Sustanon 500 (Aburaihan Co.) Иран - Сустанон - 5ампули

  • Код на продукта: 500mg/ml 2ml
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 75.00 лв

Sustanon 500 от Aburaihan Co - е един много мощен стероид, който се използва главно от опитни спортисти. Това е смес от тестостеронови естери в оптимално съотношение на компонентите.

 

Той има анаболен и андрогенен ефект, който позволява да натрупате голяма част от тегло в кратък период от време и да повишите електроцитите. Като цяло, има положително влияние върху тонуса на тялото.

 

 

 

Описание на препарата:  какво е Sustanon 500

Тестостеронът е известен на всички спортисти, без изключение, също така много кратък период на дейност в организма, само няколко часа. През 1970 компанията Organon разработи оптимална комбинация на къси и дълги естери на тестостерон, дейността на лекарството в кръвта 2-3 седмици. Въз основа на тази комбинация от естери е създадена от Иранската фармацевтична компания Aburaihan & Co и то в най-внушителни милиграми а именно в 500мг.

 

Продуктът съдържа 200 мг тестостерон деканоат при 120 мг тестостерон фенилпропионат, изокарбонат 120 мг и тестостерон пропионат 60. Дозировката трябва да изчислите така, че да предоставя освобождаване на хормона възможно най-скоро след инжектирането и да го поддържа на високи нива в рамките на 2-3 седмици. Някои поставят дори една инжекция месечно.

 

Първоначално процедури с този силен анабол имат се прилагат само в медицината, изписват го като лекарство при рак на гърдата при жени, както и за закъснения в развитието и растежа на мускулите при юноши. Сега за жените това лекарство е ограничени поради високия риск от нежелани странични ефекти.

 

Но в силовите спортове, особено в силовия трибой Sustanon 500 е много ценен. Лекарството е мощен анаболен и андроген, дори когато използвате индивидуален цикъл може значително да увеличи вашата сила и тегло. Дори и най-високата цена на лекарството не намалява своите позиции в класацията за фармакологични средства за спортисти. Неговите ефекти включват и активиране на изграждането на кръвта като цяло, антикатаболни свойства, повишено либидо и много други.

 

 

Решавайки да предприемете цикъл с Сустанон 500, ви препоръчваме много да внимавате, защото този медикамент има най-огромните милиграми, който могат да доведат до сериозни проблеми. Препоръчваме ви ако срещнете някой с по-ниски цени на стероиди обърнете най-голямо внимание за надежноста и репутацията на продавача, както и наличието на мнения за него. В противен случай има риск да получите фалшиф продукт с ниско качество.

 

 

Sustanon 500 : Как се прилага

Лекарството е с маслен разтвор и се нуждае от загряване преди приложение. Дългият период на активност на хормона в организма е много удобен, защото така не се изискват чести инжекции. Спортистите често питат как да използваме Сустанон? Няма универсална доза за всеки, в действителност, както и общата продължителност на цикъла. Всичко зависи от физическите характеристики на спортиста, и процентът се определя индивидуално за всеки атлет. Тук играе ролята на физическото възпитание и данни (ръст, тегло, възраст), както и чувствителност към лекарства.

 

Обикновенно един цикъл продължава от 4 до 8 седмици, с дозировка от 300 до 800 мг на седмица. Има различни варианти на инжектиране но най-често е веднъж седмично, веднъж на всеки две седмици, или обратното, два пъти седмично. Това зависи от предпочитанията на спортиста, като рецепцията от инжектиране дори на две седмици ще осигури постоянно високо ниво на тестостерон в кръвта.

 

За подобряване на анаболните ефекти на лекарството може да се комбинира с други стероиди. Още по-голямо увеличение на теглото, ще се усъщчестви ако се смесват с Deca Durabolin, метан, оксандролон. Ако за спортиста е по-необходимо да покачи само чиста мускулна маса трябва да го приложи с Winstrol Depot.


Sustanon 500, дали в соло или в съчетание, се изисква задължително приемане на антиестрогени (Провирон, Pregnil 5000), както и лекарства за терапия след цикъл.

 

 

Sustanon 500 : Мнения

Тази смес от тестостеронови естери, вече не са новост на пазара и съществуват много мнения и коментари, разбира се, само положителни. Коментарите за този микс тестостерон, публикувани във форума на нашият онлайн магазин, потвърждават високо анаболна и андрогенна ефикасност. При един цикъл със сустанон от спортист се покачват най-малко 7 до 12 кг, както и значително повишава производителността на енергия сила и издръжливост.

 

Също така специалисти препоръчват да се обърне специално внимание на анти-естрогените и да не пренебрегвате лекарствата за терапия след цикъл. Със тях ще се избегнат много потенциални проблеми, свързани със страничните ефекти на лекарството.

 

 

Къде мога да закупя Sustanon от Aburaihan

В продължение на много години за спортисти този проблем вече не съществува, защото ще получите този и много други продукти в нашия онлайн магазин. И сега, от къде да се купува най-добрата фармакология? Нашият онлайн магазин работи с сто процента гаранция за здравни продукти и пълна самостоятелност. Жителите на България може лесно да поръчат този велик стероид с бърза доставка до вашия офис. Това запазва анонимността на двете страни, получателя и подателя на пратката.

 

Нашия онлайн магазин през годините създаде директни връзки с доставчици и производители на стероиди, така че за нашите продукти и тяхната цена сме сигурни, защото включваме минимум търговски доставчици. Доставката на стероиди идва директно от производителя, който гарантират за качеството на продуктите.

 

Поръчка на Сустанон от нашия онлайн магазин можете да направите по всяко време и в допълнение може да добавите значителна отстъпка, когато правите голяма поръчка. Ние сме заинтересовани в това, клиентите да идват при нас отново и отново, за да можем да си го позволим.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Сустанон, вида, Тестостерон, Сустанон 4 вида Тестостерон, Sustanon, 500, (Aburaihan, Co.), Иран, Сустанон, 5ампули, Sustanon 500 (Aburaihan Co.) Иран - Сустанон - 5ампули