Изчерпано количество
 • Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.
 • Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.
 • Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.
 • Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.

Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.
 • Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.
 • Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.
 • Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 250mg/ml 10ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 47.00 лв

Testover E - аналог на естествения тестостерон в забавено действие, силно анаболена и андрогенна дейност. Разширената химична формула с добавянето на естер прави активното вещество тестостерон енантат най-популярен сред спортистите в силовите спортове.

 

Ефект Testover E (10 мл), предоставя значимо наддаване на тегло, качественно възстановяване, стимулира регенеративните процеси и повишава издръжливостта на ставите, поради високото задържане на вода. В допълнение, лекарството увеличава общия тонус на тялото.

 

 

Описание Testover E

Спортния свят научи за тестостерон енантат в началото на 50-те години. Той стана първият стероид на маслена основа със забавено действие за постепенно допълнения към човешка кръв. В медицинските цели се използва в борбата срещу тумори на гърдата и нарушения на растежа и оформяне на тялото при юноши.

 

В бодибилдинга Testover E е ценен заради своята висока андрогенна активност, която позволява значително повишаване на теглото и анаболните свойства, които да увеличат процентите на електроцити. Много е важно положителното въздействие на лекарството върху ставите, тъй като те се натоварват при увеличеното натоварване.

 

Активното вещество трае в организма след инжектиране в срок до 15 дни, което премахва необходимостта от чести инжекции. Времето за откриване на лекарството в кръвта, може да достигне до 4 месеца. Тестостерон енантат се характеризира с висока степен на ароматизиране и значително намаляване на ендогенен тестостерон, така че трябва да се взима анти-естрогени за да сведе до минимум страничните ефекти на лекарството.

 

Основният ефект на лекарството е да стимулира освобождаването на тестостерон в кръвта, така че в първите дни от получаването на неговата концентрация в кръвта се увеличава няколко пъти. Приемане дори солово позволява на всеки спортист относително кратък период от време, за да постигне значителен ефект към покачшане на маса и сила, без значителни неблагоприятни последствия.

 

Ефектът от препарата дава възможност да се извършват по-чести и интензивни тренировки, и следователно, става още по-трудно за всеки спортист. Това наистина е много мощен медикамент в напреднало ниво. Начинаещите трябва да започнат с по-леки стероиди, многобройни признания обикновено се потвърждават за това.

 

 

Как да приемате Testover E

Дозите варират въз основа на целите и задачите на цикъла, и обикновено съдържат 250-750 мг на седмица. Но някои интензивни стероидни цикли с тестостерон енантат от силови спортисти позволява да донесе седмичен прием на 1000-2000 мг.

 

С оглед на дългия престой на даденото вещество в организма, на въпроса как да посегна към стероидите притеснява мнозина. Отговор - веднъж седмично, за предпочитане в района на задните части. По-чести инжекции не са необходими. Когато цикъл с тестостерон енантат идва към своя край, дозата се намалява постепенно. Това се прави в последните две седмици за по-безопасно оползотворяване.

 

Продуктът ароматизира, така че трябва в третата седмица на цикъла да се вземат антиестрогени като тамоксифен. Ако периода е по голям, се препоръчва да добавяте гонадотропин един път седмично. По принцип, продължителността на цикъла обикновено е 4-8 седмици, но може да бъде удължен до 12 седмици в зависимост от спортиста.

 

Трябва да припомним, че ако спортистът преди това не е взимал такива препарати, дозирането на Testover E трябва да е минимално. Това би трябвало да позволи на тялото да влезе в физиологична адаптация, и да се избегне експлозия и хормонални странични ефекти. С приема на лекарството трябва да се подхожда с максимална отговорност и да се придържате към препоръчителната доза. В този случай, за да се гарантира ефективността и липсата на странични ефекти.

 

За жените, които използват Testover E (Vermodje) не се препоръчва поради високата андрогенна активност. Дори минимални концентрации на тестостерон енантат причиняват тежки промени в хормоналния фон на жената.

 

 За още по-голям добив от тегло може да се комбинира с нандролон 200 мг на седмица. Също така е добра комбинация с препарати, съдържащи тренболон, метандростенолон и оксиметолон.

 

 

Testover E: Мнения

Почти всички спортисти, които имат опит с лекарството, отбелязват високата му ефективност в комплект маса и увеличаване на производителността на енергия. Голямото предимство на своите краткосрочни цикли, в които се постига резултат.

 

След като проверим коментарите, Testover E е най-популярен сред щангисти и поуерлифтери. Спортисти, които го приемат в високи дози тестостерон енантат се препоръчва да ги разделят на 2 дози на седмица за максимална ефективност.

 

Отзиви за Testover E са описани като изключително мощен андроген и анаболен агент. Ако сте начинаещ и просто искате да започнете да приемате лекарството, проучвайте коментарите на експерти в нашия форум, който притежаша много полезна информация от първа ръка. Много е важно да се избере правилно дозата на лекарствените комбинации и възможности. Не забравяйте, че в сте в правилната посока - успеха и здравето.

 

 

Къде мога да закупя Testover E и каква е ноговата цена ?

Ако живеете в България, нашият магазин предлага възможност за поръчка на препарата чрез Интернет. Поръчката отнема само няколко кликвания на мишката, и в рамките на максимум 4 дни поръчката ще ви бъде доставена.

 

Сега покупка на тестостерон Testover E с доставка във всеки един регион на страната може да бъде лесна и достъпна. Нашите производители и доставчици са надеждни и доказани, както и качеството на продуктите им е гарантирано. Освен това, в нашия онлайн магазин можете да си купите по евтини стероиди, ако са в системата отстъпка.

 

Винаги трябва да внимавате за твърде ниски цени на стероиди, първият знак е за ниско качество или фалшификати. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Поръчка на Testover E (Vermodje) Тестостерон Енантат, цена прием и съвети