Изчерпано количество
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.

Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.

  Изчерпано количество
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
 • Oxandrolic (GEP) Анавар - 96таб. по 10мг.
 • Производител: GEP
 • Код на продукта: 96таб./10мг
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 90.00 лв

Oxandrolic произведен от General European Pharmaceuticals (GEP) - стероид с висока анаболност и минимално андрогенна активност, в която активното вещество е оксандролон. Той се използва главно в областта на спорта за изграждането на качеството на мускулите и увеличаване на силата.

 

Активното вещество Oxandrolic (Oxandrolone), първоначално е бил предназначен за медицински цели. Структурно, е модифицирана версия на дихидротестостерон, където във второто положение се прибавя въглероден атом и кислород. Свойствата на този стероид осигуряват анаболна активност няколко пъти по-високо в сравнение с андогенен тестостерон, докато в същото време, са причислени минимални активни андрогени.

 

В бодибилдинга и спорта като цяло е известен, като анаболен стероид, на практика е модифициран да се отървем от риска от нежелани реакции. Ако купувате продукти от нас GEP, проверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15), вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

История на Oxandrolic

Производство на фармацевтична компания за спортни стимуланти General European Pharmaceuticals (GEP). Продуктите на тази компания са значително нови, появиха се, през летния сезон на 2013 година, но вече успяха да се докажат пред много спортисти и да станат популярни.

 

Oxandrolic се произвежда от 10 мг таблетки, и са на първо място по-висока анаболна активност (400%), но практически са модифицирани без странични ефекти (андрогенни странични ефекти не се срещат).

 

В същото време Oxandrolic има достатъчно бързо действие, макар и не най-дълго. Дейността му се усеща почти веднага след приложение и трае 8-12 часа. Между другото, поради не особено дългосрочно действие е необходимо приема им да бъде на дневна база.

 

Какви ефекти да очакваме от Oxandrolic на GEP:

 

Първо, увеличаването на силата на спортиста

Второ, изграждане на сухи и твърди мускули

Трето, значителен ефект при изгаряне на мазнини

Четвърто, повишена продукция на растежен хормон.

 

Както вече беше отбелязано, тези таблетки не проявяват почти никакви странични ефекти. В своето право, разбира се, можем да отбележим, че при непрекономерна дозировка може да се очаква (намалено либидо, загуба на апетит, увеличаване на кръвното или главоболие), но гинекомастия и други странични ефекти са абсолютно изключени.

 

Важно: Лекарството има ниска токсичност за черния дроб.

 

На по-горният фон, следва да се отбележи, че Oxandrolic от GEP в рамките спортния свят ефективно може да се използва при жените. Препоръчителната доза за спортистки е малко по-ниска, отколкото при мъжете (10-20 мг на ден за жените 20-80 мг на ден за мъжете), но ако желаете, благодарение на малкия риск от нежелани реакции, жените могат да повишат количествената доза.

 

И все пак нещо важно: Oxandrolic таблетки трябва да се съхраняват далеч от домашни любимци и деца, за да се гарантира тяхната безопасност. Дръжте блистера, защитен от проникване на влага на тъмно място при стайна температура.

 

Прием на Oxandrolic  :

В спорта, този препарат се прилага главно заради продължителността на цикъла във връзка с някои стероидни средства за постигане на цели, като повишаване на силата и мускулната обемност.

Необходимостта от честото дозиране на таблетките (всеки ден) се дължи не на това че живота на лекарството е много малък от 8 до 12 часа.

 

 Как да приемате Oxandrolic в комбинации и с какви препарати може да се комбинира ефективно?

 

 

 
Ефективността на цикъла, като за база с този стероиден агент, имате голям избор. Конкретните комбинации на цикъла трябва да се основават на целта, която искате да постигнете, както и опита си в използването на фармакологията и спорта и не на последно място финансовите възможности.

 

 

● Цикъл с тренболон + болденон е добър избор за тези, които имат фармакологичен опит и искат да се увеличи качеството на мускулната маса. Използваните препарати могат да бъдат на такава схема: 50 мг на ден оксандролон, 600 мг на седмица на болденон, тренболон 300 мг на седмица. В края разбира се, също се прибавя Proviron (50 мг дневно през първата седмица) и гонадотропин (5000 единици от втората седмица).

 

● От своя страна, разбира се Oxandrolic + винстрол може да бъде перфектна комбинация за начинаещи (и не само), които желаят да подобрят мускулната си маса. Препаратите се използват по следния начин: 50 мг дневно оксандролон, 50 мг станозолол инжекции дневно в продължение на 6 седмици. В терапия след цикъла с - тамоксифен 20 мг дневно в продължение на две седмици.

 

Ако искате да разберете повече за Oxandrolic (оксандролон от General European Pharmaceuticals - GEP) или да направите своя първи ход, ние ви препоръчваме да посетите форума Anabol.bg. Там са нашите консултанти, включително културисти треньори и майстори на спорта.

 

 

Мнения за таблетки Анавар GEP

Мнения за Оксандролон таблетки можете да намерите в значително количество, просто посетете нашия Forum. Там посетителите могат свободно да общуват и да споделят идеи, описание, препоръки и мнения за някои или на други фармакологични средства, които са полезни за всички.

 

В допълнение, във форумът винаги е възможно да се комуникира с консултанти и да получите добри съвети за прием на стероиди. Броят на консултанти, наред с други неща, включват професионалисти като майстор на спорта, опитен спортен лекар и опитен треньор по културизъм.

След като сте прочел мнения за Oxandrolic производство на GEP, вие ще знаете, че той е мощен анаболен агент (анаболна активност - 400% на ендогенен тестостерон, което е много), които могат да бъдат полезни както за изграждането на мускулите (твърди и релеф ) и за увеличаване на ефективността на енергия.

 

Налице е са други полезни ефекти и свойства, в допълнение е изгаряне на мазнините и увеличаване на силата. По-специално, повишаване на синтеза на хормона на растежа, което се проявява по време на цикъла. Освен това, той дори няма много дълго действие, средно от осем до дванадесет часа след последното приложение.

 

Също така, както е отбелязано от мненията, Анавар от GEP се гордее с факта, че няма почти никакви странични ефекти. По-специално, лекарството е напълно лишено от прогестоген и естрогена активност, както и че не е способен на андрогенни странични ефекти.

 

 

Къде да купя Анавар от GEP и на каква цена?

Купете описания по-горе анаболен стероид и много други фармакологични средства (пептиди, анти-естрогени, хормон на растежа, инжекционни и орални стероиди и т.н.), може да направите поръчка лесно и бързо в нашия магазин. Защо при нас? Има много различни причини, вариращи от надеждността и до изгодната цена.

 

На първо място, при вземането на решение за закупуване на капсулите Oxandrolic GEP от нашия сайт, вие всъщност се предпазите от загуба на важни поверителни данни. Фактът, че нашите ресурси за защита на посетителите отдавна са установени и преминават SSL-връзка, която осигурява пълна анонимност на работа. Така че може да не се притеснявате за сигурността, ние ще се погрижим за всичко предварително.

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф