Testosterona C (Balkan Pharmaceuticals) Ципионат 10 ампули

  • Код на продукта: 10 ампули 1ml/200mg
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 74.00 лв

Testosterona C от Balkan Pharmaceuticals - е силен стероид, който редовно се използва от атлети в стероидни цикли за маса и цялостно развитие на физиката. Той притежава силна андрогенна и анаболна активност в комбинация с дълга продължителност на действие, която му осигурява голямата популярност.

 

Този тестостерон теоретично може да се използва ефективно не само за спортни цели, но и в медицинската практика като медикамент. Подобни тестостеронови лекарства отдавна са възложени за лечение на различни заболявания или хормонално заместителна терапия при мъже или за лечение на рак на яйчниците при жени (под 60 години).

 

Важно е, че имате възможност лесно и бързо проверите дали този продукт е автентичен. След посещение на уеб сайта на производителя (www.b-p.md), използвайте Yupik кода, който се намира върху всяка отделна ампула:

 

 

 

Тестостерон Ципионат от Balkan Pharmaceuticals

Активната съставка на инжекционния препарат е една от най-популярните и любими продукти използвани от атлетите в Съединените щати (САЩ). В европа повечето атлети го заменят с Тестостерон Енантат, защото имат сходно действие и се комбинират добре с всички други анаболни стероиди.

 

На първо място трябва да отбележим, че Тестостерон Ципионат от Балкан Фарма, както и неговите колеги от други производители, е отличен избор за покачване на мускулна маса. Той се характеризира с високо анаболна и андрогенна дейност, идентична с добавка на ендогенен тестостерон. Ципионатът може да се похвали със своята дълга дейност в човешкото тяло след инжектиране – до 15 дни.

 

При спазване на основните препоръки стероида осигурява изразен ефект, който се състои в повишаване на спортните постижения, увеличаване на производителността и издръжливостта, бързо и голямо увеличение на мускулната маса, подобряване на цялостната жизненост и повишаване на либидото. Също така по време на цикъла могат да се наблюдават следните подобрения: увеличаване на апетита, напомпваш ефект, заздравяване на ставните връзки, укрепване на костите и подобрение на азотния баланс в организма.

 

Testosterona C (Balkan Pharma), е подходящ за използване в различни спортове (културизъм или бойни спортове). Факт: тестостерона се комбинира перфектно с почти всички други стероиди, като предоставя по-силен ефект, така че често е използван като основен компонент в различни стероидни цикли.

 

Как се използва Testosterona C

Ефективната доза е около 200-600 мг на седмица или средно инжекциите се поставят 1-2 пъти седмично. Прием на по-високи дози обикновено не се изискват, ако не сте професионални спортисти, за които тези суми не са достатъчни.

 

Дозировка на Тестостерон Ципионат от Фармацевтична Компания Балкан Фарма в съотношението на веществото / количеството на лекарството се изчислява лесно. Той има удобна концентрация на активната съставка (200 мг на 1 мл в ампула), което опростява процеса. Оказва се, че имате нужда 1 ампула от лекарството при доза 200 мг или 2 ампули при доза 400 милиграма.

 

Важно е да се отбележи, че използването на Testosterone Cypionate е подходящ не само за опитни спортисти и професионалисти, но също така и за начинаещи. Той е един от най-често използваните продукти при първи стероиден цикъл. В това приложение Testosterone Cypionate (Balkan Pharmaceuticals) е ефективен и в комбинации (макар, че използван дори солово може да осигури видими резултати). Избирането на стероиди за комбинация трябва да се разглежда индивидуално (на базата на личен опит и текущата физическа форма).

 

Ако разгледаме най-честите комбинации поръчвани от клиенти от онлайн магазин Anabol.bg  това са метандростенолон и / или нандролон деканоат. Тази ефективна комбинация може да осигури увеличаване на около 10 кг мускули за около 8 седмици.

 

Трябва да отбележим, че след приложение на Testosterone Cypionate (Балкан Фарма) се изисква задължителна терапия след цикъл, защото това е доста силен стероид, ефектът му може да повлияе на естествените нива на тестостерон и да доведе до появата на естрогенни или андрогенни странични ефекти.

 

Мнения за Тестостерон ципионат от Балкан Фарма

Прегледите и мненията за спортни препарати в интернет са едни от най-надеждните източници на информация. При проучване на мнения от наши клиенти сме разбрали, че този продукт най-често се избира от начинаещи спортисти. Ако имате нужда от информация "от първа ръка", нашият магазин е чудесно място, за да я получите.

 

За съвети ние сме предвидили форум, където можете не само да комуникирате с други атлети, а и да прочетете коментари за свойствата и употребата на всички спортни стимуланти. Повечето мнения за Молдовския тестостерон ципионат са положителни и разкриват, че ако спортист има нужда от стабилно нарастване на мускулната маса и развитие на физическата активност с по-ниска задръжка на течност – това е точният продукт.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Ципионат, Тестостерон Ципионат, Testosterona, (Balkan, Pharmaceuticals), Ципионат, ампули, Testosterona C (Balkan Pharmaceuticals) Ципионат 10 ампули