Изчерпано количество
 • Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки
 • Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки
 • Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки
 • Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки

Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки

  Изчерпано количество
 • Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки
 • Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки
 • Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки
 • Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки
 • Код на продукта: 100Таб/5МГ
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 90.00 лв

Xanodrol от фармацевтична компания Malay Tiger  – са устно приемащи таблетки, който са изключително популярни в тежките спортове, включително и бодибилдинга.

 

 • Основното въздействие на стероида е насочено към подобряване на качеството на мускулна маса (увеличение възтановяване и мускулната твърдост). Също така лекарството има уникалния ефект, да изгаря излишните мазнини в организма на спортиста, също увеличава хормоните на растежа и значително подобрява мускулната сила.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на производителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

Oxandrolone таблетки: описание и ефект на препарата

Този анаболен стероид е излязъл на бял свят в средата на 20-ти век, през 1964. За създаването му има отговорност фармацевтична компания Searle Laboratories. Тогава наименованието му е Anavar като търговска марка.

 

Почти веднага след неговото производство при лекарствата оксандролон таблетки се появява на пазара в спортната фармакология (първоначално този стероид, подобен на много други фармакологични средства, са разработени единствено и само за медицината). Днес този анаболен стероид има невероятно търсене сред атлетите, като щангисти, борци, плувци, каратисти, и представители на други спортове. И всичко това благодарение на широкия му списък от ефекти и най-важното, заради способността на стероида да увеличава силата и влиянието на качеството на мускулна маса.

 

В момента анавар таблетки, се купуват както от начинаещи така и от опитни състезатели, който искат да увеличат значително спортните си успехи, съответно без да качват състезателна категория. По принцип, който избере такъв подход към използването на лекарството ще е доволен, но не е съвсем така. Известно е, че в комбинация с други анаболни стероиди, Anavar има доста лошо влияние, върху увеличаването на мускулите и от там покачване на килограми.

 

Основните ефекти, при оксандролон таблетки са:

 

Качествено подобрение на мускулатурата (увеличава мускулната маса, като придобива и твърдост)

Голям ефектът при изгарянето на мазнини (лекарството ефективно изгаря мазнините в тялото)

Повишаване на концентрацията на хормона на растежа.

Възтановява мускулите от тежки тренировки.

 

Важно: Продуктът Xanodrol Malay Tiger е един от малкото орални стероиди, който не се превръщат в естроген (женски хормони). Това означава, че лекарството принадлежи към групата на не ароматизиращите фармакологични средства, което означава, че неговото прилагане не води до гинекомастия и задържане на течности в организма на спортиста.

 

Трябва да се знае, че използването на анавар от жени всъщност е напълно безвредно. В други отношения, както и за мъжете, така и за жените, тези хапчета са отличен инструмент, защото странични ефекти не съществуват, освен ако, не спазвате точната доза, която е определена за вас.

 

Лекарството оксандролон има още един недостатък : за допинг тест е достатъчно лесно да се определи дали приемате този стероид или не. Откриване на препарата в организма трае - около 45 дни, което е много, и може да се превърне в голяма пречка за спортиста, който планира да започне цикъл преди състезание.

 

Съхранявайте оксанролон от Malay Tiger, далече от слънчева светлина и при стайна температура. Също така се уверете, че до таблетките неможе да стигнат деца и домашни любимци.

 

Как да приемаме таблетки Xanodrol соло или в комбинация ?

Ако закупите това лекарство и го приложите само за растеж на мускулна маса е непрактично. Този стероид се препоръчва на спортисти, който се стремят да покачат сила и да намалят телесните мазнини.

 

Ако не знаете как да приемате таблетките Xanodrol, ние ще ви съветваме: Първо трябва да решите дали искате да придобиете обем на мускулите, или да увеличите тяхното качество. Ако изберете първият принцип - опитайте комбинираната употреба на анаболни стероиди в комбинация с препарати като Primobolan, болденон, Sustanon, и др.Ако целта ви е втория принцип предприемете солов курс на, която продължителноста да  е 6 до 8 седмици.

 

За първи прием от лекарството трябва да започнете с дозировка от 20 мг. на ден. Дозата трябва да бъде разделена на 2 приема (10 мг след закуска, и 10 мг в началото на втората половина на деня). Като преминете първата седмица след използването на оксандролон дозата на таблетките могат да бъдат променени, увеличете дневната доза на 40 мг на ден. Като можете да стигнете до 80 мг на ден, но в този случай ще се увеличи риска от нежелани реакции. Дозировката от 40-80 мг трябва да се раздели на три етапа (един - сутринта, а вторият - в следобедните часове, третият - през нощта). По тази схема, можете да продължите до 6 седмици, след това дозата може да се намали до първоначалните 20 мг на ден.

 

Комбинираното използване на стероиди е много по-сложен въпрос. Съществуват опции за комбинирани продукти и голямото им разнообразие, но вие трябва да изберете една специфична комбинация, която ще гарантира максимални резултати и в същото време ще е безвредна за вашето здраве. Най-добрата комбинация както вече е отбелязано в нашия форум е с препарата примоболан, като го следват болденон или Sustanon. Тези мощни анаболни и андрогенни лекарства ще ви помогнат не сам да изградите мускулите си, но и отчасти служат като щит срещу страничните ефекти.

 

Xanodrol : покачване и запазване на мускулната маса, подготовка за състезание

При комбинация с други средства, той дава забележим положителен резултат при покачването на мускулна маса. Също така добре запазва натрупаните резултати след спиране на приема му, особено в комбинация с тестостерон ундеканонат.

 

Анавар Malay Tiger - доста ефективно средство за "релеф". Много изследователи отбелязват оксандролон и активното вещество на този препарат и уникалната му функция да изгаря мазнини, но тази функция е най-очевидна по време на диета. Тази функция е свързана със способността да се стабилизират анаболните и андрогенните рецептори с увеличаване на броя им, по-специално в мастните тъкани.

 

Изгарянето на мазнини и увеличаване на мускулната сила, както и да им се придаде твърдост прави този препарат идеалното средство за повишение на спортните успехи. Освен неговите метаболитни вещества, който се отделят достатъчно бързо в продължение на 10-12 дни, което ги прави интересени за състезаващите се спортисти, подложени на допинг тест.

 

 Xanodrol - един от най-сигурните стероидни препарати, тъй като почти няма странични ефекти. Но в качеството му на стероид се счита за потенциално опасен за черния дроб, както и почти всеки орален стероид. Но като цяло той няма странични ефекти върху тялото, включително не се отразява и на тестостерона.

 

Преди употребата на лекарството е добре да разберете за какви цели и как да се използва Анавар - Xanodrol  за оптимален ефект, още повече, така че превишението на дозата не дава абсолютно никакъв положителен резултат. Условното, като страничен ефект може да се нарече загуба на апетит, въпреки че в някои отношения той помага и за отслабване.

 

 

Отзиви за Анавар Malay Tiger

В момента, сред висококачествените продукти на най-голямо търсене от спортистите е Xanodrol на компания Malay Tiger, защото той не е от най-скъпите на пазара, а е един от най-ефективните. Този анаболен стероид, за разлика от някои негови аналози е без вкус и съдържа само необходимите оперативни компоненти.

 

Спортисти, за които е важно покачване на показателите на растежа в сила, все повече предпочитат Xanоdrol, много мнения потвърждават неговото качествено въздействие върху мускулната и костната тъкан.

 

Не е тайна, че някои производители на продукти, които са популярни в близкото минало, вече е невъзможно да се намерят в продажба. Сега той е един от най-добрите продукти, които можем да предложим на спортистите от България.

 

Поръчка на Анавар Xanodrol Malay Tiger е възможно с удобна за вас доставка. Избраният от вас препарат може да бъде надеждно доставен до почти всеки град в България. 

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф