Изчерпано количество
 • Нандролон Фенилпропионат Cygnus Pharma / Русия
 • Нандролон Фенилпропионат Cygnus Pharma / Русия
 • Нандролон Фенилпропионат Cygnus Pharma / Русия

Нандролон Фенилпропионат Cygnus Pharma / Русия

  Изчерпано количество
 • Нандролон Фенилпропионат Cygnus Pharma / Русия
 • Нандролон Фенилпропионат Cygnus Pharma / Русия
 • Нандролон Фенилпропионат Cygnus Pharma / Русия
 • Код на продукта: 10 милилитра флакон / 100 мг / мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 58.00 лв

Nandrolone Phenylpropionate - е инжекционен анаболен стероид с активно вещество е нандролон фенилпропионат. Ефект на лекарството е подобен на тестостерон. Притежава доста силен анаболен ефект, който може да се докаже по андогенното действие. Когато се използва правилно, лекарството подобрява синтеза на протеини и възстановява костната тъкан в мускулите. Стероидът минимално ароматизира и не е токсичен за черния дроб.

 

 • Nandrolone Phenylpropionate Cygnus Pharma подобрява мускулния растеж при умерен натиск. Отбелязва се също, че лекарството има положителен ефект върху производството на червени кръвни клетки, както и ускорява процеса на кислород в кръвта. Атлети отбелязаха, че лекарството повишава имунитета на организма като цяло. Цената на този препарат в нашия уебсайт е по джоба на всеки, който, искат да придобият качествена и чиста мускулна маса.

 

Отзиви за Cygnus Pharmaceuticals


 

Производство Cygnus Pharmaceuticals

Русия

 

 

 

Nandrolone Phenyl: описание на препарата Нандролон Фенилпропионат

Тази актвина съставка често се нарича "инерционен стероид", защото неговото качество е постепенно освобождаване в организма след инжектиране. Когато се използва правилно, има значително подобрение върху мускулите, но в същото време, не толкова рязко.

 

Nandrolone Phenylpropionate от Cygnus Pharma увеличава усвояването на аминокиселините от тънките черва, при което се създава положителен азотен баланс. Активното вещество - нандролон фенилпропионат - активира анаболните процеси в костния мозък и подобрява производството на еритропоетин.

 

 • Както е отбелязано, свойствата на лекарството, могат да осигурят мощно увеличаване на мускулната сила и може да се наблюдава значително натрупване на течности в тялото.

 

Aктивно вещество е синтезирано през 1950 година. Но първоначално лекарството не се използва широко в спорта - това се случва няколко години по-късно. Атлетите не са били запознати с лекарството, което се продава под търговската марка "Deca" или Retabolil. За повечето културисти той остава най-популярният стероид, но не и при тези, който са се състезавали по Олимпиади.

 

Това е така, защото тя се определя от някои свръхчувствителни показатели на допинг тестове и се засича до 1 година, а понякога и две години след прекратяването на употребата му.

 

Nandrolone Phenylpropionate не натоварва сърдечно-съдовата система и черния дроб, но при правилно дозиране и спазването на всички препоръки - не показва никакви странични ефекти, или са незначителни, и не представляват никакви проблеми.

 

Дека Cygnus Pharma : отзиви, комбинации и дозировка

Оптималната доза за спортисти с опит е в границите от 200 до 500 мг на седмица. Този режим на дозиране е най-ефективен за покачване на тегло. Страничните ефекти са почти изцяло изключени или са слаби и неутрализирането им не е трудно. За начинаещи, седмичната доза не трябва да надвишава 200 мг на седмица.

 

Също така, ако се вземат на предвид прегледите на Нандролон Фенилпропионат от Cygnus Pharma от опитни спортисти, дозата трябва да се изчислява въз основа на тяхното тегло, опит от употреба на стероиди и други физически характеристики. По този начин, при изчисляването на седмичната доза трябва да започнете с 3 мг на килограм телесно тегло за начинаещи - 2 мг.

 

 • Оптималната продължителност на цикъла е около 5 до 8 седмици, в зависимост от физичните характеристики и степента на подготовка на спортиста. През това време лекарството предвижда увеличаване на мускулната маса със средно от 4 до 8 кг.

 

За ускорено покачване на мускулната маса го комбинират с Stanox, Oxandrolic или Метан. Такива комбинации ще дадат увеличение до 10-12 кг мускули. Отзиви за Дека казват, че се комбинира добре с смеси от тестостеронови естери - Сустанон. Въпреки това, трябва да се запомни, че за регулирането на естроген в организма трябва да се приема тамоксифен.

 

Също така популярно сред спортистите е комбинация с винстрол, който повишава либидото и намалява риска от гинекомастия. Това е доказано от препоръки от известни културисти. За да се подобри резултата, можете да завършите процеса с кленбутерол, който създава благоприятни условия за изгаряне на мазнини и отстранява течностите от организма.

 

От къде да си купя Nandrolone Phenyl

Стероида е един от най-популярните стероиди сред културистите. Във връзка с това, че има силен анаболен ефект, който изгражда мускули. Стероидът е предназначен за приемане от опитни спортисти така и от начинаещи.

 

Препаратът може да се използва и от жени, въпреки че трябва да бъдат внимателни и да следват препоръчаната доза. Ако сте момиче и все пак сте решили да направите поръчка на дека Cygnus Pharma, цикъла трябва да започне с доза от 50 мг - 10 дни. Постепенно, дозата трябва да се увеличи до 75-100 мг. Практиката показва, че по-високи дози, обикновено не причиняват вирилизиращи явления. В противен случай, лекарството трябва да се спре.

 

Можете да си купите Nandrolone Phenylpropionate в нашия онлайн магазин, който предлага широка гама от стероиди.

  

Нандролон Фенилпропионат : Цена

Цената прави този стероид достъпна за повечето спортисти. Само в нашия сайт можете да си купите анаболни стероиди с такова високо качество за оптимална цена.

 

Самата Nandrolone Phenylpropionate цена може значително да се промени, както и всички стоки на нашия сайт, това сме го предприели като услуга, защото искаме всичко да е достъпно за всеки. Цена Нандролон Фенилпропионат в нашия онлайн магазин несравнимо по-ниска, отколкото на други места. Това се обяснява много просто - ние се стремим да увеличим печалбата, като продадем повече оригинална продукция, ние имаме редовни клиенти от години, който са докарали други по препоръка на наши редовни купувачи.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: дека, нандролон, мускулна маса, нандролон фенилпропионат, cygnus pharmaceuticals