Изчерпано количество
 • Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.
 • Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.
 • Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.
 • Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.

Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.

  Изчерпано количество
 • Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.
 • Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.
 • Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.
 • Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.
 • Производител: Euro Generics Pharm
 • Код на продукта: 90таб.10мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 46.00 лв

Stromba – стероид с доста висока анаболна активност произведен от Euro Generics, който може да се купи спокойно от нашия магазин.


 Тя се използва главно в спорта и е много популярна поради бързите и ефекти, който се чувстват още в началото на цикъла, както и на широка гама от положителни ефекти, като : увеличаване на издръжливостта, качествено възстановяване, ефект от изгаряне на мазнини.

 

Активната съставка на лекарството е стероидът станозолол, който е разработен още през средата на 20 век (през 1962 г.). Той е създаден специално за медицински цели, например за лечение на анемия, но в някои случаи се използва във ветеринарната медицина. Много бързо този анаболен стероид удари спортния пазар, и в резултат на което днес е един от най-използвания анаболен стероид от спортистите по света.

 

Таблетки Стромба : описание

Преди да започнете ние ще отбележим, че станозолол е ДХТ (дихидротестостерон) с достатъчно висока анаболна активност. За справка: индексът на своята анаболна активност е равна на 320% от ендогенен тестостерон и следователно странични ефекти не са присъщи.

 

Стромба проявява своя ефект сравнително бързо. От друга страна ефекта трае бързо (около 8 часа след приема). Това, между другото, обяснява необходимостта от прием на таблетките ежедневно поради бързото му излизане от кръвта.

 

Какъв ефект може да прояви стромба, когато се използва правилно ?

 

● Подобрява качеството на мускулния растеж

● Ефект от изгаряне на мазнини

● Помага за отстраняване на излишната течност

● Увеличава издръжливостта и силата

● Увеличава бързото възстановяване

 

Трябва да се отбележи, че странични ефекти за този анаболен стероид не са характерни. Въпреки това, на практика – това не означава напълно премахнати. По-специално, не забравяйте, че оралната форма на станозолол в не малка част е токсична за черния дроб, и че може да намали собственото производство на тестостерон в организма.

 

Съхранение: Съхранението на таблетките трябва да се извършва в сухо и тъмно място, без да се излагат на висока температура.

 

Как да приемате Stromba Euro Generics?

В спорта, това лекарство се използва главно за качеството на мускулния растеж или за релеф, както и да се подобри ефективността на силата и издръжливостта (напр. в леката атлетика). Актината съставка станозолол предимно се използва само от мъже. Жените обикновено я избягват, тъй като при приемането е вероятно да има прояви на вирилизация.

 

Препоръчителната доза стромба за мъже е 30 до 50 мг. дневно. Таблетките се приемат всеки ден поради късия им период на дейност. Средно един стероиден цикъл със стромба трае от 6 до 10 седмици. Като цяло режима на дозиране се определя от различните цели и подготовка на спортиста.

 

Ако не знаете как се приема стромба в комбинация с други анаболни стероиди, или соло сега ще ви посъветваме. Солов прием почти никога не се използва, най-малко пък в бодибилдинга. Тя обикновено се комбинира с други стероиди, в съответствие с резултатите, който се целят. Какви стероиди? Много зависи от целта преследвана от спортиста, опита и финансовите му възможности.

 

 Един от най-добрите стероидни цикли със Stromba е комбинация с тренболон ацетат, който е добър микс при подготовка за релеф. Това е силен цикъл, който едва ли е подходящ за начинаещи, но за опитни спортисти може да помогне да се отарвът от излишните мазнини и водна задръжка. Ако говорим за качество на мускулния растеж, тогава можете да използвате нандролон деканоат. Изборът на медикаменти за комбинация е голям, но много зависи от нивото на спортиста и неговите предпочитания.

 

 

Поръчка на Stanozolol от Euro Generics Pharm

Ако искате да купите този стероид бързо и надеждно на достъпна цена в България, най-доброто място е онлайн магазин Anabol.bg, който предлага качествено обслужване на своите клиенти.

 

На първо място, вие може да направите поръчка на Stromba и да сте сигурни в нейната оригиналност, защото ние работим само с надеждни доставчици, които от своя страна не работят с фалшификати. Нашите продукти зареждаме направо от производителите и поточно фармакологията идва от "първа ръка".

 

На второ място, за нас качеството на обслужване - не са празни думи. Тук всеки клиент може да поръча Stromba таблетки, когато му е удобно. Магазинът е лесен и удобен и работи денонощно. Поръчки се приемат независимо от времето и се изпращат в най-кратък срок.

 

Трето, в сайта е инсталирана надеждна система за сигурност, която включва защитна SSL-връзка. Така че, можете да си купите стероиди в таблетна или инжекционна форма, без да се притеснявате за сигурността на личните ви данни. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф