Изчерпано количество
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.

Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.

  Изчерпано количество
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Oxaver (Vermodje) Анавар - 100таблетки.
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 100Таб/10МГ
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 77.00 лв

Oxaver от Фармацевтична компания Vermodje Moldova - оксандролон разработена това е перфектен стероид разработен въз основа на изключително ниска андрогенна активност, но пък с добра анаболна активност по-висока от дори от тестостерон (до 4 пъти).

 

Той е предпочитан най-често в леката атлетика и културизма там неговите качества са много ценени. Тези таблетки са най-добрата подготовка за изграждането на големи спортни резутати като : покачване на силата, придобиване на суха и чиста мускулна маса, изгаря мазнините, премахване на течности от организма, повишава и стимулира синте на растежния хормон.


Ефектите от приема на Оксандролон (Анавар)

1. Придобиване на суха и чиста мускулна маса.
2. Голям прилив на сила.
3. Високо качество на чиста мускулна маса.
4. Отлично запазване на резултата след спиране на приемът му.
5. Липса на странични ефекти.
6. Не потиска собственното производство на тестостерон.
7. Бързото възстановяване на вашите връзки, сухожилия и мускули след тренировка.

 

Какво е Oxaver историята :

През 1964 г. в САЩ е разработена стероидна активна съставка оксандролон. Първоначално той е създаден за медицински цели за лечение при жени и деца. Медицинското ръководство описва таблетките Oxaver като терапевтично и профилактично лекарство за анемия, остеопороза, HIV, възтановяване от тежки травми и изгаряния. Заради ниската си андрогеност и безопасна токсичност той е позволен да се приема дори и от деца.

 

Разбира се, спортистите бързо подучуват за уникалните свойства на лекарството и започва да има водеща позиция сред анаболните стероиди, и въз основа на това по-късно се разработват много модерни стероиди. Днес той се използва от начинаещи така и от професионални спортисти. Също така това лекарство е една от най-добрите възможности за прием от жени.

 

Основният ефект на веществото е насочено към повишаване на производството на креатин фосфат и гонадотропин. Налице е бързото оттегляне на вода от тъканите, мускулите стават по-сухи и твърди, като същевременно увеличават силата и издръжливостта.

 

Oxaver (10 мг / таб) не ароматизира и страничните ефекти са рядкост. В много редки случей се получава, гадене или главоболие също можете да испитате намаляване на апетита повреме на цикъла.

 

Цена на Oxaver (оксандролон) не е ниска, но в аптеките несе продава, също така качеството си управдава цената. Резултатите от този препарат, се съхраняват за дълго време, и най-важното е, че лекарството е безопасно. Стероида запазва калция и насърчава растежа на костите, което е особено важно за юноши и девойки.

 

В нашия форум е изпълнено с положителни коментари за него в връзката между цена и качество. Там можете да комуникирате със специалисти, които имат опит с различни лекарства.

 

Тези хапчета, сякаш са създадени за използване в периода на състезание или предсъстезателен период, защити строго запазват тонизираната форма дори при сваляне на килограми за категория. Също така е много важно как се тренира а най-важния фактор при този препарат е диетата.

 

 

Как да приемате Oxaver :

Дължината на един цикъл е от 6-8 седмици при доза от 50-150 мг на ден за мъже. Попринцип дозата за спортист се определя индивидуално, в зависимост от нивото на тренировъчен стаж в залата. Ако приемането цикъла е за опитен атлет за крайна фаза релеф, дозата може да бъде повишена (до 150 мг). Въпреки това, оптимална и подходяща доза за повечето спортисти се счита доза от 80 мг на ден.

 

 Нека да ви кажем как се използва Oxaver при жени?


Не се препоръчва по голяма доза от 10-20 мг на ден, но тъй като лекарството не притежава естрогенна или прогестогенна активност, дозата може да бъде увеличена. Препоръчително е да се направи това само когато се консултирате със специалист.

 

Използването на тези таблетки солово е добър вариант за релеф на мускулатурата, но ако спортистът иска да увеличи едновременно обема на мускулите, лекарството трябва да се използва в комбинация с други стероиди.

 

Oxaver се разделя на 2-3 дози, за да се гарантира постоянно висока концентрация на активното вещество в организма. Активната субстанция остава в организма в рамките 8-12 часа след приема на таблетките. След цикъл не е нужно да се приемат антиестрогени и съпътстващи лекарства. Максималното, което може да бъде необходимо, е тестостерон бустер или трибестан. Не се страхувайте от гинекомастия, нито пък жените от вирилизация.

 

 

Oxaver : Мнения

От създаването на активната съставка на лекарството е миноло повече от половин век, но неговите изключителни качества и до днес не са по-нисши и по-новите такива. Напротив, много от тях са натрупани спрямо Oxaver няколко поколения спортисти потвърждават високата ефикасност на препарата.

 

Oxaver мнения, публикувани в нашия форум, показват, че лекарството не предизвиква никакви странични ефекти, разбира се, когато се използва в разумни дози. Много от тях са коментари и от жени, които са приемали лекарството и са лично убедени в неговата безопасност.

 

Ако имате съмнения относно лекарството, коментари Oxaver, със сигурност ще ви помогнат да вземете решение. На нашия форум можете да си взаимодействате лично с авторите на мнения, както и да се консултирате с експерти, които да определят вашата дозировка.

 

Отзиви за Oxaver Vermodje в Форума може да остави всеки, който има опит с приема на стероида. Заслужава да се отбележи, че всички спортисти са доволни от релефни и стегнати мускули с значително повишена сила.

 

След разглеждане на твърденията в мрежата, можете да вземете информирано заключение, че най-добри резултати се постигат не с голямата доза а с доброто съчетание на стероиди.

 

 

Къде мога да закупя Oxaver и каква е неговата цена ?


В нашите онлайн магазин жители на България могат лесно и сигурно да купуват анаболни стероиди като този, както и много други препарати. Можете да бъдете сигурни, ако имате цел и средства, че ще получите сто процента гаранция за качеството на продукта, най-добрата цена и пълно уединение.

 

Нашият онлайн магазин е работил в продължение на повече от пет години, и успяхме да изградим отношения директно с производителите, което ни позволява никакво съмнение относно автентичноста на стероидите. Тук можете да си купите Oxaver на достъпна цена, защото ние работим само с преките производители или официални техните доставчици, които ни дават възможност да се направи добра цена на всеки продукт, е по-ниска от тази на нашите преки конкуренти.

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 
 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф