Изчерпано количество
 • Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 2 мг
 • Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 2 мг
 • Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 2 мг
 • Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 2 мг

Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 2 мг

  Изчерпано количество
 • Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 2 мг
 • Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 2 мг
 • Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 2 мг
 • Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 2 мг
 • Производител: Desma
 • Код на продукта: 100 таблетки по 2 милиграма
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 66.00 лв

Winstrol е анаболен стероид, използван от атлети за увеличаване на силовата издръжливост и качествен растеж на мускулите, без прекомерно задържане на вода и увеличаване на мазнините по тялото. Пероралното му приложение има много малък полуживот в организма (до 2 дни), за това се изисква често дозиране (обикновено на дневна база, като по-големи дози могат да бъдат разделени на няколко приема в различни часове на деня).

 

В повечето случаи, един цикъл с аптечната стромба трае средно от 6-8 седмици.

 

Stanozolol (10 mg / 100 таблетки) Desma

Произходът на продукта Stanozolol на Desma произлиза от дихидротестостерон (биологичната активна форма на тестостерон в човешкото тяло). В сравнение с ендогенен тестостерон тя притежава намалена андрогенна активност (30%), но анаболната и активност е увеличена (320%). Също така има много добро свойство да е антагонист на прогестерон. Отзиви от практиката на прогестогени стероиди показват, че се противопоставя на действието на нандролон.

 

Winstrol Desma Таблетки  - не ароматизираш анаболен стероид, който не води до задържане на вода, натрупване на мазнини, образуване на генекомастия, защото няма обособен андрогенен ефект. Stromba Desma 2mg се препоръчва, както за професионалисти така и за начинаещи, но също така и за жени.

 

Единственото нещо, което трябва да се подчертае е, че жените трябва да избягват високи дози, за да се избегнат последици за здравето и външния вид, препоръчва се намалена доза: развитието на вирилизация е трудно да се развие в доза не по-голяма от 10 мг на ден.

 

Станозолол таблетки (10 мг) от Desma насърчава анаболизма в мускулите. Основните ефекти на лекарството, включват: качествен мускулен растеж, ефект от изгаряне на мазнини, отстраняване на излишната течност, бързо мускулното възстановяване, голямо увеличение на силата и издръжливостта.

 

 • При прием на таблетки стромба се усеща увеличаване в апетита, но се намалява и нивото на SHBG (хормон свързващ глобулина) до 50%.

 

Това лекарство има малка вероятност да осигури максимални резултати в увеличаването на мускулната маса например като метан или анадрол, но ефективно се проявява при покачването на чиста мускулна маса, която се използва за постигане на регулярна основа.

 

Важно е да се отбележи, че първото лекарство с основа станозолол е въведено през 1962 г. и през последното десетилетие стероида се оказа не само много ефективен, но доста безопасен, за разлика от други популярни анаболни стероиди, поради тези негови функции си остава един от най-търсените анаболни стероиди от спортистите днес.

 

Съхранявайте Winstrol Tablet Desma при температура не по-висока от стайна, на тъмно и сухо място, далеч от достъпа на деца и домашни животни.

 

Как да приемате Stromba Desma?

Това лекарство ефективно се приема индивидуално, но по-често се комбинира с прием на други анаболни и андрогенни стероиди за синергично действие. Благодарение на широката гама от ефекти - ясно изразено изгаряне на мазнини, подобряване на спортните постижения, тя е от значение в почти всички спортове, свързани с физическа активност.

 

Дозата на Winstro Tablet се препоръчва да е в рамките на 20-30 мг дневно. Продължителността на прием е около 6-8 седмици. Не приемайте повече от препоръчаното, защото се увеличава риска от нежелани лекарствени реакции, включително и токсичните ефекти върху черния дроб.

 

Стероидният цикъл със Стромбата Дезма не изисква използването на силни анти-естрогени като ароматазни инхибитори, защото той не притежава ароматизиране и естрогенна активност.

 

Примери за комбинирани стероидни цикли:

Стероиден цикъл със станозолол таблетки и тестостерон пропионат (за начинаещи спортисти). Продължителност на цикъла - 6 седмици + 3 седмици прием на Кломифен и Карсил. Дозировката е средно 20-30 мг на ден станозолол и тестостерон пропионат 100 мг през ден.

 

 • Стероиден цикъл със Stanozolol 2mg на Desma, тестостерон пропионат и тренболон ацетат (по-напреднали спортисти). Продължителност на цикъла - 7 седмици + 3 седмици терапия след цикъл. Дозите на стероидите са средно по 20-30 мг станозолол, 100 мг тестостерон пропионат, тренболон ацетат 75-100 мг и за след цикъла кломифен 50мг.

 

Таблетки Stanozolol от Desma: мнения от спортисти

Първоначално активната субстанция станозолол е разработена за приложение в медицината, но с появата на други нестероидни аналози, използвани в съответствие за същите цели, сега на практика се използва най-вече от спортисти.

 

Ако искате да разгледате отзиви от клиенти за станозолол таблетки (2 мг) Desma може да посетите форума на нашия магазин или на сайта (на страницата на продукта). В нашия форум може лесно да се получи индивидуален съвет по отношение на свойствата на даден анаболен стероид, независимо дали е от една или друга марка.

 

За комуникация регистрацията във форума е задължителна (не е задължително, ако искате просто да четете съдържанието), не отнема много време. А ако използвате актуални социални мрежи, връзката е почти мигновена.

 

Поръчка на аптечна стромба от Desma

Много спортисти днес искат да закупят само надеждна фармакология, и големият проблем е надеждния онлайн магазин. Ние имаме отговор на него: поръчката на продукти от Anabol.bg, ще ви осигури не само достъп до най-добрите фармакологични средства и то само от реномирани производители, но и ще се предпазите от риска да бъдете излъгани или от изтичане на лични данни.

 

В онлайн магазин Anabol.bg е инсталирана интегрирана система за сигурност, включително SSL-връзка и анти-DdoS система. Затова при поръчката на станозолол таблетки от Desma можете, да предпазите собствената си анонимност. За разлика от съмнителни търговци с моментални съобщения, ФЕЙСБУК ПРОДАВАЧИ, останалите социални мрежи са гаранция, че продуктите са фалшиви или искат просто да ви измамят.

 

Важно е, че ние си сътрудничат само с най-добрите доставчици или с производствените компании, така че не е необходимо да се съмнявате в произхода на стоките. Цените на цялата наша фармакология е достъпна за всички клиенти. Цената на Stanozolol 10 мг на Desma може да бъде намалена, защото в сайта е интегрирана и система за отстъпки. Повече детайли относно често задаваните въпроси може да намерите в секция "FAQ". Също може да спестите и пари чрез закупуване на продукти в раздел "Разпродажба".

 

Винаги, преди да закупите даден продукт проучете мненията на други купувачи, посетете нашия форум или разучете различни тематични ресурси, за да изберете най-доброто за вас!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стромба, , Станозолол, Стромба, Станозолол, Stanozolol, (Desma), винстрол, на, таблетки, от, мг, Stanozolol (Desma) винстрол на таблетки от 10 мг