Изчерпано количество
 • Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.
 • Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.
 • Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.

Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.

  Изчерпано количество
 • Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.
 • Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.
 • Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.
 • Производител: Pharm Tec
 • Код на продукта: 10амп.100mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 49.00 лв

Тестостерон Пропионат от Pharm Tec - е стероид със силен анаболен и андрогенен ефект и бърза дейност. Активната съставка е тестостерон пропионат, които и до днес си остава един от най-популярните и ефективни тестостероновите естери, на разположение за закупуване.

 

Този стероид се използва основно от спортисти (за постигане на растежа на мускулите, и за релеф), и в медицинската употреба. Редовно е използван за лечение в нарушение на репродуктивната система при рак и други заболявания.

 

Testosterone Propionate Pharm Tec : Описание

Действието на този стероид е разнообразно. С него, спортистът може да постигне не само качествено увеличаване на мускулната маса, но и насърчаване на изгарянето на мазнините и дори укрепване на организма (сухожилията, ставите, костите и т.н.). Въпреки това, поради силните андрогени се препоръчва най-вече само за мъже. Жените не използват тези инжекции, поради риск от маскулинизация.

 

Pharm Tec пропионат има по-малко задържане на вода в сравнение с препаратите с по-дълга база на тестостеронови естери, така осигурява подобрен мускулен растеж. Резултатите от неговото прилагане са: засилена издръжливост и увеличаване на мускулната плътност, повишено либидо.

 

Това е сравнително безопасен стероид за мъже, ако няма злоупотреба с дозировката и продължителността на приема. Страничните ефекти от Pharm Tec пропионат, обикновено са лесно предотвратими или поне сведени до минимум, без да причиняват сериозни последствия. Изразени токсични ефекти върху черния дроб, не присъстват. Терапия след цикъл е задължителна след завършване на цикъла.

 

Какви конкретни нежелани действия може да предизвика Pharmtec пропионат? Възможните нарушения са в естрогенен характер (високо кръвно налягане, задържане на течности, гинекомастия при мъже с предразположение), намаляване на природния тестостерон. Дискомфорт или болка при поставянето на инжекциите е рядко.

 

За начинаещи, това е добър избор, тъй като пропионат е относително безвреден препарат и в същото време дава добри резултати, изразени, както и при опитни професионалисти, защото се съчетава перфектно с почти всички стероиди - от Туринабол до Тренболон.

 

Условия за съхранение на Тестостерон Пропионат от Фармтек : в сухо и тъмно място, без излагане върху силна светлина и влажност. При стайната температура около 25 градуса.  Като предпазна мярка се препоръчва също така да се държи далеч от обсега на деца или животни.

 

Стероиден цикъл с тестостерон пропионат pharm – tec.

Тестостерон пропионат, може да се използва ефективно като лекарство при менопауза, хипогонадален, сексуална недоразвитост (за да се стимулират развитието на вторични и дори първични мъжки полови белези), рак на млечните жлези или дисфункционална метрорагия.

 

 

Препоръчителната дневна доза Testosterone Propionate е около 100 мг при честота на използване всеки ден или всеки втори ден. За по-ефективно прилагане стероидния цикъл трае  6-8 седмици. При по-високи дози съществува риск от изместване в посока на действие или стероидни странични ефекти.

 

Най-честата употреба на Фармтек пропионат се извършва в комбинирани цикли, отколкото индивидуално, въпреки че като се използва самостоятелно е способен също да даде добри резултати.

 

Примери за комбинации:  Пропионат + Станозолол за релеф, Пропионат + Туринабол или Болденон за качествен мускулен растеж, с Нандролон или Тренболон за значително нарастване на мускулната маса.

 

Това лекарство не се препоръчва за употреба при рак на простатата или гинекомастия, за медицински цели трябва да се използват с повишено внимание при млади жени и мъже, които не са навършили пълнолетие (при забавен растеж на костите).

 

Ако имате някакви трудности при планирането на вашия стероиден цикъл, не забравяйте да се свържете с нашите консултанти от нашия форум. Където можете да получите съвет от спортен лекар или от други квалифицирани специалисти.

 

Тестостерон пропионат pharm – tec. : Поръчка и Цена

Този инжекционен продукт може да бъде закупен свободно от онлайн магазин Anabol.bg. Ние предлагаме широка гама от висококачествени спортни и някои фармацевтични продукти, включително анаболни стероиди, пептиди, хормони и др. Ние се опитваме да държим добра цена, в съответстващия Български пазар.

 

Възможно е също така от вашата поръчка да спестите добри пари заради нашата система от отстъпки (можете да получите отстъпка, подарък, както и безплатна доставка - Научете повече в секция "Въпроси и отговори").

 

Ако направите поръчка на Тестостерон Пропионат Фарм тек или на всякакви други необходими спортни препарати, ние можем да гарантираме за неговата оригинална продукция. Нашият магазин не продава фалшиви стероиди, защото сътрудничим само с надеждни доставчици и нашата продукция пристига от "първа ръка".

 

При поръчка, можете да бъдете сигурни, че вашата лична информация не се съхранява. За да се защити поверителната информация, ни сме осигурили комплексна система за сигурност.

 

Anabol.bg предлага доставка във всички населени места на страната, а не само в големите градове като Пловдив и Варна. Можете да поръчате по всяко време, като вашата поръчка ще бъде разгледана в най-кратък срок от време. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Pharm, Tec, Pharm Tec, Testosterone, Propionate, (Pharm, Tec), Пропионат, 10ампули., Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.