста и неговите индивидуални цели. Опитните спортисти използват и доза от 1000 мг или по-висока на седмица.

 

Използването на тези инжекции са много подходящи, когато имате нужда от голяма маса за теглото ви, и не е твърде важна като качество. В продължение на 6 седмици с интензивни тренировки и балансиран режим на хранене може да покачите до 10 кг мускулна маса. Обикновено приема продължава от 4 до 8 седмици. За жени, не се препоръчва поради високата андрогенна стойност и период на активност в тялото.

 

Сустанон от GEP се съчетава добре с други стероиди. За още по-голямо увеличаване в теглото, може да се осигури комбинация с метан или стромба. Комбинацията с Дека предвижда допълнително увеличение на силата. Ако искате да получите много високо качество на чиста мускулна маса, комбинирайте препарата с Winstrol Depot, Параболан или Анавар.

 

Моля, имайте предвид, че лекарството ароматизира, така че трябва да се приемат и анти-естрогени и превантивни лекарства, за да се избегнат сериозни последствия. Също така, за да запазите фиксираното тегло, може да включите и Кленбутерол, за да не отидат всички усилия напразно.

 

За начинаещи, които не са имали опит с прием на стероиди, можете да започнете цикъл с Сустанон ГЕП с доза от 350мг на седмица. Една ампула е достатъчно за тялото да се адаптира и да предизвика сериозни подобрения.

 

Multi Testo (GEP) : Мнения

Спортистите, които имат опит с приема на лекарството, оставят много добри отзиви. Значимо наддаване на тегло задоволявайки и най-взискателните спортисти. Отзиви за Сустанон GEP потвърждават, че покачват 7-9 кг. мускулна маса, а накрая ги запечатват с Кленбутерол.

 

Нашият форум съдържа препоръки от спортисти от различни нива на обучение, вие сами може да ги видите и да се обедите към ефективността на лекарството върху реални примери.

 

Повечето мнения за Multi Testo (GEP), могат да помогнат на начинаещите спортисти да вземат решение за дозата или комбинацията с други анаболи. Ако вече имате опит от прием на лекарството, очакваме вашите коментари във нашия форум. Вашите отзиви за сустанон ще бъдат много интересни за цялата общност, и можете да задавате всякакви въпроси и да получаватe съвети от специалисти.

 

Като цяло, много от изявленията за описаното лекарство са, че е отличен анаболен препарат за покачване на маса, но ако искате качествена маса с релеф, трябва да се комбинира с други стероиди.

 

От къде да купя Multi Testo от GEP и каква е неговата цена?

Нашият онлайн магазин е винаги отворен за жителите на територията на България. Ние работим само с надеждни производители и с минимум посредници, така че поръчка на Сустанон (GEP), ще бъде за вас евтина и надеждна. Нашите приходи нарастват за сметка на увеличаването на броя на редовните доволни клиенти. Коментари за нашата работа можете да видите във нашият форум.

 

За да закупите този композитен инжекционен стероид, просто направете вашата поръчка в онлайн магазина. И вашата поръчка възможно най-бързо ще бъде опакована и изпратена до възможно най-закътаното кътче на страната.

 

След като решите да поръчате специално този стероид или друг вид лекарство, можете да видите, че цената е различна от другите доставчици. Бъдете внимателни, защото стероидите не могат да бъдат евтини. И като резултат на това може да получите ниско качество или изтекли от годност лекарства, и да застрашите здравето си.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: , MultiTesto, (GEP), Тестостерон, комплекс, флакон, 10мл., 350мг/мл, MultiTesto (GEP) Тестостерон комплекс - флакон 10мл. 350мг/мл