Изчерпано количество
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули

Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
 • Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/200mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 77.00 лв

Nandrolone Decanoate – инжектиращ анаболен стероид, който е след голямо търсене сред спортистите в тежките спортове, включително и от културисти. Лекарството се основава на активната съставка нандролон деканоат (той е естествена съставка намерена в кръвта на всеки човек в малки количества). Основният му ефект е насочен към стимулиране на растежа на мускулите и тяхното развитие (увеличение на сила, релеф и т.н.).

 

Днес почти всички стероидни лекарства, базирани на него, може да се каже, че са сред най-популярните инструменти за професионалните спортисти. Между другото, оригиналността на фармакологичния агент, наличен в търговската мрежа в нашия магазин, може лесно да се провери. За да направите това, изтриите защитният слой намиращ се в страни на опаковката и въведете идентификациония код в сайта на производителя (http://pharm-tec.net)

 

Описание: Nandrolone Decanoate от компания Pharm Tec

Този стероид е с липса на въглероден атом в 19-та позиция, и това го кара да изглежда като прогестин. От една страна поради тези свойства, има по-малко андрогенна активност в сравнение с тестостерона. От друга - свързване с прогестероновия рецептор, лекарството може да доведе до напълно различни странични ефекти. Например, както не ароматизира, в редки случаи може да доведе до гинекомастия.

 

Има и още една разлика от нандролон и тестостерон: в нашето тяло мъжкия хормон от ензима 5-алфа редуктаза постепенно се превръща в много мощен андроген, дихидротестостерон (андрогена е отговорен за по-голямата част от нежеланите събития, настъпили по време на използването на тестостерон).

 

Въпреки това, липсата на андрогените в кръвта може да се отразят неблагоприятно върху функциите на репродуктивната система. Следователно, при използването на Дека от Pharm Tec и препарати на базата на него трябва да се подхожда много сериозно. Винаги се съобразявайте с препоръките.

 

Като цяло, при използване на Pharm Tec Nandrolon се изразяват следните ефекти:

 

Лекарството има мощен стимулиращ ефект върху растежа на мускулите (дори кратък прием на стероида може да придаде до осем килограма мускулна маса, и спада в мускулатурата след края на цикъла ще бъде минимална);

Дека Дураболин укрепва костната структура и увеличава силата на ставите и ставните връзки (нандролон преди се използваше за лечение на остеопороза, също така е известно, че стимулира секрецията на колаген, който е полезен за хрущяла и други тъкани);

Стероидът увеличава еритроцитите в кръвта, което води до бързо транспортиране на кислород към мускулите;

Анаболните му свойства осигуряват пълно елиминиране на болки в ставите (голямо производство на синовиална течност "смазка за ставите");

Лекарството нормализира имунната реакция и обикновено стабилизира и прави имунната система силна (инжектиране на стероида се предписва дори и при хора с СПИН);

 

● Важно: Продължителността на действие на анаболния стероид - 15 дни от датата на получаване, а концентрацията на активното вещество в организма остава висока за почти целия период.

 

Ако говорим за отрицателните андрогенни ефекти, трябва да се отбележи, че нежеланите лекарствени реакции по време на приема Nandrolone Decanoate са изключително редки. Спортист, който е започнал цикъл с този стероид, може да не се страхува от заболявания като акне, косопад. Въпреки това, най-честите странични ефекти на лекарството, са: главоболие (20% от случаите), болка в гърба (при 15%), обрив (10% от случаите), ринит (15% от случаите).

 

Между другото, благодарение на своят слаб андрогенен профил той е един от любимите продукти на нежния пол. Приемът на Nandrolone Decanoate от жени е често срещана практика, но трябва да се отбележи, че въпреки че лекарството не води до явления на вирилизация (клиторно разширяване, увеличаване на тона на гласа, ускоряване на растежа на косата, и т.н.), при момичетата се препоръчва да се използва в минималната доза, в района 50 мг за цяла седмица.

 

Между другото, най-лошият му ефект Nandrolone Decanoate от Pharm Tec към спортистите, е че остава активен в продължение на най-малко една година. Дръжте продукта в хладилник при температура от между два и шест градуса (замразяване е невъзможно, екстремни температури, може да повлияят неблагоприятно на качеството на течноста).

 

Как да приемате Deca от Pharm Tec ?

Този стероид е различен и бързи действия не са присъщи. Анаболният му ефект се разпространява постепенно. Не очаквайте рязко увеличение като мигновенен мускулен обем. Цикълът с Nandrolon Pharm Tec обикновенно трае в продължение на осем - десет пълни седмици.

 

 По-дълъг прием на стероида не води до увеличаване на неговата ефективност, а само ще доведе до появата на странични ефекти.

 

Приемът на Deca Pharm Tec трябва да се извършва по 2 пъти на седмица, имайки предвид, че активността на лекарството се измерва с термина - 15 дни. Препоръчителна доза Nandrolon Decanoat е в границата на 200-600 мг на седмица.

 

При жените - 50 - 200 мг на седмица (200 мг, са препоръчани само за опитни спортистки, които са запознати с анаболните стероиди). Използването на този препарат трябва да започне с минимални дози, и едва в края на 3-тата седмица от цикъла може постепенно да се увеличи силата на дозата.

 

Ако искате да използвате  Deka Pharm Tec с продължителност повече от 8 седмици, трябва да знаете, че след 9-10 седмици употреба трябва да се комбинира с приема на човешки хорионгонадотропин (Прегнил). В края на цикъла се препоръчва да се направи почивка и да се започне прием на препарати, които възстановяват естественото ниво на тестостерон (тестостерон бустери, гонадотропин, кломифен и др ..).

 

 • Тамоксифен не се препоръчва, защото увеличава чувствителността на прогестероновите рецептори.

 

Въпреки това Nandrolone Decanoate Pharm Tec може да се възползва комбинирано с други стероиди, за да се постигне много по-голямо стимулиране на растежа на мускулите и подобряване на качеството им.

Най-мощните и в същото време най-безвредни комбинации са:

 

С анаболният стероид винстрол (такава комбинация увеличава либидото и намалява риска от симптоми на гинекомастия);

Дека и Сустанон (тази комбинация осигурява огромно увеличаване на мускулна маса);

Комбиниран прием с метандростенолон (с такъв цикъл можете да получите около 10 кг телесно тегло).

 

 

Nandrolone Decanoate: коментари за стероида

С течение на годините, нандролон се превърна в един от най-надеждните и най-любимите продукти за спортисти. Така че не се изненадвайте, че мнения за Nandrolone Decanoate и подобни средства на други марки се намират почти на всяка крачка. Почти всички спортисти, дори и тези, които не са запознати със света на стероидите, знаят какво е, как се прилага и как се приема.

 

След преглед на наличните мнения за Nandrolon Pharm Tec, можете излезете с логичния извод, че това лекарство наистина е един от най-ефективните стероиди днес. И в действителност, кое друго фармакологично средство може да помогне на атлет да набере до 8 кг високо качество на мускулна маса само за няколко седмици, а в същото време, без да се показват и странични ефекти?!

 

Говорейки за странични ефекти. Да, в някои случаи, както например коментари предполагат, че Нандролон все още може да предизвика различни странични ефекти. Например, може да се получи главоболие или болки в гърба. Въпреки това, всички случаи са частни и в по-голямата си част не могат да доведът до сериозни отклонения.

 

Наред с другите неща, гледните точки на "колеги от форума" за нандролон може не само да ви убедят в качеството и ефективността на този стероид, но също този форум е практически неизчерпаем източник на информация за специфичност и дозировка.

 

От къде да направя поръчка на Nandrolon Pharm Tec ?

Поръчка на стероиди не е толкова трудна задача. Да, в аптеките няма да го намерите. Въпреки това от нашия магазин може да поръчате Nandrolon Pharm Tec бързо и лесно. Защо трябва да използвате нашите услуги? Това е много просто: ние се грижим за интересите на клиентите и осигуряваме най-удобно обслужване, гаранция и ниски цени.

 

Ние не сме за първа година на пазара, и можем спокойно да кажем, че след отварянето на магазина Anabol.bg успяхме да постигнем много. Така че, ние постигнахме доставката на фармакологични средства "от първа ръка", тоест, от фабриките, където те се произвеждат, без участието на посредници. Това осигурява не само оригинални качествени продукти, но също така и по-благоприятна цена.

 

Освен това, не трябва да се забравя, че цената на този продукт от Pharm Tec може да намалее поради системата за отстъпки, която се прилага за всички продукти в магазина. Ние се грижим най-много за удобството. За да поръчате Nandrolone Decanoate, ще се нуждаете не повече от няколко минути, и въз основа на това продуктът ще бъде доставен в най-близкия за вас спедиторски офис или на личния ви адрес.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, , Нандролон, деканоат, Дека, Нандролон деканоат, Nandrolone, Decanoate, (Pharm Tec), нандролон, ампули, Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули