Testosterone Propionate 100 (Biotech Beijing) пропионат

  • Производител: Biotech Beijing
  • Код на продукта: 10 ml флакон
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 45.00 лв

Testosterone Propionate от Biotech Beijing е бързодействащ андрогенен стероид, тестостерон пропионат.

 

Като допинг на спортистите, той е ефективен както в стероидни цикли за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата, така и в курсовете за изсушаване (в зависимост от целта на даден спортист). Използва се чрез интрамускулно инжектиране. Той се използва главно в комбинация с други анаболно-андрогенни стероиди за оптимални резултати.

 

● Чрез закупуването на продукти на Biotech Beijing в нашия онлайн магазин получавате продукти с оригинален произход. Производителят е предоставил система за проверка за защита на собствените си продукти. Можете да потвърдите автентичността на стероида на официалния сайт (http://beijingpharmaceuticals.com/): като въведете уникалните символи на неговия код (намиращ се на опаковката):

 

Подробности за свойствата на Тестостерон Пропионат

Testo P е средство, което се състои от петте най-популярни и разпространени тестостеронови естери на фармацевтичния пазар. Енантат, ципионат, пропионат, фенилпропионат и ундеканоат са актуални още от втората половина на 20-ти век, когато се появяват в търговската мрежа и все още се радват на широко търсене.

 

Тестостеронът е първият стероиден хормон, въплътен във формата на фармацевтичен препарат. Тестостерон пропионат е къс естер, който действа като прекурсор на тестостерона. Препаратът е доста по-ефективен, тъй като оказва влияние по-дълго време.

 

Testosterone propionat Biotech - Стероиден профил: 100% анаболно-андрогенна активност от тази на естествения тестостерон; продължителност на действие - до 2-3 дни, полуживот - 1-2 дни, време за откриване - около 14 дни (според други данни, до няколко месеца); ароматизацията е слаба в сравнение с тази на продължителните хормонални естери, хепатотоксичността не е изразена или е слаба, връзката с прогестините не съществува.

 

Какъв ефект оказва Testo Prop? На първо място, той допринася за качествения растеж на мускулите и увеличаването на показателите за сила.

 

 Също така по време на курса се отбелязват следните подобрения: повишаване на издръжливостта, ускоряване на възстановяването, изгаряне на мазнините, развиване на релефни и твърди мускули, увеличаване на либидото, намаляване на риска от сърдечни заболявания.

 

На кого може да се препоръча Testosteron Propionat? На спортисти с различни нива на опит, но не и на жени. Въпреки че тестостерон пропионатът се смята за най-безвредния тестостеронов естер, той все още не е напълно безопасен. Дамите трябва да са предпазливи по отношение на страничните ефекти (агресия, мазна кожа, нарастване на клитора, грубост на гласа и други симптоми).

 

Тестостерон Пропионат : прием и дозировка

Работната доза на Testo P се избира индивидуално от спортиста (анаболните андрогенни стероиди изискват индивидуален подход, тъй като всеки човек има уникална толерантност на тялото към активните вещества).

 

Средната доза тестостерон пропионат за спортни цели е 100 mg през ден. Необходими са чести инжекции поради краткосрочните ефекти на лекарството.

 

● Забележка: Независимо от факта, че тестостеронът не се препоръчва на жените в спорта, има случаи, при които спортистките използват пропионат без видими ефекти върху тяхното здраве или външен вид. Въпреки това, те прибягват до минималната доза - до 25-50 mg на всеки 3-5 дни.

 

Комбинираните курсове са основният начин, по който спортистите използват Testo P. Той се комбинира с различни по механизъм на действие и краен ефект стероидни хормон, като изборът зависи от целта на спортиста. За увеличаване на силата и наддаване на тегло се използват едни комбинация, а за изсушаване - други.

 

  • Препоръчваме ви да посетите секцията "Стероидни цикли - Въведение" в нашия онлайн магазин. Тук ще намерите примери и подробни описания на настоящите комбинирани цикли.

 

● Курс с пропионат и метандинон (таблетки, капсули или инжекции) е един от тях. Това е продуктивен пакет, който може да бъде препоръчан на спортисти с минимално ниво на опит за увеличаване на здравината и теглото. Средни дози: 100 mg пропионат през ден и 40 mg метан на ден (за 6-7 седмици). Задължително ! - Пост-курсова терапия: 20 mg тамоксифен на ден (за 3 седмици).

 

 Друга ефективна комбинация от стероиди, които могат да бъдат препоръчани на начинаещи, но за добър мускулен растеж, е тестостерон пропионат и турнибол. Средни дози: 100 mg пропионат през ден и 40 mg Туринабол на ден (за 6 седмици). Пост курсова терапия: отново тамоксифен - 20 mg на ден (за 3 седмици).

 

Ако не сте сигурни как да използвате Тестостерон Пропионата от Биотеч, посетете Anabol.bg Forum. Тук Ви е дадена възможност да получите индивидуална консултация, като зададете въпросите, които имате на специалисти от първа ръка, запознати със спортната фармакология.

 

Тестостерон Пропионат - факти и отзиви

Ревюта в мрежата за Testo P може да се срещнат, макар и рядко. Това е така, защото Biotech Beijing Pharmaceuticals е сравнително нов производител за вътрешния пазар. Нейните продукти се появяват на пазара съвсем скоро – от втората половина на 2017 година.

 

Ако вярваме на това, което е написано на официалния уебсайт, то преди време европейците са се съсредоточили предимно върху родния си пазар (имат повече от 3 години опит в страните от Европейския съюз). Какво може да се каже за Testosterone Propionate 100? Нека бъдем малко по-точни.

 

Според рецензиите можем да заключим, че препаратът по нищо не отстъпва на който и да е свой аналог, имащ същото активно вещество. Той е ефективен и за растежа на мускулите и за изгарянето на мазнините, а инжекциите му не са особено болезнените. В повечето случаи клиентите оставят очарователни ревюта.

 

Къде и как да купите Testosteron Propionat?

Поръчката на тестостерон пропионат, както и на аналози на продукта със същото активно вещество, може да направите на нашия уебсайт. Защо си струва да се прави точно на Anabol.bg? Има много причини. Нашият онлайн магазин има множество предимства, които го правят номер 1 за спортисти от ОНД: Първо, услугата. Ние работим глобално в европейския съюз (с изключение на Руските републики), изпращайки пакети в големи и малки градове. Поръчката ще бъде изпратена възможно най-скоро (обикновено на същия ден). На второ място, надеждност.

 

Вашата анонимност е в наш интерес. Защитената работа на сайта е осигурена от съвременна система за сигурност: SSL-връзка anti-DDoS. Никой никога няма да узнае за поръчката на клиента, освен ако той сам не сподели за това с някого. Трето, достъпност. В Anabol.bg се провеждат редовни конкурси, продажбите се провеждат постоянно и се прилага гъвкава система за отстъпки. Заедно с поръчката можете да получите ценни бонуси: подарък под формата на спортна фармакология, процент отстъпка, безплатна доставка.

 

Прочетете подробностите на страницата "Въпроси и отговори". Четвърто, оригиналност. Нашият онлайн магазин работи изключително с проверени доставчици и директно с много производствени компании. Това се потвърждава от множество мнения онлайн. Репутацията на Anabol.bg говори сама за себе си!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Testosterone, Propionate, 100, (Biotech, Beijing), пропионат, Testosterone Propionate 100 (Biotech Beijing) пропионат