Sustanon 300 (Biotech Beijing) Тестостерон Микс

  • Код на продукта: флакон 10мл 250мг/мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00 лв

Sustanon 300 е съставен композиторен тестостеронов препарат под формата на флакон, предлаган от Biotech Beijing.

 

Като спортен стимулант за атлети, той се използва най-много за добиване на сила и покачване на мускулната маса: по принцип е ефективен дори и в соло курс, но за да се максимизират резултатите, най-добре е да се употребява в комбинация  с други подобни препарати от орален Туринабол до Метенолон енантат.

 

● Важно: Фирмата-производител Biotech Beijing е предоставила система за защита на собствените си продукти от фалшификати. За да се провери произходът на препарата, закупен от нас, трябва да въведете кода за потвърждение (който се намира върху опаковката) на специална страница на официалния сайт ( а именно - http://beijingpharmaceuticals.com/).

 

Sustanon 300 (10ml): основни свойства

В основата на лекарството има смес от активни тестостеронови съставки - от пропионат до деканоат, което осигурява доста дълготраен и мощен ефект след инжектирането. Първият подобен продукт, Sustanon-ът, е разработен от Organon още в началото на 70-те години.

 

Първоначално е бил предназначен само за медицински цели, но поради своята ефективност като допингов агент, той е широко използван в любителски и професионални спортове. За кого се препоръчва употребата на Сустанон от Biotech Beijing (10ml)?

 

На първо място за хората, които се занимават със силови спортове, тъй като препаратът способства както за покачването на мускулната маса, така и за увеличаването на силовите показатели. Той има едновременно силна анаболна и андрогенна активност, което според повечето мъже е предимство, а за и много жени - недостатък. За спортистките тестостероновите продукти, като Sustanon 300, не са оптималният вариант, тъй като предизвикват андрогенно обусловена мъжественост.

 

Симптомите са загрубяване на гласа, поява на акне, омазняване на кожата, нарушение на менструалния цикъл,  увеличаване на окосмяването и някои други. При контролирано инжектиране на Sustanon 300 от Biotech Beijing, както и неговите аналози от други марки, се стимулират регенеративните процеси: ускорява се зарастването на рани, травмите отшумяват по-бързо, рискът от претрениране намалява значително, повишава се общият жизнен тонус.

 

  • Препаратът също така помага за премахването на проблеми със ставите, намалява болките в тях, лекува и укрепва цялата костна система.

 

Допълнителните ефекти са подобрен апетит и повишена активност по време на курса. Всички тези качества правят лекарството оправдан избор за мъже с различни нива на физическа годност и опит със спортна фармакология.

 

Дали Sustanon 300 причинява други нежелани реакции, различни от андрогенните? При предразположеност и злоупотреба са възможни естроген-зависими усложнения, които включват задържане на вода в мускулите, натрупването на мазнини от женски тип, повишено кръвно налягане и гинекомастия при мъжете.

 

За да ги предотвратите при тежки лекарствени курсове, внимателно добавяйте мощни антиестрогени, като ароматазни инхибитори: екземестан, летрозол и анастрозол.

 

Sustanon 300 (10 ml): инжекционен курс

Във връзка със спецификата на действието, употребата на лекарството като правило се осъществява в курсове за сила и натрупване на маса. Това не е най-доброто решение в период на сушене, тъй като, както другите дългодействащи тестостеронови продукти, е възможно  да се предизвика задържане на течности (≈ 30% от покачената маса представлява вода).

 

Седмичната дозировка от Сустанон се препоръчва да около е 300-650 мг (тоест  едно или две инжектирания на седмица, в зависимост от целите, нивото и опит на спортиста). По-високите дози са опасни и се взимат на собствен риск. Те пропорционално увеличават страничните ефекти1. Курсът с Сустанон от Биотеч (10 ml) е сравнително дълъг, но без фанатизъм, приблизително от 8 до 12 седмици,  които за повечето спортисти са достатъчни за постигане на видими резултати и напредък, без критични последици.

 

За максимален ефект се препоръчва комбинирана употреба, а не злоупотреба с продукта. Като продукт с основна съставка тестостерон, той ефективно се комбинира с повечето най-известни в спорта активни съставки - от дростанолон дипропионат до тренболон хекса и т.н.

 

Примери за комбинирани курсове:

Процесът на приложение на Sustanon 300 и метандинон на таблетки е с продължителност приблизително 8 седмици. Средна доза: Дианабол - от 1 до 6 седмици до 50 mg на ден, тестостерон – от 1 до 8 седмици по 300 mg веднъж на всеки 3-4 дни. Такава комбинация ААС се счита за лек курс за покачване на мускулна маса. Затова начинаещите и средно напредналите спортисти прибягват именно към него.

 

 Стероиден цикъл с инжекции Сустанон 300 от Биотеч и станозолол суспензия ( Винстрол ) е около 8 цели седмици. Седмичните дози могат да достигнат до 400 mg станозолол (приемани по 100 mg през ден) и 1000 mg тестостерон (поставян по 250 mg на всеки 1-2 дни). Такъв състав и схема на приложение са подходящи за опитни спортисти с цел увеличаване на силовия потенциал.

 

Sustanon 300 (10ml): клиентски отзиви

Както повечето от съвременните лекарства в спортната фармакология, сместа от тестостеронови естери първоначално е разработена не за допинг, а за медицинска употреба. Първоначалната цел е била да се използва като хормонозаместителна терапия за лечение на заболявания с недостиг на андроген.

 

Ето защо съвременните смеси от естери на тестостерона се считат за относително безвредни, но само ако се спазват основните препоръки. Прегледите потвърждават, че Sustanon 300 (10мл) може да предизвика усложнения при злоупотреба. Като цяло, обаче, лекарството се характеризира с преобладаваща полза.

 

С други думи, ако курсът е правилно изработен, постигнатите резултати са повече от потенциалните последици. За да може курсът да премине без проблем, е необходимо предварително да се провери за съществуващите противопоказания, както и да се направи консултация със специалист, за да се получат индивидуални инструкции. С последното винаги ще помогнем в нашия форум, където на въпросите на посетителите отговарят истински специалистите по спортна фармакология.

 

Biotech Beijing – Sustanon 300: закупуване и цена

Широка гама от оригинални спортни добавки и удобни условия за закупуването им са предоставени в онлайн магазина Anabol.bg. При нас можете да намерите само проверени лекарствени средства - от анаболни и андрогенни стероиди до анти-естрогени и хранителни добавки. Закупуването им се извършва  без риск, на разумни цени и с качество на обслужване, което се потвърждава от отзивите на нашите клиенти.

 

Първо – при нас вие наистина можете да си купите Sustanon 300 мг изгодно. Разходите за стоките, който се закупуват онлайн са обвързани с Българския лев, и, ако цената се променя, то посоката ѝ е само надолу. За да се увеличи възможността за покупки, имаме предвидена партньорска програма “ОТСТЪПКА”, която е доста гъвкава.

 

Тя предлага система за отстъпки, провеждат се глобални акции и огромни разпродажби.  Предлагаме също така и различни бонуси - от чудесни подаръци до процентни, което ви позволяват да спестите наистина много.

 

На второ място - закупуването на Sustanon (300 mg / ml, 1 ml) от Biotech Beijing от нас е изключително удобно. Онлайн магазинът е на разположение денонощно и работи без никакви спънки. Поръчките на клиентите се изпращат в различни големи и малки градове, независимо от отдалечеността. Ние, от своя страна, осигуряваме надеждна и бърза работа, но за съжаление няма как да гарантираме качеството на самата пощенска услуга.

 

И трето - закупуването на Сустанон 300 (10 мл) от нас е по-безопасно. За безопасната работа на сайта Anabol.bg има внедрена  цялостна система за защита, включително DDoS-защита и надеждна SSL връзка. Чрез закупуването на необходимата Ви спортна фармакология от нас можете да избегнете както реалните, така и потенциалните рискове, включително опасността от изтичане на предаваната лична информация.

 

За разлика от еднодневните портали, нашите ресурсни клиенти запазват своята анонимност, както е описано в секцията "Често задавани въпроси".

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Сустанон, вида, Тестостерон, Сустанон 4 вида Тестостерон, Поръчка, на, Sustanon, 300, (Biotech, Beijing), Сустанон, Поръчка на Sustanon 300 (Biotech Beijing) Сустанон