Изчерпано количество
 • Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули
 • Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули
 • Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули
 • Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули

Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули
 • Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули
 • Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули
 • Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/50mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 127.00 лв

Stanozolol - е мощен анаболен стероид с умерена андрогенна активност с минимална възможност към странични ефекти. Също така при него е забележителна пълната липса на анаболен ароматизатор и токсични ефекти върху черния дроб.

 

В момента основната област, където се използват такива лекарства са професионалните спортове. Те се използват в културизма, лека атлетика и други спортове.


 Винстрола е популярен поради способността му да стимулира развитието на качеството на мускулатурата (изхвърля течности от организма, подобрява мускулната дефиниция и твърдостта) и да увеличи процента на мощност и обем при спортисти.

 

 • Този стероид е полезен и извън спортната практика, защото повишава апетита, изгаря мазнините и други положителни ефекти върху човешкото тяло.

 

Stanozolol 50mg - това е оригинален продукт на компанията Primus Ray Laboratories. Anabol.bg  с фалшифицирани продукти не търгува, това може да се провери при въвеждане на кода за проверка в официалния сайт на производителя. За да получите потвърждение, въведете кода разположен под закрития слой в страничната част на кутията на този адрес: http://primusray.com/verification.html

 

 

Какво е Stanozolol: описание на стероида

Това е един много популярен анаболен стероид с активна съставка станозолол, създадена още през 60-те години на 20 век. По-специално, Stanozolol 50mg Primus Ray е инжекционен станозолол, притежаваш 320% андрогенна активност от ендогенен тестостерон. Полуживот - около 8 часа, което е причина за често инжектиране (веднъж на ден или веднъж на всеки два дни). Откриваем при допинг тест - 3 седмици.

 

Когато се използва редовно Winstrol PRL проявява различни положителни свойства. Така че ние знаем, че той помага за премахване на излишните течности от организма, значително увеличава апетита, подобрява силата в мускулите, т.е., подобрява мускулния релеф и изгаря мазнините.

 

Но действието на Primus Ray Winstrol не свършва дотук, защото може да намали производството на свързващ глобулин полов хормон, с 50 на сто, което значително повишава ефективността на стероидите, които се използват заедно с него.

 

Във всичко това сериозни странични ефекти от анаболния стероид Винстрол Primus Ray са малко вероятни. Той не ароматизира, и следователно, спортистът, който е закупил лекарството е защитен от гинекомастия и други нежелани ефекти, произтичащи от повишеното ниво на естроген в кръвта. Той е напълно нетоксичен и безвреден за черния дроб, за разлика от станозолол във вид на таблетки. В действителност, може и да се получат спорадични отклонения, които включват: повишено кръвно налягане, повишен холестерол, болки в ставите и някои други заболявания, за да научите повече може да посетите нашия форум.

 

Имайте предвид, че използването на инжекционния станозолол се препоръчва само за мъже. По-специално, жените не трябва да използват Winstrol Primus Ray Laboratories, тъй като лекарството може да предизвика нежелани реакции като вирилизация (промени в гласа, прекомерно окосмяване по тялото, увеличаване на клитора по размер, и така нататък).

 

Процесът на съхранение на този инжекционен стероид е прост. Съхранявайте лекарството на сухо и защитено от светлина място. Също така се уверете, че е добре скрито от деца и домашни любимци.

 

Стероиден цикъл с Winstrol PRL

Анаболният агент може да се използва соло или в комбинация с други стероиди, за да се постигнат по-високи резултати. Заслужава да се отбележи, че използването на Stanozolol PRL се препоръчва само за спортисти, които искат да увеличат своите спортни постижения, издръжливостта и качеството на мускулите.

 

Дозировката на винстрол е оптимална, но препоръчителната е на границата от 50 до 100 мг. Инжекциите с лекарството обикновено се поставят веднъж на ден или веднъж на два дни. Тази честота на приложение оказва относително кратък период на дейност. Един стероиден цикъл с винстрол трае средно от шест до осем пълни седмици. Това е достатъчно за значително изсушаване на мускулите, подобряване на спортните постижения и издръжливостта.

 

Стероидният цикъл с Winstrol PRL може да се комбинира ефективно с различни анаболни агенти. Може да се предприеме ефективно комбиниране на станозолол и нандролон, тренболон, тестостерон енантат, сустанон, и други. Например, най-голяма популярност сред спортисти е комбинацията от винстрол и тестостерон пропионат.


 • Доза от 50 мг винстрол се прилага веднъж на ден или веднъж на два дни, а пропионата - в доза от 50 до 100 мг, също веднъж на ден. По време на този цикъл е добре да се приема Кленбутерол и Кетотифен за по-добро изсушаване и свеждане до минимум на страничните ефекти.

 

За да получите повече информация и да направите ефективен стероиден цикъл, моля посетете форума на сайта ни. Там може да се свържете с нашите професионални консултанти (треньор по културизъм, майстор на спорта по вдигане на тежести, спортен лекар, и др.), който ще ви дадът практически съвети за прием на този стероид и не само.

 

Преглед на Winstrol Primus Ray в спорта и извън него

Информация за този лекарствен препарат в интернет не е трудно да се намери. И всичко това, защото станозолол е активно използван от представители на различни спортове. От много години той намира място в подготовката на различни три бойци, борци, лекоатлети и др.

 

Но ако обърнем повече внимание на коментарите и мненията относно PRL Winstrol повечето са с положителен характер. Повечето спортисти използвали този винстрол описват силно влияние върху растежа на силата и издръжливостта.

 

Между другото, тъй като говорим за свойствата, които прегледите показват, Stanozolol PRL е надарен с огромен брой ефекти, които могат да бъдат полезни не само в спорта. Както вече бе споменато, лекарството помага за премахване на излишните течности от организма, увеличаване на силата, издръжливостта, увеличаване на мускулната твърдост и релеф. Но това не е всичко, защото станозолол също увеличава апетита и намалява глобулина.

 

Плюс това, не забравяйте, че това лекарство може да се комбинира успешно с други средства, за постигане на по-добри резултати и по-голямо въздействие. Също така множество твърдения са доказателство за неговата относителна безопасност. И в действителност, от становищата на спортисти, можем да заключим, че лекарството не е токсично за черния дроб, не ароматизира, и по този начин няма да доведе до гинекомастия или други странични ефекти, свързани с излишък на естроген.

 

Къде мога да си купя Winstrol PRL?

Първо, нека да кажем, че този стероид практически от българска аптека не може да бъде закупен. Но това не е пречка за българския спортист, защото тук можете да си поръчате желаните фармакологични средства (инжекции или хапчетата), без никакви пречки.

 

Но Anabol.bg - не е само платформа за търговия, която ви позволява да поръчате Винстрол, а надежден магазин, на който можете да се доверите.

 

През годините на работа ние сме били в състояние да установи тесни контакти с много от големите фармацевтични производители. Всички продукти върху виртуалните рафтове на магазина не идват от посредници или търговци на дребно. И това, както знаете, е гаранция за тяхната оригиналност.

 

Ние работим денонощно. Това означава, че по всяко време на деня и нощта имате възможност да поръчате стероид Stanozolol Primus Ray. И ако все още не знаете от къде да започнете, как да поръчате даден продукт - цялата необходима информация може да получите в специалния раздел "Често задавани въпроси" или да посетите нашия форум.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Винстрол, Stanozolol, (Primus, Ray), Winstrol, ампули, Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули