Nebido инжекционен разтвор 250 мг х4 мл Bayer

  • Код на продукта: 4 мл 250 мг/мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 112.00 лв

Небидо - хормонозаместител, разработен и произведен от Байер Шеринг Фарма, Германия.


• Листовка


Лекарството и ефективността му е широко известна сред средите по бодибилдинг и култоризъм. Както и за лечение на ниски нива на тестостерон.


Как действа лекарството: описаниеПониженото ниво на тестостерон причинява явление наречено хипогонадизъм - патология на тестисите. Което от своя страна е изпълнено с негативни процеси от най-различни форми: от повишена умора и депресивно състояние до намаляване на либидото и липса на ерекция.


Механизмът на действие на лекарството се основава на инжектирането на маслен разтвор от естер на тестостерон ундеканоат. След известно време активното вещество се разгражда, освобождавайки тестостерона в резултат на химическа реакция.


Въвеждането на интрамускулно тестостерон е предназначено да компенсира дефицита на хормона в организма и да нормализира всички свързани процеси.


Положителен е резултатът, при който изследването показва намаляване на симптомите, характерни за хипогонадизма.Nebido Bayer : Курс и Дозировка


Оптималната схема на приложение ( включително работните дози), периодичността или продължителността на инжекциите се избира индивидуално.


Трябва да вземете предвид не само целта на курса, но и личния опит със спортния допинг и най-важното, чувствителността на организма към активното вещество.


  • Средната доза на Nebido е 125-250 mg (0.5-1 ml) на ден.


Курсът с него може да продължи 6-8 последователни седмици. Въпреки относителната безопасност, силно препоръчваме да не се злоупотребява с лекарството. В противен случай нищо не гарантира наличието на положителен резултат или липсата на странични ефекти.


За да получите максимума от Небидо може да го комбинирате с други анаболни и андрогенни стероиди – като Анавар и Стромба.
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: nebido, тестостерон, тестостерон ундеканоат, bayer