Изчерпано количество
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.

Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
 • Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
 • Производител: GEP
 • Код на продукта: 10 ампули /76mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 80.00 лв

Parabolic GEP - мощен стероид (400% и 200 като анаболен агент и андрогенна активност на ендогенен тестостерон), която има траен ефект върху човешкото тяло. Той се произвежда от фармацевтична компания GEP, и се използва главно в областта на спорта за набор от висококачествени, сухи мускули и покачване на мускулна маса.

 

Важно: през 2014 г., компанията GEP пусна нови преработени опаковки и също добави система на контрол върху автентичността на продукта. Проверката е въвеждането на код за защита на интернет страницата им. Кода ще го намерите на курията. Посочваме, че е въведена тази система за защита едва от скоро.

 

 

Проверете продукта за оригиналност преди да го използвате !

 

Parabolic GEP : описание на продукта

В основата на лекарството е стероид тренболон Hexahydrobenzylcarbonate. Активното вещество, между другото, е с продължителност до 14 дни, което е много, освен това, през този период той постепенно навлиза в кръвта, което премахва необходимостта от често инжектиране.

 

Той се използва като естер на тренболон, и по-специално препарата Prabolic е най-често използван в спортната практика. Атлети от различни дисциплини, като бодибилдинг го използват за увеличаване на производителността на сила и да наемат високо качество на мускулна маса. Този стероид е полезен и в други области, като например в областта на медицината - за заместителна терапия и развитието на вторични мъжки полови белези.

 

 

Като цяло, по време на цикъл с параболан от GEP има множество положителните ефекти:

 

Повишаване на възстановяването на мускулите

Повишаване на качеството на мускулна маса

Увеличаване на концентрацията на инсулино-подобен растежен фактор (IGF-1) в тялото

Значително увеличение в либидото и сексуалната активност по време на цикъла

Намаляване на кортизола

Ефектът от изгаряне на мазнини, намаляване на мазнините в тялото.

 

Между другото, силната андрогенна активност на тренболон е причината, поради която този стероид се препоръчва само за мъже. Това означава, че жените е неблагоприятно да го приемат, тъй като лекарството може да доведе до маскулинизация (натрупване на мъжки вторични полови белези).

 

Важно: Съхранение на анаболният стероид ПАРАБОЛАН ОТ ГЕП: Gep препоръчва да се съхранява в затворено от влага и слънчева светлина място при температура не по-висока от 30 градуса. Също така се уверете, че е безопасно закътано от деца и домашни любимци.

 

 

Стероидни цикли с Parabolan GEP

Спортистите използват този анаболен стероид предимно за повишаване на растежа на маса сила и качество на мускулите. Може да се приема, както в индивидуален план така и в комбинация, за да се се увеличат желаните резултати.

 

 Препоръчва се за използване като дозировка на Parabolic - е 100 - 300 мг. И тъй като тренболон Hexahydrobenzylcarbonate е с достатъчно дълъг период на дейност, то обикновено се приема с веднъж седмично. Един стероиден цикъл с параболан ГЕП трае около осем пълни седмици. Такъв обем и продължителност на приложение трябва да бъде достатъчен, за да се почувства силата на тренболон в тялото.

 

Имайте предвид, че на препоръчваната доза Parabolic GEP 100-300 мг от 1 до 3 ампули от препарата на седмица. Номиналният обем на ампулите в опаковката на стероида е 10 милилитра. Тази сума трябва да бъде достатъчна, за период от 3 до 10 седмици на интензивна употреба.

 

● Възможно ли е комбинирането на този стероид с други анаболни стероиди?

 

Например, за да се получи максимално качество на мускулите и невероятна сила може да се комбинира със станозолол. Дозите са следните: тренболон - около 300 мг на седмица, станозолол - 50 мг на ден. За да бъде по-ефективно, можете да добавите кленбутерол, и да сведете до минимум страничните ефекти - Proviron.

 

Също така виждаме, че много наши клиенти комбинират Parabolic GEP с употребата на Сустанон и Туринабол. Резултатът от такъв цикъл би било значително увеличение на обема и релефни мускули, намаляване на мазнините в тялото, увеличаване на силата, издръжливостта, и ще увеличи много други показатели. Що се отнася до дозата, тогава тренболон е 100 мг на седмица, Sustanon - 250 мг на седмица, и Turinabol - 30-40 мг на ден (на изхода от цикъла следва използване на станозолол - 40 мг на ден).

 

Ако не разбирате всички на комбиниране, най-добре е да посетите нашия форум Anabol.bg. там, квалифицирани, и най-важното опитни консултанти (практикуващи спортове, майстори на различни видове спорт, както и експерти от други области) ще ви дадат разумни и полезни съвети.

 

 

Отзиви за Параболан GEP от спортисти

За да разберете, какво казват атлетите за този нов продукт не е толкова лесно. Въпреки това, ако желаете, можете да посетите нашия форум и да проучите по-скорошните подробни прегледи Parabolic GEP, неговите свойства, ефекти и влияние. Там всеки потребител, с един прост процес от регистрация, придобива правото да коментира и чете всички теми за анаболни стероиди, диети, тренировки и т.н.

 

След като прочетете мнения за GEP, вие знаете, че тези анаболни и андрогенни стероиди не са само надарени със силно влияние, но и със значителен брой положителни ефекти. По-специално андрогенен и анаболен капацитет съответно 4 и 2 пъти по-голяма от ендогенен тестостерон.

 

Не забравяйте, че тренболон Hexahydrobenzylcarbonate е най-използваният стероид за придобиване на релефен вид на мускулите. Например, за да получите най-голям мускулен релеф можете да комбинирате този наркотик с станозолол. Или той може да се използва заедно с метандиенон, Turinabol, Sustanon, и т.н.

 

Как и къде да купите Parabolic GEP и каква е неговата цена?

Анаболни стероиди, както и много други фармакологични средства, популярни в спорта отдавна се продават в магазините за търговия на дребно. Това означава, че в момента един спортист може да си закупи от всякаде анаболни стероиди. Но има голям проблем с прилива на фалшиви анаболни стероиди в България. От нашия магазин можете бързо и лесно да поръчате почти всички ОРИГИНАЛНИ анаболни стероиди с доказана автентичност.

 

Какви други предимства освен достъпност и широк диапазон от видове, може да се похвали нашия сайт? На първо място, изгодна цена: имаме цена Parabolan GEP, която може да бъде значително намалена, когато правите големи поръчки. В допълнение, честите поръчки от нашият магазин ви прави ВИП клиенти, което значително намалява цената на следващата ви поръчка.

 

Второ, удобство и леснота. Нашият магазин е създаден за посетителите, така че дори и един спортист, който тепърва сяда пред компютъра ще бъде в състояние да разбере как и от къде да направи поръчка на параболан от GEP, или да намери друга фармакологична субстанция. Всичко това е много проста операция, която може бързо да изпълни всеки, независимо от уменията си в интернет.

 

Важно е също така, че ние работим денонощно. Това означава, че имате възможност по всяко време на деня или през нощта, за да поръчате Parabolic или всяко друго лекарство, което се предлага в нашия магазин.

 

Също така не забравяйте, че ние предлагаме удобна и бърза доставка на фармакологията в България. Жителите на тази държава не трябва се притесняват, от къде да направят покупка на параболан от ГЕП, така че не чакайте и не се притеснявайте. Доставка, ще дойде на всеки един адрес и в най-кратък срок от време!

 

В заключение, ние отбелязваме, че ако решите да си купите Parabolic нетрябва да се притеснявате за неговата "оригиналност". В края на краищата, ние доставяме от всички фармацевтични производители директно от фабриките, без всякакво участие на трети лица, като търговци или посредници.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Parabolan, параболан, мускулна маса