Изчерпано количество
 • Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки
 • Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки
 • Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки
 • Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки

Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки

  Изчерпано количество
 • Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки
 • Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки
 • Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки
 • Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки
 • Код на продукта: 100 таблетки по 10мг
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 78.00 лв

Turanabol - е орален стероид, който през последните години започна да се ползват с голяма популярност сред професионалните спортисти и начинаещите атлети. Този продукт е модернизиран аналог на метандростенолон - един от анаболните стероиди, който е известен в спортната индустрия от дълго време.

 

Този стероид може лесно да бъде проверен за оригиналност. Отидете на адрес www.bp.md Yupik код, за да получите потвърждение за оригинално лекарството.

 

 

Turanabol: ефект на стероида

Този анаболен стероид не е изложен на ароматизатор. Неговото действие е предимно анаболно и в по-малка степен - андрогенно.

 

 • Прием на тези хапчетата предприемат спортисти, който имат за цел качеството на мускулна маса.
 • Индивидуален прием може да се каже, че е малко слаб, но в комбинация с други стероиди се проявява много добре.

 

Отзиви Turinabol показват, че размерът на натрупаната маса е много малка, но резултатът ще се запази на 100%, дори и след приключване на приема. Този стероид не задържа вода, така че нарастването на масата от използването на таблетките е само качественна.

 

Безспорното предимство на Туринабол е възможността за значителното увеличаване на силата и издръжливостта при спортисти.

 

Цената на Turinabol не е ниска, но това се компенсира от практически безвредния стероид и неговите качествени характеристики. Многобройни изявления в мрежата потвърдиха, че е достатъчно да се спрете приема в продължение на 5 дни преди състезание, на всяко изпитване за допинг ще отрицателен резултат.

 

Този анаболен агент е разработен през 1963 г. от специалисти на ГДР. От 1965 г., стероида се използва в медицината и през 1966 г. действително завладява всички профи спортисти. През 1972 г., стероида е приеман предимно от щангисти, но често спортисти на други силови и скоростни спортове прибягват към помощта му за постигане на спортни постижения.

 

Също така трябва да се отбележи за постиженията на Руските спортисти на Олимпийските игри, проведени през 1972 г. в Мюнхен. Второто място се дължи на помощта на веществото.

 

Цикъл с Turinabol: комбинация и дозировка

Дневната варира в региона на 20-60 мг.

 

 Съдейки по онлайн мненията, само един цикъл с лекарството може да увеличи собственото тегло до 9 кг. Атлети, чието тегло не надвишава 90 кг, за препоръчителен дневен прием се препоръчва 30 мг от стероида. В другите случаи дозата може да бъде до 60 мг. Атлетите обикновено го приемат веднъж дневно, или дневната доза се разделя на две фази.

 

Професионалисти споделят, че максимална ефективност има доза от 0,125 мг на 1 кг на сухо тегло от тялото на атлет. Тази оптималната доза Turinabol е значително малка, отколкото в годините на съветския съюз, защото туринабол има функцията да позволява прием почти без прекъсване в продължение на няколко месеца (например колоездачите предприемат постепенно увеличаване на дозата, за да се предотврати запушването на рецепторите). Стероидът добре се комбинира с други лекарства.

 

 За покачване на мускулна маса е ефективна комбинация със нандролон и тестостерон.

 

 Комбинация със станозолол или параболан например се използва преди състезания, за да се получи допълнително изгаряне на мазнините.

 

Многобройни мнения за Turinabol са доказателство за високото си представяне като анаболен стероид, който позволява да се увеличи мускулната маса и да придаде бързо възстановяване на мускулите. Това лекарство има много предимства пред другите орални стероиди, тъй като неговата комбинация с други анаболи не причинява странични ефекти като прекомерен естроген или следователно - гинекомастия.

 

Ако тренирате и знаете как се използва Turanabol в комбинация с други стероиди, вашите постижения могат да бъдат наистина невероятни и впечатляващи.

 

Turanabol в различни спортове и използване от жени

Turanabol – орален стероид, използван от дълго време от професионални и начинаещи спортисти. Неговите най-ценени резултати са за бързото и високо покачване на качественна мускулна маса, сила, мощност и скорост, където тези ефекти за много нужни за един професионален атлет.

 

Разполагаме с положителна обратна връзка от културисти, който казват , че този стероид създава условия за натрупване на висококачествена мускулна маса и значително увеличение на производителността на енергия, която има положителен ефект върху растежа на мускулите.

 

В действителност, този стероид, който е считан за един от най-безопасните, рискът от странични ефекти при жените е минимален, а те могат да се появят само при две определени условия: твърде продължителна употреба и превишаване на препоръчаната доза.

 

Спортистките, които планират да купят Turanabol Balkan Pharma, трябва да знаят, че реакцията на стероида, може да доведе до вирилизация ако се използва не прекомерно или в по-продължителен период от време.

 

Turinabol: Отзиви

Безопасността от стероидът е потвърдена при дългогодишен опит на неговото използване от професионални спортисти. Страничните ефекти на Turinabol не са изключени на 100%, тъй като това лекарство е 17-алкилиран анаболен стероид, който по принцип дава отрицателен ефект върху черния дроб.

 

Ако вземем под внимание мнения за Turinabol, можем да заключим, че негативната реакция към организма възниква рядко. Главно поради високи дози или грешни анаболни комбинации.

 

Туринабол от Балкан Фарма принадлежи към групата на стероидите, които не оказват неблагоприятно влияние върху тялото на спортиста, ако го използват в цикъл, в резултат на не повече от шест до осем седмици. Туринабол е противопоказен при жени по време на бременност, тъй като не трябва да се приема по време на кърмене.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Туринобол, Turanabol, (Bakan, Pharma), таблетки, Turanabol (Bakan Pharma) 60 таблетки