Изчерпано количество
  • Oral-Turinobol (Nas Pharma) - Туринобол 50таблетки по 25мг.

Oral-Turinobol (Nas Pharma) - Туринобол 50таблетки по 25мг.

    Изчерпано количество
  • Oral-Turinobol (Nas Pharma) - Туринобол 50таблетки по 25мг.
  • Производител: Nas Pharma
  • Код на продукта: 50таб.25mg
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 49.00 лв

Oral Turanobol - е орален стероид, който през последните години започна да се използа с голяма популярност сред професионалните спортисти. Този продукт е модернизиран от фармацевтична компания Nas Pharma.

 

 

Oral Turanobol: ефект и история

Действие на Туринобол е предимно анаболно и в по-малка степен - андрогенно. Прием на хапчетата от спортисти се използват за цели като качество на мускулна маса. Прием солово, може да се каже, че е много слаб, но в комбинация с други стероиди се проявява много добре.

Отзиви Turinabol показват, че размерът натрупан като тегло ще бъде малък, но резултатът ще бъде 100%, дори и след приключване на цикъла. Този стероид не задържа вода, така че нарастването на масата при използване на таблетки е качествено.

 

Безпорното предимство е възможността за значително увеличаване на силата и издръжливостта при спортисти. Цена Turinabol не е малка, но това се компенсира от практически безвредния препарат и неговите качествени характеристики. Многобройни изявления в мрежата потвърдиха, че е достатъчно, да спрете да го приемате в продължение на 5 дни преди състезанието, на всеки допинг тест ще покаже отрицателен резултат.

 

Този анаболен стероид е разработен през 1963 г. от специалисти на ГДР. От 1965 г., стероида е използван в медицината и през 1966 г. действително са заинтересовани много спортисти. През 1972 г., стероидите са приемани не само от щангисти, но и от спортисти на други силови и скоростни спортове. Също така трябва да се отбележат и постиженията на Българските спортисти на Олимпийските игри, проведени през 1972 г. в Мюнхен. Второ място на отбора на германците се дължат на веществото.

 

 

Цикъл с Turinabol : комбинация и дозировка

Дневната доза на лекарството варира в доза от 20-60 мг. Съдейки по онлайн мненията, комбиниран с други анаболни стероиди може да увеличи собственото тегло до 9 кг. Атлети, чието тегло не надвишава 90 кг, препоръчителния дневен прием е на не повече от 20 мг на ден. В други случаи дозата може да бъде до 60 мг. Атлетите обикновено го приемат веднъж дневно, или дневната доза се разделя на две фази.

 

Културисти казват, че ефективната доза от 0,125 мг на 1 кг от теглото на атлета влияе най-добре на мускулното развитие. Това е оптималната доза Turinabol, отколкото в годините на СССР, (ако приемем, постепенно увеличаване на дозата, за да се предотврати запушването на рецепторите). Стероидът добре се комбинира с други препарати. За набор на мускулна маса ефективна комбинация е с нандролон и тестостерон. Комбинация със Stanozolol и Parabolan позволява на културисти да излязат на сцената доста нацепени. Тази комбинация също така позволява да се намали обемът на консумираните калории, преди състезанието.

 

Многобройни ревюта на Turinabol са доказателство за високото си представяне като лекарство, което позволява да се увеличи мускулната маса и да се даде добро възстановяване на мускулите. Това лекарство има много предимства пред другите орални стероиди, тъй като неговата комбинация с други анаболи не причиняват странични ефекти като прекомерен естроген и следователно - гинекомастия.

 

 

Turinabol в различните спортове и използването от жени

Неговите оценени резултати са бързо подобрение на спортните нормативи, мощност и скорост в силовите спортове. Положителна обратна връзка от културисти казват, че този стероид създава условия за натрупване е висококачествена мускулна маса и значително увеличение на производителността на енергия, която има положителен ефект върху растежа на мускулите.

 

В действителност, този препарат, който е считан за един от най-безопасните, рискът от странични ефекти при жените е минимален, и могат да се получат само при определени условия: твърде продължителна употреба на стероиди и превишаване на препоръчаната доза.Жени, които планират да купят Туринобол, трябва да знаят, че реакцията на препарата има индивидуални характеристики. Предразположен е към вирилизация и така може да повлияе на женското тяло.

 

 

Turinabol: отзиви и странични ефекти

Безопасност на лекарството е потвърдена в дългогодишния опит на неговото използване от професионални спортисти. Страничните ефекти от Turinabol не са изключени на 100%, тъй като това лекарство е 17-алкилиран анаболен стероид, който по принцип предполага отрицателен ефект върху черния дроб.

Ако вземем под внимание мнения за Turinabol, можем да заключим, че негативната реакция към организма възниква рядко. Главно заради ускорен прием или грешни комбинации.

В повечето случаи, мъже, приемащи Туринабол и ефекта на лекарството като анабол не се придружава от негативни последици. Това е пряко свързано с относително ниската естрогенна активност на стероида. Цикъл с Turinabol също е безопасен за жените и явления на вирилизация се проявяват в редки случаи.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Туринобол, Turinobol, чиста мускулна маса, релеф