Изчерпано количество
 • Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone
 • Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone
 • Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone

Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone

  Изчерпано количество
 • Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone
 • Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone
 • Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone
 • Код на продукта: 10мл/флакон - 300 милиграма/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 97.00 лв

PharmaBold 300 от Pharmacom Labs е стероид, който има анаболни и андрогенни ефекти. Активно се използва в бодибилдинга и пауърлифтинга, като осигурява качествено увеличение на мускулната маса.

 

 Неговите свойства след инжектиране включват повишен апетит, подобрен кислороден транспорт в кръвта, повишаване на твърдостта и релефността на мускулите и повишаване на силовите показатели на спортистите.

 

Важно: производителят PharmaCom Labs предоставя възможност за проверка  на оригиналността на продуктите, за да се предпазва от фалшифициране. За да проверите автентичността на продукта, трябва да въведете уникалния код на официалния сайт на компанията: www.pharmacomlabs.com/code.

 

 

Кодовете на най-новите продукти се намират върху шишенцето (под холограмния стикер). Ако въведете кода за потвърждение на препаратите, закупени от нас, тогава 100% ще получите потвърждение за истински произход.

 

Какво представлява PharmaBold 300: описание на продукта

Активната съставка на стероида е Boldenone Undecylenate, модификация на естествената молекула на тестостерона. Чрез промяна на структурата на химичните връзки между въглеродните атоми, учените са намалили андрогенните свойства на веществото наполовина в сравнение с тестостерона. Анаболния ефект на PharmaBold 300 в същото време остава на високо ниво.

 

Активната съставка на лекарството е била разработена за ветеринарни цели. От 50-те години на миналия век тя се използва за животни. Навсякъде препаратът е еднакво ефективен: животните лесно успяват да натрупат мускулна маса. За кратко време, високите анаболни свойства и малкото странични ефекти на такива анаболни стероиди се оценяват високо от хората, които се занимават със силови спортове. Днес лекарството е напълно "хуманизирано" и за ветеринарното му приложение има само спомени.

 

Пространствената конфигурация на стероидната молекула е претърпяла значителни промени поради добавянето на метилова група. Поради това нежеланите реакции на ароматизацията на PharmaBold 300 при инжекциите и новосъздадените аналози не се проявяват, няма превръщане в дихидротестостерон и не се наблюдава токсичност за черния дроб.

 

Голям плюс на лекарството е фактът, че не намалява много производството на естествен тестостерон и що се отнася до това си свойство, той много наподобява добре известния сред спортистите нандролон.

 

В структурата си стероидът има някои прилики с метандинона, които се различават по местоположение на етерната група.

 

Препоръчваната дозировка и метод за инжектиране на PharmaBold 300 ви позволяват да качите до 8 кг висококачествени мускули в рамките на стероидния цикъл. Растежът е доста бавен, а моменталният ефект не е характерен за болденон.

 

За сметка на това спортистите оставят доста добри мнения за препарата, като го хвалят, че непритежава странични ефекти и е с много високо качество. Лекарството има слаба способност за ароматизация, така че съществува известен риск от развитие на гинекомастия. За да се предотвратят възможни нежелани странични ефекти, спортистите трябва да вземат анти-естрогени в края на дългия курс. Течният PharmaBold действа върху клетъчните механизми чрез стимулиране на синтеза на протеини в тъканите и еретропоетин в кръвта.

 

Мускулите получават повече кислород и работят по-ефективно. Той се появява на допинг тестове около 4 месеца след курса. Друга особеност на този AAS е, че не изисква използването на фиксативни препарати след курса и натрупаното тегло остава за дълго време.

 

В аптеката, за съжаление, течен PharmaBold не можете да намерите, а инструкциите описват само медицинския аспект на лекарството. Но информацията се предава от спортист на спортист и популярността на лекарството непрекъснато расте. Високата цена на препарата за някои може да бъде единственият недостатък на този уникален стероид. Във всички останали отношения то стои на върха на стероидите за набор на суха мускулна маса.

 

Как да приемате PharmaBold 300

Активното вещество има доста продължително действие и функционира в кръвта до 15 дни. Следователно е достатъчно препаратът да се инжектира само веднъж седмично. Провеждайки курса с PharmaBold, трябва да се има предвид, че се изисква време, за да започне той да действа. Поради тази особеност, първите две седмици от курса изискват повишени дози.

 

Приложението PharmaBold 300 се провежда в цикъл от 4-8 седмици, с интензивно влизане и плавен изход от курса. Седмичните дози на лекарството варират от 300 до 1000 mg, в зависимост от нивото на подготовка на спортиста. Обикновено спортистите използват доза от 600 mg, като тази инжекция е относително безопасна по отношение на страничните ефекти и дава осезаем анаболен резултат. Жените също могат да ползват този препарат. Дозата от 50-100 mg седмично не предизвиква развитие на андрогенни странични ефекти и е препоръчителна за нежния пол.

 

Курсът с PharmaBold 300 е универсален и в комбинация с други анаболни стероиди. Комбинациите с тренболон, тестостерон пропионат и станозолол са най-ефективни. Станозололът и тренболонът ще помогнат за максимално нарастване мускулите, като ги оставят сухи, здрави и твърди. Курсът, от своя страна, във връзка с тестостероновите естери ще даде повишено наддаване на тегло, което леко ще повлияе на качеството на мускулите.

 

PharmaBold: отзиви

За PharmaBold  оставя мненията си главно спортисти, които го използват с цел покачване на сухата мускулна маса. Ревютата за препарата, оставени на нашия форум го характеризират като добър анабол, имащ минимални странични ефекти при условие, че се спазват препоръчителните дозировки.

 

Поради факта, че лекарството се използва доста отдавна, намирането на мнения за него в интернет пространството е доста лесно.  Интересното е, че има мнения за лекарството и от представителки нежния пол, успешно провеждащи курсове с boldenone undecylenate.

 

Според мненията за PharmaBold, курсът не води до поява на акне, кожни мазнини, повишено окосмяване, което е толкова характерно за тестостероновите естери. Повечето атлети имат само повишено налягане и слаби естрогенни прояви. Но когато приемате антиестрогени, както се препоръчва от опитните спортисти, се изключва появата на гинекомастия и задържането на вода и мастни натрупвания.

 

 

Едно от основните неща е по време на курса да следвате добра спортна диета и да провеждате интензивни тренировки във фитнес залата.

 

Отзивите за препарата задължително трябва да се прочетат от начинаещите спортисти и атлетите любители, тъй като те могат да дадат отговор на всичките им въпроси. Освен това нашият форум се посещава от опитни професионалисти, които ще им помогнат да разберат всички тънкости на приемането на лекарството, а също така да им помогнат за организирането на индивидуален курс на лечение, в зависимост от нивото на опит на спортиста.

 

Къде мога да закупя PharmaBold 300

Ако не знаете откъде да купите PharmaBold, така че качеството и цената на лекарството да са идеални, моля, свържете се с нашия онлайн магазин. Всички продукти, представени в нашия каталог са закупени от производителите "от първа ръка", имат гаранция за качество на производителя и минимален търговски марж.

 

Закупуването на този анаболен продукт в нашия онлайн магазин е абсолютно надеждно, осигуряваме високо ниво на конфиденциалност при покупката и услугата е напълно анонимна. Онлайн магазинът е отворен денонощно и можете да направите желаната покупка независимо от уикендите и празниците.

 

Нашите мениджъри в най-кратки срокове ще обработят вашата поръчка и ще я изпратят по куриер на посочения адрес. За да закупите PharmaBold 300, са достатъчни само няколко кликвания на мишката, след което ние гарантираме ефективността на продукта и високия резултат. Това лекарство ще бъде най-добрият избор за спортист, който иска да получи висококачествен мускулен обем и да увеличи своите силови показатели.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Болденон, Pharma, Bold, 300, (Pharmacom, Labs), Boldenone, Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone