Изчерпано количество
 • Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.
 • Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.
 • Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.
 • Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.

Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.

  Изчерпано количество
 • Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.
 • Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.
 • Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.
 • Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.
 • Код на продукта: 10 милилитра
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 40.00 лв

Какво представлява SP Propionate? Това е стероид с висока анаболна и андрогенна активност, произведен от фармакологичната компания SP Laboratories. В същността си това е изключително популярен в спортните среди естер на тестостерон - тестостерон пропионатът е забележително бърз и мощен, които предоставя голям положителен ефект върху човешкото тяло.

 

Използва се предимно в спортната практика за покачване на висококачествени мускули и сила. Например, този пропионат има голямо търсене сред културистите или при атлети трениращи по-енергийни спортове. Разбира се, той може да бъде полезен и в други области, особено в медицината - за заместваща терапия или стимулиране на анаболизма.

 

Този стероид може да бъде проверен за оригиналност. На флаконът ще намерите код за сигурност (UPIC), чрез въвеждане на този сайт SP Laboratories (http://upic.sp-laboratories.com/), вие ще получите потвърждение за оригиналния му произход.

 

Описание на Тестостерон Пропионат от SP Labs

По време на цикъл с тестостерон пропионат, който е активното вещество на това анаболно лекарство (SP Propionate), може да се проявят множество положителни ефекти полезни в спорта и медицината:

 

● Насърчава бързото увеличаване на мускулите

● Изгаря мазнини

● Значително увеличава либидото и сексуалната активност;

● Повишава бързото възстановяване от тежки тренировки

● Повишава здравината на костната структура на тялото;

● Намалява риска от коронарна болест на сърцето и исхемия.

 

Ефектът на SP Propionate (тестостерон пропионат) продължава, макар и не толкова дълго (активен живот в организма - от 24 до 48 часа), като например неговият брат Енантат, който стой доста по дълго. Но неговите ефекти са наблюдавани почти веднага след прилагането. Обикновено атлети го инжектират на всеки два или три дни.

 

Важно е обаче да се подчертаят не само положителните, но и страничните ефекти на SP Propionate, които могат да се появят по време на курса. Първо, тестостерон пропионатът е в състояние да намали производството на собствен тестостерон в организма. На второ място, макар и не много силно, но все пак притежава някакво ароматизиране. Следователно, за да се премахнат тези страничните ефекти е задължително да се използва Провирон.

 

Въпреки това, този пропионат естер може да бъде използван не само от мъжете спортисти, но и от нежния пол ( жените спортистки не трябва да надвишат доза от 25-50 мг (максимум 100 мг) от тестостерон пропионат на седмица).

 

В края на описанието, ние ще отбележи, че флаконът трябва да се съхранява на сухо и тъмно място при стайна температура.

 

Как да приемате SP Propionate?

Този анаболен стероид може да се използва за различни цели (за релеф, за покачване на мускулна маса или за бързо възстановяване от тежки тренировки). Но най-често се използва при комбинирани курсове, за да се постигне максимален ефект и по-добри резултати.

 

За да очертаете мускула и да придобиете твърд и релефен вид е възможно да се комбинира използването на SP Propionate с SP Stanoject (винстрол). Първият се използва в доза от 100 мг и се прилага веднъж на всеки два дни, а вторият - 50 мг през ден (в цикъла може да добавите и кленбутерол за по-добър ефект). Този стероиден цикъл значително ще се отрази и на силата, която ще увеличи физическото ниво на спортиста.

 

 • Други класически комбинации: пропионат + тренболон ацетат + стромба. Тази комбинация ще повлияе положително както върху качеството на мускулната маса, така и върху силата и издръжливостта, плюс това ще се отбележи и значителното намаляване на мазнините, и някои други положителни ефекти.

 

Имайте предвид, че повече информация за употребата на SP Propionate в комбинация може да бъде намерена на нашия форум. Там ще разберете кои дози се използват най-добре, както и други нюанси и характеристики.

 

Като цяло, спортистите обикновено използват дози в периода на 100 - 200 милиграма на всеки два дни или на всеки трети ден. Тази честота на приемане се обяснява с относително краткия му период на активност в организма - от 24 до 48 часа след инжектирането.

 

Важно: този препарат има много удобна концентрация на активното вещество, 100 mg на 1 ml, което улеснява изчисляването на дозата необходима за курса. Така че препоръчителната доза от 100 милиграма е точно 1 милилитър от флакона. В този случай обемът на флаконът (10 милилитра) е достатъчен за 20 дни.

 

Ако не разбирате напълно как да приемате SP Propionate 100, отново ви съветваме да посетите нашия форум.

 

Тестостерон пропионат: отзиви и мнения

Преди да купувате даден медикамент ви препоръчваме първо да се запознаете с отзивите или какво казват спортистите, за да се уверите, че продуктът е ефективен и полезен. Прегледи за всяка фармакология може лесно да бъде намерена във форум Anabol.bg. Там спортистите, които се интересуват от различни спортни дисциплини, свободно комуникират помежду си и обсъждат фармакологичните лекарства, които използват. Затова в нашия форум бързо ще намерите полезна и ефективна информация.

 

Между другото, след като сте проучили рецензиите за пропионат от SP Laboratories, ще разберете, че това е бързодействащ стероид, надарен с много положителни свойства. Известно е, че тестостеронът пропионат може да увеличи физическата активност на спортиста, което е едно от най-важните неща.

 

Също така, отзивите за SP Propionate разкриват, че този анаболен стероид е перфектно комбиниран с други стероидни агенти. Резултатът от всичко казано по-горе е прост: той е ефективен анаболен и андрогенен стероид, чиито ефекти са значителни както в спорта, така и в медицината.

 

Къде мога да купя SP Propionate на добра цена?

Атлети, които поне веднъж са използвали стероиди знаят, че в редовните аптеки продукти от тази категория не се продават. Всъщност единственото място, където могат да бъдат придобити е интернет, а именно от надежден магазин като Anabol.bg.

 

Защо да използвате нашите услуги? Всичко е изключително просто: осигуряваме надеждност, удобство, бързина и коректност.

 

За начало да кажем, че само на нашия сайт можете да поръчате SP Propionate, без да се съмнявате в първоначалното му качество. Факт е, че всички фармакологични продукти идват при нас направо от фабриките, където са произведени, без участието на дилъри или други трети страни. Това, както разбирате е надеждна гаранция за оригиналността на продуктите.

 

В сайта постоянно се предприемат различни намаления и промоции, заради нашата система на отстъпки (повече информация може да намерите в секция „Въпроси и отговори”)

 

Друго значително предимство на Anabol.bg е удобството. Сайтът ни е създаден по такъв начин, че дори един начинаещ в Интернет може лесно да разбере как да направи поръчка на необходимите му продукти.

 

В резултат: за да получите качествена спортна фармакология - уебсайта Anabol.bg е правилното решение.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Propionate, (SP, Laboratories), Тестостерон, Пропионат, 10мл., Sp Propionate (SP Laboratories) Тестостерон Пропионат 10мл.