Изчерпано количество
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.

Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
 • Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 250mg/ml 10ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 55.00 лв

Sustaver Vermodje  - e стероид, на базата на смес от тестостеронови естери с различни дължини. Стероид сустанон често се използва като основа на много стероидини цикли при различни комбинации.

 

Ефекта от Sustaver предизвиква значително увеличаване на теглото и силата. Също така, лекарството има благоприятен ефект върху ставите и стимулира регенеративните процеси на организма и повишава общия тонус на тялото.

 

 

Какво е Sustaver: Описание на препарата

Лекарството има няколко съставки в определени пропорции. А именно, 100 мг тестостерон деканоат 60 мг тестостерон фенилпропионат и 30 мг от тестостерон пропионат. Защо, в действителност, е създадена такава сложна структура? Фактът, че самият тестостерон активно в организма е много кратък. Но такава формула и оптималната доза в основата си осигурява дълготраен ефект. Действието започва няколко часа след инжектиране, и силният ефект започва постепенно, като се поддържа постоянно високи нива на хормон в кръвта.

 

Дозировката на Sustaver от Vermodje се описва от инструкциите в листовката. В медицината се използва за лечение на рак на гърдата при жени и забавяне на растежа, както и при слабо образуване на мускулите при деца. Въпреки това, поради високите андрогенни свойства на неговото прилагане към жените има опасност от вирилизация.

 

Но анаболни и андрогенни свойства на този инжекционен препарат , и по-специално продължителността и ефективността на своите действия са оценени от спортистите, който се занимават с вдигане на тежести или силов трибой. За културизма стероида също е от значение, но най-вече в основен период за покачване на килограми.

 

За силовите спортисти този препарат е много ценен, защото неговите тестостеронови аналози позволяват сериозна производителност на енергия и издръжливост, повишаване на теглото и сериозен ефект на изпомпване. В допълнение, в процеса на прием почти не се забелязва умора нито пренапрежение.

 

Много спортисти оставили коментар в нашия форум, отбелязаха, че в хода на този анаболен андроген трябва да се предприемат повече интензивни тренировки, както и благоприятния ефект на лекарството, защото психологическия и физическия стрес на ставите е сведен до минимум, тъй като няма отлив на синовиалната течност.

 

Заслужава да се отбележи предимството на лекарството, че е безопасно за черния дроб. Въпреки това се установи, че намирането му в организма при допинг контрол трае 4 месеца, така че не е много подходящо за използване преди състезания.

 

В аптека такива стероиди не се получават в момента ( освен Омнадрен ), но с цената на различните производители може да се различи. Не бързайте да приемате прекалено атрактивни оферти, не се излагайте на риска да купувате нискокачествени или фалшиви продукти. Само не забравяйте за "измамниците", които се опитват да привлекат клиенти заради занижените цени.

 

 

Как да приемате Sustaver

Препарата разположен в фкалон с 10мл маслен разтвор, който е препорачително да се затопли преди приложение. Продължителността на циклите с лекарството се различават значително, като се започне от 4-6 седмици за начинаещите и завършва с 8-12 седмици при напредналите.

 

За мъжете, използването на Sustaver Vermodje има много примерни стероидни цикли за спортисти, които са използвани в практиката дори в доза от 800 мг на седмица. Най-често дозировката варира от 300-500 мг на седмица в продължение на 6 седмици. Това е по принцип най-добрият вариант за спортисти, които искат да получат впечатляващ резултат, като неискат сериозни странични ефекти.

 

Приемането на такъв микс на тестостерон при жените, не се препоръчва. Спортистките е добре да използват по-кратки и по-безопасни лекарства, бързо елиминира от организма.

 

Цикъл с Сустанон умело се съчетава с почти всички стероиди за максимизиране на мускулите. Той може да се комбинира, например с метандростенолон , тренболон , нандролон. Тези за, които е по-важна печалбата на енергия, ние ви препоръчваме комбинация с винстрол.

 

 

Отзиви Sustaver

Препарати с такава смес от тестостерон са били използвани дълго време и успяха да спечелят солидна репутация като мощен дългодействащ стероид. Многобройни препоръки от спортисти, публикувани в нашия форум, потвърждават високата ефикасност на тази комбинация от тестостеронови естери.

 

В общи мнения за Sustaver направили поръчка около 250 опитни спортисти го използват като база на подготвителния цикъл. С него, те са в състояние да покачът най-малко 8-10 кг на цикъл. Основното, което се казва от обратната връзка на нашите клиенти е,  че да не се пренебрегва антиестрогени като тамоксифен или Proviron.

 

Отзиви от Суставер Вермодже в нашия форум могат да оставят всички и ние сме доволни да се обменят впечатления от лекарството. В допълнение, в нашия форум ще намерите не само прегледи на Sustaver или други стероиди, нашият екип от опитни професионалисти по спортни лекарства ще ви помогнат да направите персонализиран цикъл с стероиди.

 

 

 

Къде мога да закупя и каква е неговата цена Sustaver

Хората в интернет пространството знаят нашия онлайн магазин. Но ако вие сте тук за първи път, ние гарантираме , че ще останете доволни. Можем спокойно и конфиденциално да гарантираме за тази смесица от различни тестостерони и за много други препарати че са напълно автентични. Ние работим в България и с страни членки на европа, и поръчката на най-добрите спортни стероиди можем да доставим чрез куриерска фирма кадето пожелаете.

 

По време на нашата работа ние сме създали преки връзки с производители на тези лекарства. Така че въпросът е, от къде купуват Sustaver, че цената е толкова минимална и дават гаранция за качество. Следва да се отбележи, че фармацевтичната компания Vermodje в Молдова е един от малкото производители, които имат истински лиценз.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Vermoje, Moldova, Vermoje Moldova, Sustaver, (Vermodje), Сустанон, флакон, 10мл., Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.