Изчерпано количество
 • Propionate (Malay Tiger) - Тестостерон пропионат - 10 ампули 100мг/мл
 • Propionate (Malay Tiger) - Тестостерон пропионат - 10 ампули 100мг/мл
 • Propionate (Malay Tiger) - Тестостерон пропионат - 10 ампули 100мг/мл

Propionate (Malay Tiger) - Тестостерон пропионат - 10 ампули 100мг/мл

  Изчерпано количество
 • Propionate (Malay Tiger) - Тестостерон пропионат - 10 ампули 100мг/мл
 • Propionate (Malay Tiger) - Тестостерон пропионат - 10 ампули 100мг/мл
 • Propionate (Malay Tiger) - Тестостерон пропионат - 10 ампули 100мг/мл
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 10амп.100mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 55.00 лв

Propionate 100 - е стероид съответно със силен анаболен и андрогенен ефект. В днешни дни е изключително популярен в спортните среди под името тестостерон пропионат.

 

Препаратът Propionate 100 е известен с най-широк спектър от влияния. По този начин, той може да се използва по-различен начин в различни спортове. Например, при покачване на мускулна маса или както е в повечето случаи, атлети приемащи стероиди в силовите спортове предпочитат да го използват, за да се повиши ефективността на енергия.

 

Този анаболен стероид е известен и извън спорта, в медицината за стимулиране на развитието на първичните и вторичните полови белези, за заместителна терапия за намаляване на риска от възникване на коронарна болест и сърдечна исхемия, както и при други полезни причини.

 

Фирмата Malay Tiger е с обновен дизайн и в свойте опаковки се въведе система за защита на своите продукти от фалшифициране. Тази система включва въвеждането на кода за потвърждение на сайта. Кодът е прикрепен на задната част със специален етикет под защитен слой.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на производителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

Описание Propionate 100 : действието и ефекта

Тестостерон пропионат е предназначен за получаване на чиста мускулна и увеличаване на силата, но поради специфичното мъ въздействие е по-често използван в подготовка за релеф.

 

Като цяло, по време на стероиден цикъл показва следните свойства, полезни в практиката на спорта, медицината и други области:

 

● Подобряване на качеството на мускулите

● Значително увеличение в производителността на енергия

● Изгарянето на мазнините

● Стимулиране за покачването на мускулна маса

● Увеличение в либидото по време на цикъла

● Подобряване на костната структура на тялото

● Намаляване на риска от коронарна болест на сърцето и сърдечна исхемия

 

Между другото, ефекта започва в рамките на няколко часа след приложение и трае доста дълъг период (1-2 дни). Поради това се налага да се прилага инжекция веднъж на всеки два дни.

 

Условия за съхранение на Propionate 100 от Malay Tiger : трябва да се съхранява на сухо и защитено от светлина и влага място. Температура на съхранение не трябва да надхвърля 40 градуса. Също така, ампулите трябва да бъдат безопасно скрити от домашни любимци и деца.

 

Как се приема Тестостерон Пропионат :

Прима на този стероид може да бъде както в индивидуален план така и в комбинация с други анаболи, за да се подобри ефективността на цикъла. Целите на приложението могат да бъдат различни, защото самото приложение на Propionate-100 е да допринася мускулна печалба, и по-голяма производителност на енергия и увеличаване на мускулната дефиниция.

 

Фармацевтичния Propionate 100 от Malay Tiger, може да се комбинира с всички други  стероиди с различно качество.

 

 Например за по-голям набор от мускулна маса можете да комбинирате ефективно тестостерон пропионат и нандролон. От друга страна, прием с анаболен стероид станозолол може да ви помогне да постигнете по-голямо изсушаване на мускулите. И за максимално качество на мускулите, често се комбинира с помощта на болденон.

 

 • Имайте предвид, че препоръчителната доза за спортисти, които следват да се основават на използването на Propionate 100 е 200 – 300 мг на седмица.

 

Това е достатъчно за значително увеличение на качеството на маса и сила. Инжекциите обикновено се поставят в един ден или през ден, или веднъж на всеки три дни, тъй като тестостерон пропионат проявява своята дейност само след няколко часа след приложението и е валиден за 24-48 часа.

 

Също така и жените могат да предприемат цикъл с Propionate 100, само дозата на приложение трябва да бъде по-малка от тази на мъжете. Обикновено при момичетата се въвеждат 25-50 мг тестостерон пропионат на всеки 6 дена. Тези обеми ще предпазват спортистите от риска от вирилизация и други симптоми (промени в гласа, окосмяване по тялото, клиторно разширяване, и т.н.).

 

Забележка: в един милилитър от препарата се съдържа сто милиграма от активната съставка, което означава, че ще се нуждаете от 2 мл да извършвате прием на доза от 200 мг. В резултат на това, с помощта на максимално препоръчваната доза и честота на приемане на лекарството с конвенционалата кутия от 10 ампули по 1мл ще са ви достатачни точно за 10 дни.

 

За да научите повече за всички нюанси на използване на този препарат може да посетите нашият форум. Там можете да се свържете с нашите консултанти (спортен лекар, треньор по културизъм, майстор на спорта по вдигане на тежести и други специалисти), който ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви дадът много добри съвети.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Malay, Tiger, Malay Tiger, Propionate, (Malay, Tiger), Тестостерон, пропионат, ампули, 100мг/мл, Propionate (Malay Tiger) - Тестостерон пропионат - 10 ампули 100мг/мл