Winstrol 50 (Biotech Beijing) Винстрол stanozolol

  • Производител: Biotech Beijing
  • Код на продукта: 10 милилитра флакон
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 59.00 лв

Winstrol (Biotech Beijing) е бързодействащ анаболен стероид, инжектируем препарат с активна субстанция станозолол. Произвежда се на водна основа (суспензия) и е предназначен за интрамускулно инжектиране. Като спортен допинг се използва ефективно за релеф, за увеличаване на издръжливостта и здравината на мускулите.

 

Продуктите на Biotech Beijing Pharmaceuticals са придружени от кодове за проверка (ID), за да може да се потвърди автентичността им. Можете да проверите оригиналността на закупения продукт на официалния сайт (на специална страница - http://beijingpharmaceuticals.com/), като въведете уникални символи, които се намират върху кутията на продукта.

 

  • По време на процеса можете да проверите дали кодът за потвърждение е уникален. Има брояч, който определя колко пъти са били проверени въвежданите идентификационни символи.

 

 
Winstrol 50 от Biotech: стероиден профил

 

 
Станозолол орален (таблетки и капсули) и парентерална основна (воден или маслен разтвор) форма, е един от първите стероиди, които се продават на фармацевтичния пазар.

 

 

Той е разработен и патентован през 1962 година. Интересна информация: активното вещество не се счита за спортен допинг до края на шейсетте години, а на спортистите е било забранено да приемат само мощни стимуланти, като например амфетамини, кокаин или ефедрин.

 

Характеристика на Winstrol (50 mg / ml, 10 ml), произведен от Biotech Beijing : анаболен индекс - 320% от този на тестостерона, андрогенен индекс - 30% от този на тестостерона; полуживотът е около 9-24 часа, продължителността на ефекта е от 1 до 2 дни, времето за откриване е не по-малко от 3 седмици; преобразуване в естрогени - не, родство с прогестини - не, хепатотоксичност - умерена, потискане на производството на тестостерон - умерено.

 

Положителните ефекти на Винстрол от Биотеч:

 

 

 Качествен мускулен растеж (без вода и мазнини);
 Силен ефект на изгаряне на мазнини;
 Лек диуретичен ефект;
 Подобрена твърдост на мускулите;
 Подобрено орелефяване на мускулатурата;
 Увеличаване на показателите за сила;
 Повишена издръжливост.

 

 

 
 
Забележка: станозололът намалява концентрацията на SHBG (свързващия половите хормониглобулин), което отчасти обяснява значителния анаболен ефект на лекарството.
 
Потенциалните странични ефекти включват болка в ставите, инжекционна болка, разстройства в апетита, намалено либидо, повишено кръвно налягане, повишени нива на холестерола и други. Възможните нежелани реакции не са свързани с повишена естрогенна или прогестагенна активност, а андрогенният ефект на стероида е лек при умерени дози.
 

 

Независимо от това, препаратът се препоръчва да се използва в спорта само от мъже, тъй като за жените заплахата е маскулинизация на организма. Съпровожда се от симптоми като омазняване на кожата, увеличаване на агресията, удебеляване на гласа, увеличаване на клитора, допълнително окосмяване по лицето и тялото.

 

 
 
Условия на съхранение на Winstrol (Biotech): температура на съхранение - не по-висока от стайната стойност (не повече от 25-28 градуса по Целзий), място на съхранение сухо и тъмно (пазете от деца и домашни любимци).

 

 

Процес на инжектиране на Winstrol 50

 

 
Ефективната доза Winstrol от Биотеч се избира индивидуално. Дозите се допускат в рамките на 50-100 mg (1-2 ml) на ден. Това е диапазонът на дозиране за мъжете. Жените по-добре да избягват употребата на станозолол. Ако все още искате да тествате стероида, то поне трябва да се ограничавате до минималните дози - 5-25 mg (0,1-0,5 ml) на всеки 1-2 дни.

 

 

Що се отнася до метода на приложение, лекарството се инжектира в продължителни курсове: средно 6-8 седмици. По-дълъг курс би могъл да се проведе само при отлична толерантност на организма към препарата. В противен случай съществува риск от преминаване на положителното действието в странични ефекти.

 

 

Да разгледаме популярните комбинирани курсове с Винстрол 50:
 
 За начинаещите, които искат увеличаване на мускулите без задържане на излишни течности и натрупването на мазнини, най-добре е да се направи комбинация с орал туринабол. Курсът може да продължи 8 седмици и дозата на активните съставки не трябва да надвишава 40-60 мг на ден (орал туринабол) и 50 мг през ден (станозолол суспензия). 2-седмична пост-курсова терапия: дневно тамоксифен по 20 mg.

 

 

 
 8-седмичен силов курс за опитни спортисти - със смес от тестостеронови естери (Sustanon, Omnadren, или друга марка). Дозите са по-високи: 100 мг през ден (винстрол) и 250 мг на ден (смес от естери на тестостерон). В края на курса включете тестостерон пропионат по 100 mg през ден. След курсова терапия 3-седмичен курс с тамоксифен по 20-30 mg дневно.

 

 

 Опитни атлети за релеф - с тестостерон пропионат и кленбутерол. Курсът е за 6-8 седмици. Използвайте до 100-150 мг тестостерон пропионат в един ден, 50-100 мг станозолол суспензия чрез 40-120 микрограма на ден и ден на кленбутерол, придружаваща прилагане на кетотифен 1-2 мг на ден. При терапията след курса пийте 20-30 mg тамоксифен всеки ден.

 

 
 
Забележка: препоръчваме да посетите форума на Anabol.bg, където можете да получите индивидуален съвет или да намерите отзиви за спортната фармакология "от първа ръка". Процесът на регистрация в нашия форум в най-лошия случай ще отнеме 2-3 минути.

 

 

 
Отзиви и факти за Винстрол от Biotech Beijing

Инжекционният станозолол е един от най-популярните анаболни-андрогенни стероиди сред любителите и професионалните спортисти. Той се радва на изключително голямо търсене.. И Winstrol от Биотеч   не е изключение. В интернет пространството ще успеете да намерите много ревюта за продукта.

 

Можете лично да разгледате лично ревютата за различните спортни добавки в нашия онлайн магазин и сами да се уверите в ефективността и относителната безопасност на продукта, който ви интересува. Можете да го направите на нашия сайт, както и във форума. Освен това, всеки продукт е придружен от информация за датата на изтичане на срока на годност, така че ще знаете колко точно нов е даденият продукт.

 

  • Ние не се опитваме да подведем клиентите си и по този начин сме си спечелили репутацията на надежден продавач.

 

Откъде е по-добре да купите Winstrol 50?

 

 
Отговорът е очевиден: на Anabol.bg. Тук изборът на клиентите включва продукти от доказани марки, спортни продукти за всякакви цели.

 

 

При нас е изключително удобно, а също така изгодно и надеждно да се купуват анаболни стероиди, антиестрогени или хранителни добавки, които се доставят директно от производствените предприятия и само от надеждни доставчици.

 

Нека разгледаме подробно защо е до бре да закупите Winstrol 50 именно от нашия онлайн магазин: Първо, защото Anabol.bg гарантира качествена услуга. Сайтът е на разположение денонощно, поръчките се обработват за кратко време и пратките се изпращат колкото е възможно по-бързо. Това се потвърждава от множество положителни клиентски коментари. На второ място - тъй като разполагаме с модерна система за защита на сайта, което гарантира безопасната му експлоатация. Изтичането на поверителна информация е не само малко вероятно, но напълно изключено.

 

Ако клиентът сам не сподели с някого каква покупка е направил, няма как тази информация да стигне до трети лица. Трето - тъй като предоставяме възможност за спестяване на пари. В нашия онлайн магазин цената на Винстрол, може да се променя, но само в полза на купувача.

 

Плюс това наистина получавате бонуси , когато поръчвате от нас: подарък под формата на спортни добавки, отстъпка в проценти и безплатна доставка. Условията на системата за отстъпки можете да разгледате на страницата "Често задавани въпроси".

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Винстрол, Winstrol, (Biotech, Beijing), Винстрол, stanozolol, Winstrol 50 (Biotech Beijing) Винстрол stanozolol