Изчерпано количество
 • Тестостерон Ципионат - Pacific
 • Тестостерон Ципионат - Pacific
 • Тестостерон Ципионат - Pacific

Тестостерон Ципионат - Pacific

  Изчерпано количество
 • Тестостерон Ципионат - Pacific
 • Тестостерон Ципионат - Pacific
 • Тестостерон Ципионат - Pacific
 • Код на продукта: 250 mg/ml 10 ампули
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 77.00 лв

Тестостерон Ципионат Pacific - е мощен анаболен стероид, продуциран от фармацевтичната компания Pacific Pharmaceuticals. Неговата активна субстанция е тестостерон ципионат (стероид, който се разтваря в масло, което има свойства, подобни на етер енантат), която осигурява единно и трайно въздействие, с продължителност средно от около две седмици.

 

Ципионат от Pacific Pharmaceuticals се използва главно в спорта като: бодибилдинг, вдигане на тежести и други популярни дисциплини.

 

Спортистите го използват за бърз и качествен набор от мускулна маса и сила. Този анаболен андроген има и други полезни действия, като например увеличаване на апетита, укрепване на костите и подобряване на функцията на ставите.

 

Действие на Тестостерон Ципионат

Предшественици на това средство със същото активно вещество, се появиха още в средата на XX век (първия такъв стероид е издаден през 50-те години от Pharmacia & Upjohn). Първоначално, не е много популярен, защото спортистите го оцениха, като заместник на енантат или с подобни свойства. Въпреки това, с течение на времето търсенето му нарасна. Днес ципионат е сред най-честите тестостероновите естери и препарати, създадени въз основа да се използват от спортисти по света.

 

Нека забравим за историята и се върнем към темата,Тестостерон Ципионат Pacific (Pacific Pharmaceuticals) - е преди всичко мощен анаболен андроген. Той има дълъг период на активност, с продължителност средно от петнадесет до шестнадесет дни (период на полуразпад - около шест до осем дни). Тази функция елиминира спортиста от извършване на чести инжекции. В повечето случаи, ципионат се прилага веднъж седмично.

 

Известно е също, че Тестостерон Ципионат Pacific (Pacific Pharmaceuticals), както и други стероидни естери на тестостерон, имат множество и разнообразни ефекти, които могат да бъдат полезни не само в спортната практика, но и в ежедневието:

 

Осигурява бързо покачване на мускулна маса

Значително увеличава силата на спортиста

Повишава апетита, без да създава измамно чувство на глад

Подобрява функциите на ставите (това е постижимо поради натрупването на вода)

Той укрепва костите и скелета като цяло

Подобрява цялостната жизненост и засилва желанието за тренировка.

 

Важно: въпреки мощните и разнообразни полезните ефекти, Тестостерон Ципионат Pacific (Pacific Pharmaceuticals) може да покаже и някой странични ефекти. По-специално, като ароматизираш стероид може да доведе до появата на естрогенни странични ефекти, сред които са: натрупване на течности в тялото, гинекомастия и повишена телесна мазнина.

 

Имайте предвид, че Тестостерон Ципионат Pacific, произведен от Pacific Pharmaceuticals, не трябва да се използва от жени. По-конкретно, той не се препоръчва за нежния пол. Фактът, че жени, които използват този стероид може да се сблъскат с маскулинизация, акне, задълбочаване на глас и т.н. (маскулинизация - натрупването на мъжки полови белези при жени).

 

Важно е да се каже, че съхраняването на всички стероидни средства трябва да се извършва в тъмно и сухо място в рамките на стайната температура.

 

Как се използва Тестостерон Ципионат от Pacific

В повечето случаи, спортистите, които използва ципионат са насочени към покачване на чиста мускулна маса и увеличаване на силовите показатели. Имайте предвид, че приема на това лекарство често се извършва в комбинация с други стероиди, като Туринобол или Болденон.

 

Дозите препоръчвани за спортисти - са 250-500 мг (най-много 750 мг) от стероида на седмица. Инжекциите се поставят обикновено на всеки четири дни, защото ципионат има достатъчно дълга активност - около 15-16 дни. Средната продължителност на цикъла с участието на този анаболен андроген варира от 4 до 12 пълни седмици.

 

Важно е да се каже, че необходимата доза за инжектиране е лесно да се изчисли, тъй като има много удобна концентрация на активното вещество, което позволява да се избегнат грешки в дозирането - 250 мг на 1 мл. По този начин за приложение на препоръчваната доза от 500 мг, трябват точно 2 ампули от препарата.

 

Както вече бе отбелязано, Тестостерон Ципионат често върви заедно с прием на други стероидни препарати. С какви анаболни андрогенни средства да се комбинира? Това зависи от вашите преследвани цели, опит и финансови възможности.

 

 Например, ако искате да увеличите вашата мускулната маса, комбинирайте ципионат с метан. Дозировката трябва да се прилага по този начин, както следва: метандиенон - около 40 мг на ден, ципионат - около 500 мг на седмица. Тук може да се изисква и някои помощни средства, като Proviron (25-50 мг на ден) и тамоксифен ( до 30 мг на ден в продължение на три седмици). Продължителността на цикъла е 8 пълни седмици.

 

 Ако искате да се постигне по-добър мускулен растеж, съчетан с покачване на сила, в такъв случаи може да се окаже подходяща съвместна комбинация с Туринобол или стероида Стромба - Станозолол. Дозите са доста конвенционални: ципионат - около 500 мг на седмица Turinobol - около 40-60 мг на ден или станозолол в дозировка от около 50 мг на ден.

 

По принцип, за да научите повече инструкциите, по-добре е да посетите нашия магазин Forum. Там  можете да комуникирате с Anabol.bg консултанти (майстор на спорта, треньор, спортен лекар) и да получите подробни съвети и препоръки за неговото използване.

 

Отзиви за Тестостерон Ципионат, мнения и факти

След като прочетете мнения за Pacific Pharmaceuticals публикувани във форума, ще научите, че е една от най-добрите марки произвеждащи спортни стимуланти. В същото време, според обратната връзка на клиенти, Testosterone Cypionate е мощен стероид с множество положителни ефекти.

 

 • По време на цикъла ефективно се усеща увеличение на мускулите и силата с подобряване на мобилността на ставите и костите. В допълнение, анаболния  андроген насърчава значително увеличението на апетита, което е невероятно полезно за спортисти, които искат да наддават на тегло.

 

Цена Testosterone Cypionate, купи препарата бързо и надеждно

В онлайн магазина Anabol.bg  може бързо и сигурно да се закупят почти всички съществуващи стимуланти използвани в спорта на разумна цена. Но нека не изпреварваме себе си, разкривайки всички карти, по-добре да кажем всичко в подробности и в детайли.

 

Първо, ако изберете нашия сайт, за да направите поръчка на тестостерон ципионат се предпазвате от изтичане на поверителни данни. Ние сме се погрижили за вашата сигурност, с установена надеждна SSL връзка.

 

Второ, в нашите рафтове от фармацевтични продукти, са представени само оригинални продукции. С други думи, ако сте решили да си купите Тестостерон Ципионат Pacific (Pacific Pharmaceuticals), не е нужно да се съмнявате в неговата оригиналност (всички лекарства за продажба, идват при нас директно от фирмите и фабриките на производителите, без участието на трети лица).

 

На трето място, в нашия магазин можете да направите невероятна сделка. Така че, ако си поръчате ципионат комбиниран с други стероидни агенти и общата сума надвишава 200 лв получавате подарък. Повече на тема отстъпки можете да научите в секция - "Често задавани въпроси".

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър