• Propionate (Generics Pharma) Тестостерон Прионат - 5ампули.

Propionate (Generics Pharma) Тестостерон Прионат - 5ампули.

  • Propionate (Generics Pharma) Тестостерон Прионат - 5ампули.
  • Производител: Generics Pharm
  • Код на продукта: 5амп.100mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 20.00 лв

Testosterone Propionate от Generics – модерен с високо качество анаболен стероид, с удобна концентрация на активната съставка (100 мг на 1 мл). Той се използва главно в спорта, по-специално в изграждането на тялото: обикновено спортисти от различни дисциплини го прилагат, за да получат качествено увеличаване на мускулната маса.

Тестостеронът се произвежда от Generics Pharma. Тя е производител на продукцията от стероиди, които наскоро се появиха на вътрешния пазар. Въпреки това активната му съставка е много популярна и с много добри отзиви.

 

 

Testosterone Propionate : Свойства и действие

Да започнем с това, че тестостерон пропионат е първият тестостерон естер, той се синтезира през ХХ век. В продажба той излиза няколко години по-късно. По това време с тази продажба се занимава фармацевтична компания Schering, и е бил използван главно за медицински цели.

Днес анаболния стероид е един от най-разпространените и популярни допингови средства на пазара. Неговата ефективност е доказана от много години употреба. Спортисти от цял ​​свят са го използвали и продължават да го използват за подобряване на спортните постижения и развитие на физическата активност.

 

 

 

Тестостеронът от Generics Pharma - модерен продукт, който се слави с много добри качества. Като говорим за качества при правилната употреба на стероида може да получите следните ефекти:

 

Повишено и бързо възстановяване след тежки тренировки

Повишена мускулна маса

Ефект към изгарянето на мазнини

Увеличаване на силовата издръжливост

Увеличение в либидото и сексуалната активност.

 

 

Важно е да се каже, че тестостерон пропионат е стероид, който има двете достатъчно силни свойства – анаболна и андрогенна активност. Индексът на анаболната мощност е 100% на ендогенен тестостерон. Тестостерон Пропионат от Дженерикс може ефективно да се използва и от двата пола спортни атлети, които искат да подобрят физическата си форма. Важно е да отбележим, че нежния пол трябва да използва лека дозировка от рода на 25-50 мг на всеки шест дни.

Имайте предвид, че препарата тестостерон Generics - е стероид, който има незабавни действия, но периода на неговата дейност е малка (от 1 до 2 дни). Поради тази причина, употребата му трябва да се извършва по-често: обикновено се поставя на всеки два или три дни. Също така имайте предвид, че под влиянието на Testosteron Propionat  може да се развиват не само добри, но някои странични ефекти. По-специално, неговата употреба може да е свързана с проявата на андрогенни странични ефекти, включително: омазняване на кожата, окосмяването по тялото, както и акне.

 

В заключение, кутията с ампулите трябва да се съхраняват на сухо и тъмно място при стайна температура изолиран от достъпа на влага и силна светлина. Също така, като предпазна мярка дръжте ампулите далече от деца и домашни любимци.

 

 

 

Комбинации с Тестостерон Пропионат Generics Pharma

Атлети могат да използват този стероиден медикамент в различни цели – мускулна маса – релеф – силова издръжливост. Прием на тестостерон обикновенно никога не се прилага солово, често го комбинират с други анаболни стероиди, като станозолол или Dianabol, за да получат по съществени резултати от цикъла.

Как да приемате Testosterone Propionate Generics Pharma в комбинации: Всъщност ефективен стероиден цикъл с този препарат, можете да направите много. Изборът зависи от конкретната комбинация от преследваните от спортиста цели, опит и разбира се финансовите възможности.

Тестостерон Пропионат ефективно се използва с Туринобол, който е подходящ за атлети, които искат да получат сила и високо качество на мускулна маса. Режимът на дозиране е съвсем прост: в продължение на шест седмици тестостерон в доза 50-100 мг през ден и Turinox 40 мг дневно.

 

От своя страна, съвместен прием на тестостерон пропионат с метан може да даде добри резултати, ако основната цел е мускулна маса. Можете да използвате следната схема: активното лекарство от 100 мг на всеки два дни и метандиенон до 30 мг на ден в продължение на седем пълни седмици, и на изхода две седмици станозолол (40 мг на ден).

Важно: Използването на тестостерон пропионат обикновенно се провежда в доза от 100 до 200 мг (съответно - 1-2 ампули от лекарството), поставят се инжекции всеки ден или всеки трети ден. Необходимостта от такава висока честота на приложение се дължи на факта, че дейноста му в организма е много малка - средно по 1 до 2 дни след последното прилагане.

 

Ние добавяме, че ако искате да разберете всички подробности и нюанси и да направи най-ефективния стероиден цикъл, можете да посетите нашия форум. Къде можете да се социализирате в спокойна атмосфера с опитни консултанти от Anabol.bg, които ще споделят важни препоръки. Между другото, сред нашите консултанти присъстват професионалисти като треньор по културизъм и дори спортни лекари.

 

 

 

 

Отзиви за Testosterone Propionate от Generics Pharma

Какви са мненията на спортисти за този стероид? Можете да научите ако посетите нашия форум, където има доста прегледи на спортни лекарства, които са от значение в областта на спорта, и са на разположение в пълен размер. Като цяло, прегледи за Testosteron Generics показват, че е достатъчно ефективен стероид с значителна анаболна и андрогенна дейност. Според спортисти той се използва ефективно при цикъл за релеф насочен ефективно към платноста на мускулите / или обема на мускулите.

Също мненията за производство на тестостерон от Generics казват, че това лекарство се използва често за подобряване на спортните постижения и се прилага не само от опитни спортисти. В същото време той е относително безопасен и според изявленията, жените често го използват в областта на спорта.

Ако вече сте използвали Generics Testosteron Propionat можете да оставите коментар в нашата интернет страница, или на страницата на продукта, или отново във форумния ресурс.

 

 

От къде да купя Тестостерон Пропионат Generics Pharma?

Поръчката на този препарат от Generics може да се направи в нашия сайт, заедно и с други локални фармацевтични продукти за областта на спорта, от гонадотропин до пептиди или генен допинг. Тази покупка може да бъде за вас много разумна и непременно ще бъде безопасна и комфортна.

На първо място, ние имаме разумна цена Testosteron Propionat Generics Pharma, плюс това имаме система за отстъпки, от която ако правите поръчки за големи суми, вие може значително да спестите. За да научите повече отидете на раздела "Често задавани въпроси".

На второ място, ако вземете решение да закупите този стероиден агент може да не се притеснявате за анимноста на вашите лични данни. Информацията, която се предава към нас, е защитена и никога при никакви обстоятелства няма да попадне в трети лица. Системата за защита на ресурса SSL непрекъснато се подобрява. Следователно, вие оставате анонимни.

На трето място, в нашия магазин можете да поръчате Testosteron Propionat производство на Generics с удобна за вас доставка. Купените фармакологични средства могат в действителност да бъдат доставяни във всеки град на Република България.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Generics, Pharma, Generics Pharma, Propionate, (Generics, Pharma), Тестостерон, Прионат, 5ампули., Propionate (Generics Pharma) Тестостерон Прионат - 5ампули.