ТОП !
  Изчерпано количество
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки

Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки

  ТОП !
  Изчерпано количество
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
 • Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки
 • Код на продукта: 100 таблетки / 10 мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • 90.00 лв
 • Цена: 77.00 лв

Туринаболос (хлордехидрометил тестостерон) е орален стероид, който е много популярен, както при тежките спортове, така и сред лекоатлетите. По своята химическа структура лекарството е близо до метандинона (метандростенолон). Основната разлика между тези вещества е допълнителният хлорен атом в хлородегрометилтестостерона.

 

 • Turinabolos Pharmacom Labs оказва влияние преди всичко върху  обема на мускулите (продукта стимулира растежа и развитието на мускулатурата). Също така води до увеличаване на силовите показатели и издръжливостта спортистите, което особено се цени от лекоатлетите, плувците, боксьорите и др.

 

Новите партиди продукти на PharmaCom Labs имат система за защита срещу фалшифициране, която предвижда въвеждането на код за потвърждение на официалния сайт на компанията. Ако сте направили покупка в магазина ни, въведете кода (намира се на специален стикер под защитния слой  върху кутията, ако лекарството е под формата на таблетки или върху флакона ако препаратът е  под формата на бутилка) на  pharmacomlabs.com/code и ще получите потвърждение за оригиналността на закупения продукт :

 

Turinabolos: описание на свойствата и ефектите на продукта

Хлордехидрометилтестостеронът е синтезиран през 1961 г. в Германия от фармакологичната компания Jenapharm. В същото време първото лекарство  на негова основа навлиза на пазара - Туринабол. Разработчиците са представили този стероид като мощна комбинирана версия на Анавар и Метан, с почти напълно изчистени странични ефекти.

 

Създателят на стероидното средство е немският учен Алберт Стаховиак. От 1965 г. хлордехидрометилтестостеронът се използва активно в медицината за най-бързо възстановяване на пациентите. Туринаболът не навлиза изведнъж, но сравнително бързо печели популярност след навлизането си на пазара на спортната фармакология. По отношение на ефектите на Туринаболос на Pharmacom, това е повече анаболно лекарство, отколкото андрогенен агент. Стероидът има 180% анаболна активност на тестостерон и 50% андрогенен капацитет.

 

Атлетите предпочитат да го използват и като средство за изграждане на мускули. Въпреки това, самостоятелно този препарат далеч не е най-мощният стероид, поради което се препоръчва да се използва в комбинация с други фармакологични средства, в които отлично се проявяват неговите свойства.

 

От друга страна при приемането на таблетки Туринаболос покачените килограми не са особено много. Хубавото е, че след прекратяване приема на препарата не се наблюдава така нареченият „спад“. С други думи всички качени мускули не се губят и ако те са например пет килограма след седмица, месец или година те ще си останат толкова.

 

Друга отличителна черта на този перорален анабол е липсата на естрогенни ефекти. Стероидът не е ароматизатор, не се превръща в женския хормон естроген при прием от мъже, и всичко това е благодарение на допълнителния хлорен атом в молекулата му. За спортистите, тази отличителна черта на препарата Туринаболос (10 мг) е много важна, тъй като липсата на ароматизация обуславя и липсата на  такива странични ефекти като гинекомастия и задържането на излишни течности в организма.

 

Също така е известно, че Туринаболос на  таблетки не повлиява отрицателно към нивото на естествения тестостерон в организма. Лекарството не намалява ефективността ХХТ веригата (хипоталамус - хипофиза - тестисите), т.е. не влияе върху производството на мъжкия хормон в тестисите. Плюсът е анаболния ефект, насочен към повишаване на нивото на свободния тестостерон в кръвта. Това води до намаляване нивото на глобулина, който свързва половите хормони.

 

По принцип лекарството Туринаболос, взето в съответствие с препоръките, може да доведе до следните положителни ефекти:

 

● Стимулиране на растежа и развитието на мускулната маса (увеличава мускулния обем и релеф);

● Увеличаване на силовите показатели;

● Увеличаване издръжливостта  на спортиста;

● Увеличена концентрация на свободен тестостерон в кръвта.

 

● Важно: Една доза от лекарството оказва влияние върху организма на спортиста средно за около 16 часа.

 

Но! Не всичко е толкова просто. Както всеки друг стероиден препарат, той си има и своите недостатъци. Известно е, че 10 мг таблетки Туринаболос,  алкилирани в 17-А, са токсични за черния дроб (токсичният ефект е сравним с methandienone като въздействие).

 

Но това не са всички странични ефекти на лекарството. Ако дозите, честотата или продължителността на приема са превишени, може да се появи акне или еректилна дисфункция. Да, при спазване на препоръките за прием на Туринаболос, тези странични ефекти не застрашават атлета, но все пак, всеки може да направи грешка в дозирането и като резултат да срещне неприятните влияния на препарата. (През последните пет години има само една жалба, свързана с лекарството.

 

Причината за нея е hlordegidrometiltestosteron  и опасността е само теоретична). Имаи други недостатъци на стероида, които не са свързани със странични ефекти. Така например, на практика, се оказва, че Туринаболос сравнително лесно се хваща по време на тестването за употреба на допинг, и дори даса минали 90 дни от неговия прием, той пак може да бъде открит. Ползите от приема на този стероид са много повече от недостатъците. Нежеланите реакции, въпреки че съществуват,  са изключително редки, и самото лекарство е ефективно, както  соло, така и в комбинация с други продукти.

 

Освен това, не забравяйте, че този продукт е един от малкото стероиди, препоръчани за употреба от жени. Феноменът на мъжествеността, когато се използва, е изключително рядко срещан, с изключение на употребата на стероида за прекалено дълго време.

 

● Важно: Съхранението на Туринаболос (таблетки 10 mg) трябва да се извършва на място, което не е изложено на слънчева светлина и е недостъпно за деца. Температурата на съхранение трябва да бъде стайна (стероидът не трябва да се излага на внезапни температурни промени).

 

Turinabolos от Pharmacom Labs: приложение и прием

Използването на този фармакологичен агент се основава на постоянна схема с коригирани дозировки и честота на употреба.

 

Как да приемате Туринаболос соло?

 

 • По принцип тук няма нищо сложно.

 

Прилага се прием от 20-40 mg на ден от продукта, разделен на две или три дози. Подобна доза hlordegidrometiltestosterona, между другото, е използвана и в средата на 20-ти век, по време на подготовката на спортистите за олимпийските игри. Такава доза просто е ефективна и благоприятна.

 

Тук си заслужава да се отбележи, че ако теглото ви е по-малко от 90 килограма, тогава приемайте анабола в количество от около 20 мг на ден. Спортистите с маса от 100 кг или повече могат да приемат до 60 мг на ден. Във всеки случай, в началото на курса е най-добре да използвате минимални дози, като постепенно увеличавате броя на таблетките. Не тествайте тялото си с максимална дозировка още през първата седмица.

 

Курсът с Туринаболос обикновено трае от 6 до 8 седмици. По-продължителният прием  просто няма смисъл, тъй като в крайна сметка за този срок стероидът е в състояние да осигури възможно най-голямо влияние, насърчавайки развитието на мускулите и увеличавайки силовите показатели и издръжливостта.

 

 • Някои спортисти по принцип не се подчиняват на препоръките, като прилагат Туринаболос в дози от 100 до 150 mg дневно с продължителност на курса повече от 8 седмици.

 

Те се основават на факта, че този стероид е лишен от странични ефектии всичките му недостатъци са лесно отстраними с помощта на други средства. Но този подход към употребата на лекарството е погрешен, защото прекомерната употреба на Туринабол може да доведе до аномалии в черния дроб. Ето защо, ако вашето здраве е ценно за вас, не използвайте този стероид в забранени количества и за период от  повече от 8 седмици. Но не само самият курс с Turinabolos от Pharmacom Labs може да бъде ефективен. В крайна сметка, както вече споменахме, може да се постигнат отлични резултати и ако комбинирате стероида с други фармакологични лекарства.

 

 Така че, за по-ефективен мускулен растеж, можете да комбинирате Туринабол и тестостерон енантат или сустанон. Първият стероид се използва в доза от 20 mg на ден, а вторият - в доза от 250 mg на седмица. За по-нататъшно увеличаване на силата и издръжливостта е възможно да се включи препарат като Станозолол в хода на курса. В допълнение, тази комбинация ще ви помогне да се отървете от излишните килограми, без да намалите количеството консумирани калории.

 

Pharmacom Туринаболос: ревюта, факти и мнения относно стероида

Спортистите отдавна и успешно са използвали този стероид, както в тежките спортове, например културизма, така и в лекоатлетическите дисциплини. Следователно, твърдения за неговите качества  могат лесно да бъдат намерени в Интернет.

 

Спортистите, които вече са купили и успели да проверят действително този препарат, напълно възхваляват неговите положителни свойства. В края на краищата наистина е достатъчно мощен и относително безобиден. Дори при прием на препарата самостоятелно да не успеете да постигнете невероятни резултати, според ревютата постигнатото ново тегло ще се запази за много дълго време, тоест няма да се появи така нареченият „откат“. В допълнение, не забравяйте, че този стероид се комбинира отлично с други вещества.

 

Комбинирането на Туринабол със Станозолол или Тестостерон Енантат може значително да увеличи ефективността на целия курс. Значително ще се ускори не само развитието на мускулната маса, но и ще се увеличат силовите показатели и издръжливостта.

 

Основното нещо тук, както казват ревютата за Туринаболос (табл 10 mg), е да не прекалявате с дозировката. Не започвайте соло или комбиниран  курс с максимални дози. По-добре да вземете като база минималните дози, а след това постепенно да увеличавате приетото количество, докато стигнете до максималната препоръчителна доза.

 

Между другото, за страничните ефекти. По принцип това лекарство не съдържа опасни за здравето елементи. Ако търсите  отзиви за Туринаболос, за да си изясните подробностите на курса или някаква друга информация за продукта, не се колебайте да посетите форума на нашия магазин.

 

Новобранците в културизма от прегледите могат да научат доста важни неща  за дозите или спецификата на приемането на този стероид. Опитни състезатели могат да посетят форума, за да обсъдят или сравнят ефективността на определени фармакологични агенти.

 

От къде да купите Turinabolos от Pharmacom, за да не бъдете измамени?

По очевидни причини, не можете да си купите Туринаболос или негови аналози в аптеката. От там също така не може да се закупят каквито и да е други средства за спортисти, като например пептиди или хормони.

 

Фармакологичните продукти се купуват най-добре в Интернет, където са достъпни за всички посетители. Но тук на дневен ред идва въпросът къде да се намери наистина надежден магазин за поръчка на Туринаболос, където всичко да е бързо, изгодно и без ненужни нерви? Имаме решение за тази трудна задача - посетете магазина на Anabol.bg. Защо да използвате нашите услуги? Всичко е съвсем просто: само ние гарантираме надеждността, доставката и рентабилността на покупката.

 

Онлайн магазинът Anabol.bg работи успешно на пазара на спортна фармакология от няколко години. През годините от деня на откриването ние научихме много и постигнахме много. Така успяхме да коригираме процеса на доставка на стероиди и други средства от фабриките, участващи в тяхното производство.

 

Поради това, можете да купите Turinabolos (таблетки по 10 mg) с оригинално качество и най-вече на ниска цена. Липсата на дистрибутори и посредници по пътя на доставката на лекарства ни спестява много трудности, включително допълнителни разходи. Между другото, цената на Turinabolos от Pharmacom може да бъде дори по-малка, ако направите поръчка за голяма сума, или си купите няколко лекарства.

 

Като цяло, посещавайки нашия онлайн магазин, можете да си купите Туринаболос на Pharmacom по-надеждно, по-бързо и по-евтино, отколкото навсякъде другаде. Освен това купувате наистина полезен стероид, който може да има осезаемо въздействие и да подобри постиженията ви.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Туринобол, Turinabolos, (Pharmacom, Labs), Туринабол, 100, таблетки, Turinabolos (Pharmacom Labs) Туринабол 100 таблетки