Stanozolol (GM Pharmaceuticals) Винстрол - 10 ампули 50мг/мл

  • Код на продукта: 10 ампули 50mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 56.00 лв

Stanozolol (GM Pharmaceuticals) - един от най-мощните анаболни стероиди, които дават на един спортист експлозивно нарастване на силата и издръжливостта, както и покачване на сухи и релефни мускули. Лекарството е с много висока анаболна активност и ниски андрогенни свойства в резултат на активното вещество - станозолол.

 

  • В допълнение към високото качество и бързия растеж на мускулна маса и сила, увеличаване на апетита идва много бързо.

 

В бодибилдинга Stanozolol (GM Pharmaceuticals) е идеален за използване преди състезание или по време на процес за релеф. Той не се появява на тестове при допинг в рамките на 3 седмици след крайния срок.

 

 

Описание Stanozolol (Винстрол)

Активната съставка станозолол е модификация на DHT. В сравнение с ендогенния тестостерон неговите анаболни свойства са три пъти повече, и андрогенна намалява с две трети. Лекарството не ароматизира и не се превръща в дихидротестостерон. Това означава, че страничните ефекти от него на практика не се показват и в препоръчителната доза е безвреден за организма на един спортист.

 

История на активното вещество започва през 1962 г. в лабораторията на Winthrop, развит за ветеринарни цели. Значително повишаване на скорост и издръжливост, той е предшественик на съвременните лекарства при състезателни коне, от там привлече вниманието към спортистите, а скоро и тежката атлетика.

 

Молекулата на активното вещество е метилова група в позиция алфа 17, което предотвратява разграждането на стероида в черния дроб. Stanozolol (GM Pharmaceuticals) не е токсичен за черния дроб, Форума на нашия уебсайт, потвърждава това.

 

Ефект на лекарството е насочено директно към генетичния апарат на клетката и активира синтеза на ДНК, РНК и протеини. Значително увеличава интензивността на анаболните и метаболитните процеси в клетките на мускулите и тъканите.

 

Катаболизмът започва да доминира в разграждането на мазнините и протеините се съхраняват като строителен материал. Лекарството инхибира активността на свързване към рецептори на глюкокортикоиди, и е антагонист на прогестероновите рецептори.

 

  • След инжектиране Stanozolol (GM Pharmaceuticals) влиза в сила почти веднага и ще остане активен в продължение на 8 часа. Много спортисти го предпочитат, поради своите високи анаболни свойства и безопасността на тялото.

 

 Чрез прием на този стероид може не само качествено развитие на мускулите, но може и да се спечели до 10 кг мускулна маса с диета и интензивни тренировки. Така нежеланите реакции не могат да се появят на всички, и не е необходимо да се приемат антиестрогени.

 

 

Как да приемате Винстрол GM Pharmaceuticals

Инжекциите от лекарството обикновено се поставят през ден от 50 от 100 мг, благодарение на бързото разграждане в организма. Ниския андроген го прави достъпен за употреба и при жени. Атлетките приемат по-ниски дози около 5-10 мг на ден.

 

Висока доза винстрол лесно води до ефекта на вирилизация и маскулинизация при жените. За мъжките атлети вариации за странични ефекти съществуват само при огромни и непорепоръчани дози.

 

  • Цикъл с Stanozolol (GM Pharmaceuticals) обикновенно продължава 6-9 седмици, с обект на режим, интензивна тренировка и спортна диета. Инжектиращия стероид не се разтваря в масло, а във вода, така че ефектът му е по-бърз и преходен. Професионални спортисти могат да използват лекарството в период на релеф в извън сезона.

 

Разбира се, че също добре се комбинира и с други стероиди. За начинаещи перфектната комбинация е с нандролон или Rimobolan със силен анаболен ефект и в същото време, на практика няма вреда за организма. Сред спортистите е най-популярната комбинация с тестостеронови естери, Оксандролон или Туринабол.

 

Трябва да се помни и противопоказания. Лекарството не трябва да се приема за хора с увреждания на сърдечно-съдовата и ендокринната система, както и страдащи от бъбречна или чернодробна недостатъчност.

 

 

Stanozolol (GM Pharmaceuticals) : Мнения

Лекарството има дълга история, и по този начин много обратни връзки от клиенти. Представители на различни спортове характеризират лекарство като изключително ефективен и в същото време безопасен анаболен агент. Отзиви за винстрол са богати и в нашия форум, където спортистите общуват с опитни специалисти в областта на спортната аптека. Във форума, всеки може да зададете въпрос и да получите компетентен отговор от специалист , както и лични мнения на спортисти.

 

Мнения за Winstrol 50 говорят за него като най-добрия продукт при подготовка за състезание. В световната практика, също има доста поразителни примери за ефективността на лекарството, което е показно от шампиона в леката атлетика Бен Джонсън.

 

Заслужава да се отбележи, че изявления оставят и двата пола. Това потвърждава високата ефективност при мъже и жени. Ако не сте сигурни дали трябва да приемате лекарството или се опитвате да намерите отговори на въпроси за стероиди, добре дошли в нашия форум.

 

 

От къде да направя поръчка на Stanozolol (GM Pharmaceuticals) и каква е неговата цена?

Ние не сме на пазара от една година, и сме запознати с тънкостите при продажбата на стероиди. Затова решавате да поръчате Stanozolol (GM Pharmaceuticals) от нас, можете да сте сигурни за неговата безопасност, и като лекарство. Поръчките, които предлагаме имат доставка до всяка област на България.

 

Ние работим директно с производителите на лекарства, или техните преки доставчици, така че ние можем да дадем 100% гаранция за качеството на своите продукти. И липсата на множество посредници ни дава възможност да пуснем спортните стимуланти с ниска цена, за да са достъпни на всички граждани на Република България.

 

За нас е най-важно увеличаването на броя на доволните клиенти, отколкото на краткосрочна печалба. Всички пратки и парични преводи са анонимни за безопасност  и не е нужно да се притеснявате.

 

Поръчка на Stanozolol (GM Pharmaceuticals) е идеалното решение за опитни спортисти и начинаещи. С него можете да постигнете перфектни мускули да укрепите сухожилията и костите и да придобиете значителни резултати в сила и скорост. Също така на нашия сайт са професионални онлайн консултанти, които ще отговорят на всички въпроси и ще ви помогнат да направите вашият цикъл със стероиди.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: винстрол, winstrol, чиста мускулна маса, релеф, станозолол