Изчерпано количество
 • Testex Pro (Malay Tiger) - Тестостерон ципионат - 10ампули
 • Testex Pro (Malay Tiger) - Тестостерон ципионат - 10ампули
 • Testex Pro (Malay Tiger) - Тестостерон ципионат - 10ампули

Testex Pro (Malay Tiger) - Тестостерон ципионат - 10ампули

  Изчерпано количество
 • Testex Pro (Malay Tiger) - Тестостерон ципионат - 10ампули
 • Testex Pro (Malay Tiger) - Тестостерон ципионат - 10ампули
 • Testex Pro (Malay Tiger) - Тестостерон ципионат - 10ампули
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 10амп.250mg/ml
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 69.00 лв

Testex Pro 250 - това е мощен стероид, с висока андрогенна активност и продължително действие. При използване на стероида се проявяват множество положителни качества на ендогенен тестостерон, и не само: нормализиране на азотен баланс, повишен апетит, развитие на първични и вторични полови белези, повишено либидо, сексуална активност, и т.н.

 

Този стероид се използва за различни цели, главно в спортна практика, а именно в бодибилдинга и в други тежки спортове. Той е ценен заради способността му да стимулира растежа на мускулите и укрепване на организма. Въпреки това, това лекарство също се използва и в медицината, например, за заместителна терапия, стимулиране на сперматогенезата, или да се подобри физическата форма на изтощените пациенти.

 

Съвсем наскоро, фирмата Malay Tiger пусна нови преработени опаковки на продуктите си и добавите система, за да ги предпази от имитации. Тази система включва въвеждането на код за потвърждение, който е на специален етикет, под защитен слой, който от своя страна е залепен на гърба на кутията с ампулите. Моля, имайте предвид, че ако не се намери стикери с кода, това означава, че лекарството принадлежи към по-ранно производство, където производителят все още не беше предвидил такава система на защита.

 

Показания и ефекти от Testex Pro 250

В основата му е много популярен естер на тестостерон - тестостерон ципионат. Това е един от най-дългодействащи версии на мъжкия полов хормон. Така, полуживотът на стероида се равнява на около 15-16 дни. Анаболната мощност на тестостерон ципионат - 100% от ендогенен тестостерон, андрогенна активност -  100%. Време за откриване в кръвта - около 4 месеца.

 

 

Положителните ефекти, свързани с Testex Pro Malay Tiger, по-много начини са подобни на тези на ендогенния тестостерон:

 

● Стероида води до бърз растеж и развитие на мускулна маса

● Тестостерон Ципионат значително подобрява производителността на енергия

● Стероида увеличава апетита и общия тонус на тялото

● По време на приема се наблюдава драматично нарастване на либидото и сексуалната активност

● Лекарството укрепва костната структура на тялото и намалява болки в ставите

● Лекарството основава азотен баланс в човешкото тяло, но също така намалява риска от сърдечна исхемия, коронарно сърдечно заболяване и други заболявания.

 

Важно: Използването на Testex Pro от жени не е желателно. Тъй като по време на използването на фармакологичното средство, поради силната андрогенна активност е склонно да прояви маскулинизация. Жените, който използват този андроген, могат да бъдат изправени пред прекомерно разрастване на космите по тялото, увеличаване на размера на клитора, удебелен глас и други аномалии в организма. Затова за нежния пол се препоръчва да употребяват други стероиди.

 

 • Съхранението на анаболни и андрогенни стероидни лекарства трябва да се извършва в сухо и хладно място, защитено от пряка слънчева светлина при стайна температура. Също така, лекарството трябва да бъде далеч от домашни любимци и деца.

 

Употреба на Testex Pro-250 от Malay Tiger

Този анаболен стероид се използва главно в тежките спортове за активен и бърз растеж на мускулна маса, както и за подобряване на цялостния тон на тялото.

 

Атлетите, който искат да подобрят физическите си форми могат да го използват индивидуално, но в най-чести случай се използва комбинирано. В действителност, и в двата случая резултатите са значителни.

 

 • Оптималната доза на продукта за спортисти е 250-750 мг на седмица.

 

Този обем е достатъчен за постигането на съществени резултати, като покачване на мускулна маса и увеличаване на ефективността на силата. Средната доза е 250-500 мг от стероида седмично. Използването на големи дози в района на 800-1000 мг на седмица, няма да доведе до драстично увеличение на ефективността при процеса, само може да увеличи риска от странични ефекти.

 

 • Цикълът с тестостерон ципионат от Malay Tiger е с продължителност най-малко четири седмици и максимум 12 седмици.

 

Нарушаване на препоръчителната продължителност на прием не е необходима. Също така не забравяйте, че за по-сигурно използване употребявайте анти естрогени като Кломифен или Провирон, който свеждат до минимум страничните ефекти от стероиди. Освен това, съществува възможност за кристализация на стероидния естер. Ето защо, преди инжектиране е необходимо да се загрява олиото до разтваряне на кристалите (производителността и ефективността на лекарството не е засегната).

 

Повече от спортистите комбинират този стероид с нандролон в доза от около 200 мг на седмица. Дозировката на тестостерон ципионат в този случай ще е 250 мг на седмица. В допълнение, значително популярна комбинация е тестостерон ципионат и стероид болденон.

 

Отзиви и мнения за Тестостерон ципионат от Malay Tiger

Онлайн мнения за тестостерон ципионат са налични в достатъчно количество, за да се гарантира неговата ефективност и полезност. По този начин от изучаване на изявленията на купувачи, ще откриете, че лекарството е полезно не само в спорта, но и за медицински цели. С него можете да увеличите либидото да стимулирате образуването на сперматогенезата, премахване на болки в ставите, укрепване на костната структура на тялото и така нататък.

 

Ако говорим за употребата на лекарството в областта на спорта, много мнения показват, че стероида Testex Pro-250 е достойно похвален от всички. Той мощно и бързо активира процеса на покачване на мускулна маса, укрепва организма и повишава разграждането на повече белтъчини. Освен това, както е известно, стероида действа много по-дълго, отколкото други подобни естерни свойства на тестостерон, което премахва необходимостта от често инжектиране.

 

В общи линии, е изненадващо, че почти всички мнения за Testex Pro от Malay Tiger хвалят качествата на този стероид. В допълнение, продължителната употреба на лекарството може да доведе до високо кръвно налягане или други заболявания. Фактът, че много странични ефекти на лекарството могат да бъдат доста лесно преодолими с помощта на помощни фармакологични средства, като Провирон или Аримидекс.

 

Между другото, ако посетите форума на нашия магазин, ще откриете не само мнения за Testex Pro 250, но и подробно описание на свойствата на неговата активна съставка. В допълнение, във форума, може да говорите с по-опитни "връстници", разкривайки, за себе си някои важни детайли при употребата на този стероид.

 

Каква е цената на Testex Pro-250, и каква е гаранцията, че стероидът е оригинален

За съжаление или за щастие, продажба на фармацевтични анаболни стероиди в аптека не е налично. Всъщност, единственото място, където можете лесно и бързо да купите Testex Pro, днес е в интернет, а по-скоро в надежден онлайн магазин, като Anabol.bg.

 

В действителност, нашият магазин има сериозни отношения с големите фармацевтични компании от цял ​​свят, което ни позволява да зареждаме стероиди директно от производителите, тоест без посредници и доставчици. И така ние спестяваме от ненужни разходи и правим цената по-благоприятна за всички.

 

С други думи, когато посетите нашия магазин имате възможност да закупите стероид с цена, която ще бъде достъпна за всеки. Плюс това, не забравяйте, че в нашия магазин има система за отстъпка, създадена в полза на клиентите.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Malay, Tiger, Malay Tiger, Testex, Pro, (Malay, Tiger), Тестостерон, ципионат, 10ампули, Testex Pro (Malay Tiger) - Тестостерон ципионат - 10ампули