ТОП !
  Изчерпано количество
 • Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат
 • Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат
 • Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат
 • Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат

Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат

  ТОП !
  Изчерпано количество
 • Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат
 • Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат
 • Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат
 • Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат
 • Код на продукта: 10мл/флакон - 250 милиграма/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • 82.00 лв
 • Цена: 67.00 лв

PharmaTest-C 250 е достатъчно мощен стероид с висока андрогенна активност и рекордна продължителност на действие. В хода на курса лекарството проявява множество положителни качества, присъщи на ендогенния тестостерон и не само: нормализиране на азотния баланс, повишен апетит, развитие на първични и вторични полови белези, повишено либидо и сексуална активност и др.

 

 • Този стероид се използва за различни задачи главно в спортната практика, а именно в културизма и други силови спортове.

 

Тук той се оценява заради способността си да стимулира силно растежа на мускулната маса и да укрепва тялото. Въпреки това, спортът далеч не е единствената област на приложение на лекарството. Препаратът може да бъде полезен в медицината, например за заместителна терапия, стимулиране на образуването на сперматогенеза или за подобряване на физическата форма на отслабени пациенти.

 

Съвсем наскоро PharmaCom Labs преработи опаковката на своите продукти и добави система за защита срещу фалшификати. Тази система предполага въвеждането на код за проверка, който е на специален етикет под защитен слой, който от своя страна е залепен или към блистера на лекарството, когато то е под формата на таблетки, или към шишето, ако става дума за инжекционна форма.

 

Ако сте купили препарати на PharmaCom от нас, определено ще получите потвърждение за първоначалното им производство чрез въвеждане на кода (въведете тук - pharmacomlabs.com/code):

 

PharmaTest-C: основни свойства и действие

В сърцето на лекарството е много популярен тестостеронов естер, - тестостерон ципионат. Това е една от най-дълго действащите модификации на мъжкия полов хормон, наличен в момента. По този начин полуживотът на стероида и следователно на неговите препарати е 15-16 дни. Анаболната сила на тестостерона ципионат е 100% от тази на ендогенния тестостерон, а андрогенната активност също е около 100%. Времето за откриване на стероида при тестове е около 4 месеца.

 

Положителните ефекти, присъщи на PharmaTest-C, в много отношения са подобни на свойствата на ендогенния тестостерон, но като цяло стероидът работи много по-дълго:

 

● Приемането на стероида води до бърз растеж и развитие на мускулната маса;

● Значително увеличава мощността на спортиста;

● Стероидът увеличава апетита и цялостния тонус на тялото;

● При приемането на лекарството се наблюдава драстично увеличение на либидото и сексуалната активност;

● Лекарството укрепва костната структура на тялото и намалява болката в ставите;

● Лекарството подобрява азотния баланс в човешкото тяло и намалява риска от сърдечна исхемия, коронарна болест и други заболявания.

 

"PharmaTest-C"  като всички стероиди се свързва и с някои нежелани реакции. Първо, това е ароматизиране, което може да доведе до задържане на телесни течности и гинекомастия. На второ място, това са андрогенни нежелани реакции и съпътстващи заболявания, списъкът на които включва: повишено омазняване на кожата, акне (обрив и пъпки), повишено кръвно налягане, прекомерно окосмяване на тялото и лицето или обратно, частична загуба на коса, оплешивяване от мъжки тип.

 

 • Много от нежеланите реакции, свързани със стероида Pharmatest-С, могат да бъдат смекчени или елиминирани с помощта на допълнителни средства. За тези цели, спортистите използват анти-естрогени - Clomid, Proviron или Tamoxifen.

 

Важно: употребата на PharmaTest-C от жени далеч не е разумна или безопасна, тъй  като по време на употребата на този фармакологичен агент има голяма вероятност от поява на мъжки белези, поради силната андрогенна активност. Жените, използващи такъв андроген, могат да се сблъскат с прекомерно увеличаване на окосмяването, увеличаване на размера на клитора, удебеляване на тембъра на гласа и други отклонения от нормалното функциониране на тялото.

 

Поради това се препоръчва на представителите на по-слабия пол да прибягват до употребата на други стероидни лекарства.

 

Съхранението на този анаболен и андрогенен стероид трябва да се извършва на сухо, хладно и защитено от слънчева светлина място при стайна температура. Също така, лекарството трябва да защитено от достъп на домашни любимци и деца.

 

PharmaTest-C 250 и неговите характеристики

Употребата на този дългодействащ андрогенен и анаболен стероид се препоръчва изключително за мъже. Жените спортистки трябва да го избягват. Поради естеството на ефектите, лекарството се използва главно в силови спортове за активен и бърз растеж на мускулната маса, както и за увеличаване на цялостния тонус на тялото.

 

Спортистите, които целят подобряване на физическата подготовка могат да използват PharmaTest-C соло, както и да го комбинират с други стероиди. Резултатите ще бъдат значителни и въздействието на лекарството ще дълго и силно. Ако не знаете как да проведете прием соло, сега ще дадем общи препоръки за използването му.

 

Оптималната доза на лекарството за спортисти е 250-750 mg на седмица. Този обем е достатъчен, за да се постигнат значими резултати при набирането на мускулна маса и увеличаване на силата и издръжливостта. Средната доза е 250-500 mg от стероида на седмица.

 

 Курсът с PharmaTest-С при тази дозировка е насочен към увеличаване размера на мускулите. Употребата на големи дози в диапазона 800-1000 mg седмично няма да доведе до драстично увеличаване на ефективността на курса, а само ще увеличи риска от проява на страничните ефекти на лекарството. Курсът PharmaTest-C 250 продължава поне 4 седмици, като максималната продължителност е 12 седмици. Определено не си струва да се удължава препоръчителната продължителност на курса.

 

Също така, не забравяйте, че може да бъде по-безопасно да се употребява лекарството, ако допълнително използвате анти-естрогени. Лекарства като Tamoxifen, Clomid или Proviron могат да минимизират страничните ефекти от стероида. В допълнение, този стероид има вероятност за кристализация на етера.

 

Следователно, преди инжектирането, не забравяйте да загрявате флакона (дръжте го поне 1-2 мин в дланта си), за да разтворите кристалите (това не влияе върху производителността или безопасността на лекарството).

 

● Комбинираното приемане на PharmaTest-C 250 (тестостерон ципионат) не се различава много от соловия курс. Най-често спортистите комбинират стероида с нандролон при доза от около 200 mg на седмица. Дозата на тестостерон ципионата в този случай също е на границата от 200 mg на седмица. В допълнение, комбинацията от тестостерон ципионат и стероид boldenone е доста популярна.

 

Прегледи на PharmaTest-C в културизма и извън него

Мненията за този стероид в интернет са на разположение в достатъчни количества, за да се гарантира неговата ефективност и полезност.

 

Така че, след като сте проучили изявленията на клиентите, които можете да намерите, като посетите Форума на нашия сайт, ще разберете, че този препарат е полезен не само за спорта, но и за медицински цели. С него можете да увеличите либидото, да стимулирате образуването на сперматогенеза, да премахнете ставната болка, да укрепите костната структура на тялото и т.н.

 

Ако говорим за употребата на лекарството в спорта, тук, както се вижда от ревютата, стероидът PharmaTest-C също е достоен за похвали. Той оказва силно и бързо въздействие, активирайки процеса на натрупване на мускулна маса, укрепване на тялото и подобряване на работата на специфичните му системи.

 

Освен това е известно, че стероидът действа много по-дълго от тестостероновите естери с подобни свойства, което не само увеличава неговата ефективност, но също така спестява на спортиста от необходимостта от честа употреба на лекарството.

По принцип е изненадващо, че почти всички прегледи на PharmaTest-C хвалят качествата на този стероид, като се има пред вид, че има и странични ефекти. Например, приемането на тестостерон ципионат води до натрупване на допълнителни течности в тялото и гинекомастия.

 

В допълнение, продължителната употреба на лекарството може да предизвика повишаване на кръвното налягане и други заболявания. Интересното е, че потребителите на PharmaTest-C не казват нищо за отрицателното му въздействие. Фактът е, че много от страничните ефекти на лекарството могат лесно да бъдат управлявани с помощта на допълнителни фармакологични агенти като Clomid, Proviron или Tamoxifen и затова не трябва да се фокусирате върху тях.

 

Между другото, посетете форума на нашия магазин и ще намерите не само отзиви за PharmaTest-C 250, но и подробно описание на свойствата на неговата активна съставка. Освен това във форума ще можете да общувате с по-опитни "колеги ", като конкретизирате някои важни детайли и характеристики на използването на този стероид.

 

Откъде да купите PharmaTest-C, за да не бъдете измамени

За съжаление или за щастие в редовните аптеки няма възможност за закупуване на анаболни стероиди и тестостерон ципионатът не прави изключение. Всъщност единственото място, откъдето можете лесно да закупите PharmaTest-C, днес е интернет или по-скоро надежден онлайн магазин, като Anabol.bg.

 

Предлагаме на всеки да си купи PharmaTest-C 250 и много други лекарства, използвани в спортната практика. Всъщност нашият магазин си сътрудничи с най-големите фармакологични компании от цял ​​свят от доста време, благодарение на което стероидите стигат до рафтовете на магазина ни директно от производителите, т.е. без посредници и доставчици.

 

И това, както можете да разберете, ни спестява ненужни разходи и прави цената на анаболните стероиди по-разумна. С други думи, когато посещавате нашия магазин, имате възможност да закупите стероид, чиято цена ще бъде наистина достъпна. Плюс това, не забравяйте, че нашият магазин има система за отстъпки, създадена в интерес на купувачите. Колкото повече поръчвате, толкова повече средства ще си спестите. Между другото, нашият онлайн магазин е отворен 24 часа в денонощието.

 

И това означава, че можете да купите PharmaTest-С, когато си поискате, когато наистина имате нужда от него. Следобед, вечер, рано сутрин или късно през нощта, можете лесно и бързо да направите поръчка за всяко фармакологично лекарство, използвано в спортната практика.

 

Като цяло, след като сте решили да закупите PharmaTest-С 250 от нашия магазин, със сигурност няма да сбъркате. С нас получавате ефективен стероид, който може да подобри физическото Ви представяне и да увеличи мускулния обем само за няколко седмици.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Ципионат, Тестостерон Ципионат, Pharma, Test, C250, (Pharmacom, Labs), тестостерон, ципионат, Pharma Test C250 (Pharmacom Labs) тестостерон ципионат