TREN A 100 (Evo Genetics) Тренболон Ацетат

  • Производител: Evo Genetics
  • Код на продукта: флакон 10 мл
  • Наличност: В наличност
  • Произход: United Kingdom
  • Цена: 54.00 лв

Trenbolone Acetate - Най-мощният от популярните AAS се явява препаратът от естери на Тренболона. Разбира се, има и флуоксиместерон, но употребата му в спорта е доста специфична. Най-често това лекарство се предпочита само от професионалистите. Но опитните културисти определено трябва да обърнат внимание на Тренболоните.

 

Положителни качества и ефекти на Trenbolone Acetate

Trenbolone Acetate съдържа едноименния кратък естер на параболан. Има мощни анаболни и андрогенни свойства. Въпреки това, за разлика от препаратите с удължено действие, този е доста по-безопасен. Факт е, че поради краткия полуживот анаболът не може да покаже всичките си отрицателни свойства в пълен размер. Ситуацията тук е подобна на късите и продължителни естери на мъжкия хормон.

 

Нека да разгледаме положителните качества на AAS, които са най-важни за бодибилдърите:

 

 Бързо увеличаване на мускулната маса с отлично качество, което позволява на културистите да качат поне седем килограма само в един курс.

 Увеличаване на силата и производителността.

● Има мощни свойства на изгаряне на мазнини.

 Повишава мотивацията.

 

Въпреки че този стероид може да се счита за безопасен, рисковете от странични ефекти не могат да бъдат напълно изключени. На първо място, говорим за прогестогенна активност – не забравяйте, че лекарството може да причини развитие на гинекомастия. Проявата на андрогенни странични ефекти също понякога е възможно ако спортиста прояви СВОЕВОЛИЯ.

 

 

Комбинация и дозировки на Tren A 100 Evo Genetics

 

Въпреки че продължителността на курсовете, включващи Trenbolone Acetate, е от 4 до 8 седмици, след петата си струва да започнете да използвате Gonadotropin (Прегнил). Това ще стимулира тестисите и ще избегне атрофията им. Лекарството трябва да се прилага всеки трети ден при доза от 75 - 100 милиграма.

 

За да се борят с прогестогенната активност, спортистите използват каберголин. След завършване на курсове, включващи този анабол, Tamoxifen не трябва да се използва за посткурсова терапия.

 

Това е цялата информация относно самостоятелното приложение на тренболон (Tren A 100 Evo Genetics). Опитните бодибилдъри обаче предпочитат комбинирани курсове. В зависимост от избрания втори стероид, можете да увеличите количеството на получената маса или да подобрите качеството и.

 

  • Отличен пример за курс за релеф е Тренболон Ацетат и Тестостерон Пропионат.

 

 Комбинирън прием с тестостерон: Тренболон Ацетат трябва да се поставя всеки трети ден при доза 1 милилитър. Късият тестостерон от своя страна се прилага през ден по 100 милиграма. Такава схема на курса ви позволява бързо да се отървете от излишната мазнина, драстично да подобрите релефа на мускулите, както и да увеличите характеристиките на силата.

 

 Друг отличен курс за релеф може да се направи чрез комбиниране на Тренболон Ацетат със Стромба (30 милиграма на ден).

 

Въпреки това, за подобряване на качеството на масата може да се използва къс трен, като се намали неговото количество. Например, комбинацията тренболон ацетат (Tren A 100 Evo Genetics) и тестостерон енантат ще реши този проблем.

 

Вече говорихме за употребата на тренболон ацетат. Енантатът се поставя два пъти седмично в доза от 250 милиграма. Също така, освен каберголин, струва да се въведе в състава на курса Екзиместан или друг силен инхибитор на ароматазата.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: мастерон, дростанолон, cygnus pharmaceuticals