Testosteron Depot - ROTEXMEDIKA - Германия

  • Код на продукта: 10 ампули / 250мг-мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 65.00 лв

Testosterone Depot, произведен от ROTEXMEDICA - е стероид, който често се използва в бодибилдинг, вдигане на тежести и други спортове.

 

  • Активната съставка на стероида е почти идентична с естествения тестостерон, но с разширена дейност.

 

Свойствата на лекарството позволяват на атлети да получат бързо значителна мускулна маса и увеличаване на енергията. Също така, лекарството има ефекта на изпомпване и подобрява състоянието на ставите.

 

Какво е Testosteron Depot : Rotexmedica

Прототипът на лекарството - един от най-старите анаболни стероиди, е създаден през 1960 г. с цел да се удължи действието на тестостерона в организма. Медицински инструкции посочват, че се препоръчва метода в използване на инжекциите, при жени за борба с рака на гърдата.

 

Днес, на употребата на стероиди в медицината е ограничена поради своите андрогенни странични ефекти. Но щангисти и културисти оценяват ефекта и последиците от този анаболен стероид и затова е на една от челните позиции при стероидите за покачване на мускулна маса.

 

Активната съставка на лекарството - тестостерон енантат естер. Свързан с естерна верига означава, че приложението на Тестостерон Енантат Ротексмедика, действа в тялото 15 дни.

 

Тестостерон енантат има активни промени в азотния баланс на клетките, активира синтеза на протеин и натрупва вода.

 

Резултатът от инжекциите тестостерон се превръща в покачване от около 10 кг мускулна маса и повишена производителност на сила не по-малко от 30%. Както и намалява общото напрежение на ставите.

 

Тестостерон енантат има еднаква високо анаболна и андрогенна активност, не е токсичен за черния дроб. В аптека този анаболен андроген може да се закупи само в Гърция, също и в нашия онлайн магазин. Но това не намалява популярността на стероида, както и неговата цена не е ниска. Ако видите някъде продажбата на този инжекционен стероид, и цената му е много привлекателна, пазете се. Има висок риск от измама, защото стероидите не може да бъдат евтини, а фалшивите имат вреди върху вашето здраве.

 

Цена Тестостерон Енантат, в сравнение с други анаболи е достъпна за спортистите. Получените резултати от него, когато се използва индивидуално не са много впечатляващи.

 

  • След цикъл с тестостерон енантат се открива при изследване на кръвта в продължение на три месеца.

 

 

Как да приемате Testosteron Depot 

Лекарството има дългo действие, и е активно в тялото до 15 дни.

 

  • Следователно, стероидни инжекции могат да бъдат поставени около веднъж или два пъти седмично.

 

Някои спортисти предпочитат да го разделят в продължение на 2-3 инжекции с на седмица с мотива, че поддържането на постоянно високи нива на хормона в кръвта и от там получаването на голяма мускулна маса.

 

Обикновено дозировка Тестостерон Енантат е с продължителност от 8 до 10 седмици с доза от 250-500 мг на седмица. При цикъл за начинаещи се препоръчва да се започне с дози между 100 мг и постепенно с нарастващи обеми.

 

Независимо от степента на дозировка Testosterone Enanthate се изисква прием на ароматазен инхибитор като гонадотропин (Прегнил), за да се предотврати развитието на сериозни странични ефекти.

 

Инжекционният препарат може да бъде комбиниран с почти всички стероиди в зависимост от желания краен резултат. За да се подобрят резултатите, като мускулна маса се включва нандролон, метандиенон, болденон, параболан. Ако искате да придобиете добър релеф на мускулите, тестостерон енантат трябва да се комбинира със стромба или анавар.

 

 

Тестостерон Енантат : Отзиви

Поради дългия период на дейност върху спортисти, отзиви за тестостерон енантат не е трудно да се открият. Многобройни препоръки от спортисти, публикувани в нашия форум, потвърждават, популярността му сред атлетите като стероид за покачване на маса с продължително действие.

 

За Testosterone Enanthate, ние можем да направим някои общи заключения. По този начин, е един от най-използваните препарати от щангисти и борци, като за тях е важно да има сила и издръжливост. Културистите прибягват до тестостерон енантат при основен период, тъй като причинява задържане на вода.

 

Отзиви тестостерон енантат от спортисти твърдят, че лекарството оказва твърде силен натиск. За да го нямалят, е необходимо да се използват лекарства, за терапия след цикъл. За да се намалят страничните ефекти, всички спортисти препоръчват антиестрогени.

 

 

От къде да направя поръчка на Тестостерон Енантат?

 

В нашия онлайн магазин можете да си купите лекарството по всяко време на деня всеки ден, независимо от празнични или почивни дни. Тук можете не само да закупите Testosterone Enanthate RotexMedica, но също така и да направите оценка на широка гама от стероиди и други медикаменти, необходими за спортисти. Ние имаме много опит и можем уверено да ви гарантираме качеството на стоките и поверителността на покупката.

 

Ако се чудите от къде да купя тестостерон енантат, с разумна цена и надеждно качество, изберете нашия онлайн магазин. В допълнение, ние работим с минимални посредници и получаваме спортната фармацевтика директно от производителите. Това означава, че ако направите поръчка, ние можем с пълно доверие да гарантираме за вашето здраве и оригинални лекарства.

 

Нашият онлайн магазин е отворен за клиенти на Република България, можете да направите доставка до най-близкия спедиторски офис във вашето населено място. Всички поръчки са внимателно опаковани и ако нещо в процеса на доставка се счупи, ние ще направим безплатна подмяна.

 

Поръчка на Тестостерон Енантат от РотексМедика - идеалното решение за спортисти, който иска да изградят маса и да увеличат темповете на сила.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: elbrus pharmaceuticals, тестостерон, тестостерон енантат