Изчерпано количество
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки

Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки

  Изчерпано количество
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
 • Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
 • Код на продукта: 100 таблетки по 10 милиграма
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 66.00 лв

Stanos (Stanozolol) е много популярен стероиден препарат, използван в тежките спортове, включително и в културизма. По своята структура този стероид е синтетично производно на тестостерона. Той има умерен андрогенен и доста силен анаболен ефект.

 

В новитеси партиди PharmaCom Labs предоставя система за защита на продуктите от фалшификации. Проверката се извършва, като се използва кодът, намиращ се на специален етикет под защитния слой. Ако сте купили продукти на PharmaCom от нас, въведете този код на официалния сайт (pharmacomlabs.com/code) и ще получите потвърждение за неговата оригиналност.

 

 

 
Stanos: описание и свойства

Активното вещество на продукта - станозололът, е синтезирано през 1962 г. в Winthrop Laboratories. Първоначално анаболът е бил разработен за ветеринарна употреба. Планирано е  било да се дава на състезателни коне за увеличаване на скоростта, силата и други параметри. В последствие това вещество е одобрено от FDA и започва да се използва от хора, особено от спортисти за увеличаване на силата и издръжливостта. Също така лекарството се използва широко и в медицината. То се предписва на пациенти за лечение на анемия и след операции за най-бързо адаптиране на организма.

 

Препаратът Stanos 10, както и активното му вещество, се използва основно за стимулиране на силовите показатели и издръжливостта. Това обаче  далеч не са всички ефекти на стероида. Известно е, че станозолола и препаратите на негова основа са антагонисти на прогестерона. Поради тази причина, стероидът често се използва в курсовете с други агенти с прогестогенна активност (оксиметалон и т.н.).

 

Станосът,  като анабол, може да не е най-мощното лекарство, но ефектът от него е достатъчно мощен, че да е възможно покачването на около 3-4 килограма суха мускулна маса, почти напълно лишена от мастен слой и натрупвания на вода. От друга страна, умерената сила на лекарството осигурява на спортиста максимална защита срещу странични ефекти (андрогенната активност на лекарството е няколко пъти по-малка от тази на тестостерона, около 30%).

 

Ако говорим за вторичните благоприятни ефекти на този стероид, първо трябва да отбележим, че Stanos от Pharmacom (10 mg) на таблетки насърчава натрупването на калций в костната тъкан и задържането на витамини и полезни елементи в организма. Това осигурява укрепване на костите и костната структура, както и подобрената работа на някои други системи на тялото.

 

Също така е известно, че приемането на такива хапчета гарантира, че ще се отървете от излишните течности от тялото. Това свойство на веществото дава възможност за ефективно използване на лекарството по време на периоди на сушене (венозен и мускулен релеф).

 

 

 По принцип ефектите, които притежава Stanos PharmaCom, са многобройни и най-вече полезни за атлетите:

 

 

 

 ● Лекарството подобрява релефността на мускулатурата;
  Приемането на стероида води до значително увеличаване на силата и издръжливостта, което е особено полезно при вдигането на тежести и леката атлетика;
 ● Свойствата на станос осигуряват повишен апетит и изгаряне на мазнините;
 ● Таблетките осигуряват извеждане на излишните течности от тялото;
 ● Лекарството може да укрепи костите и скелетната структура на тялото на спортиста;
  Стромбата и препаратите, които се базират на нея, осигуряват по-голяма ефикасност на другите стероидни лекарства в курса (нивото на глобулина, което свързва анаболните вещества, намалява).

 

 

По принцип страничните ефекти, които са наложени на Станос, са единични и се проявяват главно, когато допустимата доза е превишена.

● Важно: Жените спортисти трябва да избягват приема на този стероид. Известно е, че дори една таблетка може да доведе до ефект на вирилизация (увеличаване на размера на клитора, ускоряване растежа на косата, удебеляване на гласа и т.н.). Поради тази причина употребата на този препарат от жени далеч не е най-добрият вариант.

Представителите на нежния пол се насърчават да използват други, по-надеждни и безопасни фармакологични агенти.

 

 
Съхранение  Stanos (100 таблетки) - подобно на други таблетки, мястото на съхранение трябва да е защитено от пряка слънчева светлина. Препаратът също така трябва да бъде далеч  от достъп на деца и да бъде защитен от внезапни температурни промени. При такива условия, станозололът няма да загуби ефектите си, поне за 24 месеца.

 

 

Как да приемате Stanos Pharmacom Labs: дозировка и комбинация

Препаратът може да се използва самостоятелно, но е най-добре да го прилагате в комбинация с други стероидни средства. Курсът "Станос"  соло се препоръчва на състезателите на възраст над 21 години с достатъчно тегло и без излишната телесна мазнина.Ако отговаряте на тези параметри, този анабол ви помага да подобрите релефа на мускулите, да увеличите силовите показатели и издръжливостта си, да укрепите костната структура и да натрупате до 4 кг чиста мускулна маса.

 

Курсът със Stanozolol Pharmacom започва с минимална доза от 10 mg на ден. След това, ако страничните ефекти не се усещат, постепенно можете да увеличите дозата, докато достигнете максималния обем от 30-50 mg от лекарството на ден. Най-общо, дозировката на този стероид е индивидуална и се определя в зависимост от физическата ви форма, здравословното състояние и нуждите ви.

 

Можете да приемате Станос в продължение на 8 седмици, не повече. През последната седмица на курса се препоръчва да се намали дозата до началните обеми от 10 mg на ден. За да постигнете максимален ефект, приемайте станозолол два пъти дневно по време на хранене.

 

Това ще премахне риска от стомашни нарушения и ще увеличи скоростта на усвояване на стероида. Комбинираното използване на Станос 10 може да доведе до по-добри резултати в сравнение със самостоятелната  употреба на лекарството. Както вече беше отбелязано, този анабол на таблетки повишава ефективността на останалите агенти в курса. Една от най-популярните комбинации е използването на този препарат с анавар. Тази комбинация, в допълнение към обичайните ефекти, значително ще увеличи вашите силови показатели.

 

 • Ако комбинирате приема с нандролон деканоат или оксиметалон, можете да постигнете максимално извеждане на излишните течности от организма, което ще направи вашите мускули още по-ясно изразени.

 

В допълнение - всички изброени по-горе комбинации ще премахнат от риска гинекомастия. За периодите на сушене, препаратът може да се комбинира с метенолон и болденон.

 

 • Ако не сте сигурни или не знаете как да приемате Станос, използвайте нашите съвети. Злоупотребата с този стероид може да доведе до много сериозни последици, например миокардна хипертрофия.

 

Stanos от PharmaCom Labs: Отзиви за стероида

Станозололът отдавна и здраво се е утвърдил в света на спортната фармакология. Той се радва на широка популярност сред спортистите, така че информация за стероидите "Станос", която ще намерите е напълно  достатъчна.

 

Спортистите, които вече са закупили и тествали препарата като цяло са останали доволни. Да, както твърдят отзивите за Stanos на PharmaCom Labs, това лекарство не е перфектно и има своите отрицателни страни. Акнето и някои други странични ефекти могат да ви обезкуражат при избора на този стероид. Не правете обаче прибързани изводи. В края на краищата всички недостатъци на по-късен етап се изплащат от огромен брой плюсове.

 

 
И така, ако проучите мненията за лекарството в интернет, можете да стигнете до заключението, че това е една от най-ефективните комбинации от стероиди. Както знаете, станозололът е в състояние да увеличи силата на другите анаболни агенти и да умножи ефекта им.

 

 

В допълнение, ефектът от този стероид може да бъде полезен както по време на сушенето, така и по време на трупането на маса. Отзивите за Stanos твърдят, че лекарството допринася за извеждането на излишните течности от тялото и увеличава мускулния обем и релеф. Не забравяйте и най-важната стойност на този инструмент.

 

В края на краищата в повечето случаи препаратът се използва с цел увеличаване на силовите показатели и издръжливостта, а не за стимулиране на мускулния растеж. Тук лекарството се разгръща на сто процента: твърденията в мрежата показват, че никой друг стероид не може да увеличи капацитета на спортиста по този начин.

 

Между другото, ако се нуждаете от конкретна обратна информация за Станос от опитни спортисти, а не се задоволявате с изводите, които се основават на тях, тогава можете да намерите това, което искате, като отидете на Форума на нашия магазин. Тук всеки потребител може свободно да говори за свойствата на фармакологичния агент, така че всички мнения за подобни лекарства, намерени на Форума, са верни, макар и субективни.

 

Откъде да закупя Stanos бързо и изгодно?

Повечето от помощните препарати за спортистите, като стероиди или пептиди, не се продават в конвенционалните магазини. С други думи, няма да можете да купите Станос в аптеката, не си губете времето напразно. Но не се отчайвайте предварително, защото в нашия магазин можете да поръчате Станос или друг стероид по ваш вкус.

 

Защо трябва да изберете нашата услуга? Всичко е изключително просто: фармацевтичният магазин Anabol.bg работи на пазара от няколко години и през това време научихме много и постигнахме много. Така например, успяхме да организираме доставката на стоки директно от фабриките, където се произвеждат. Благодарение на това цената за "Станос" остава практически непроменена. И не забравяйте, че оригиналните продукти при нас са с гарантирани цена и качество.

 

 
При нас обслужването е на изключително високо ниво. Ако решите да направите покупка и имате въпроси, винаги можете да получите своевременни отговори, като посетите форума и се свържете с администраторите или като отидете в специалната секция "Често задавани въпроси".

 

 

Също така в нашия магазин има система за отстъпки, създадена в интерес на купувачите. Купете Станос, а с него и стероиди за комбинирана употреба и ще можете да получите осезаема отстъпка за цялата покупка.

 

Като цяло, струва си да се каже, че не можете да намерите по-добро място за закупуване на Stanos 10 mg. Този качествен стероид, който увеличава релефността на мускулите, силата и издръжливостта, и се продава на достъпна цена с доставка и гаранции за високо качество.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стромба, , Станозолол, Стромба, Станозолол, Stanos, (PharmaCom, Labs), Стромба, 100, таблетки, Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки