Стероиден цикъл Стромба и Примоболан

  • Код на продукта: 240 таблетки 14 ампули
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 380.00 лв

 Повишена сила и издръжливост с 15 - 20%;

 Увеличение на обема на мускулите с около 4 килограма;

 Липса на задържане на течности (образуване на естроген);

 Голям ефект от изгаряне на мазнини;

 Увеличаване на твърдостта на мускулите;

 Бързо възстановяване след тежки тренировки;

 Не е необходимо да се използват анти естрогени и лекарства за черния дроб;

 Повишено либидо;

 

Стероиднят цикъл стромба + римоболан е много подходящ за спортисти с входно ниво, които искат да започнат с лек стероиден цикъл. Тези 2 лекарства, които се считат за леки по описание, могат да се използват дори и от жени в по-малки дози.

Заслужава да се отбележи, че тези анаболни стероиди, както и самия цикъл не предизвиква появата на странични ефекти. Но ние не трябва да забравяме, че основната роля играе избраната доза. Екипът на anabol.bg е избрал препаратите така, че цикълът да е възможно най-ефикасен и без никакви странични ефекти.

 

Как да приемаме тези два леки анаболни стероида?

След началото на рецепцията, в рамките на 7 - 10 дни, спортистът ще изпитва постепенно прилив на сила и издръжливост. С всеки следващ ден ефектът постепенно се увеличава и представя визуално забележим обем в мускулна маса. Този ефект ще се наблюдава през целия период от приемането на примоболан и станозолол.

Трябва също да обърнем внимание на процеса от изгаряне на мазнини. Ако имате нужда от изразен релеф, то тогава е необходимо правилно хранене и нормален тренировъчен режим, това е пътя към успеха! Фокусирайте се върху увеличаване на приема на протеин, за да получите повече мускулна маса, защото само по този начин тя има потенциал да се увеличи. Правилната спортна диета е ключът към по-добри резултати по време на приема на стероиди.

Продължителността на цикъла е предназначена за 8 седмици, по-краткотрайни цикли не са ефективни, защото тези стероиди са с лек анаболен ефект.

  • Станозолол – Нужни са 240 таблетки от оралния стероид и за целта сме избрали Strombafort Balkan Pharmaceuticals. Той се приема от началото до края на стероидния цикъл без нито ден пропуск. През първата седмица се приемат по 3 таблетки на ден след това приемат се увеличава до 5 таблетки или 50мг дневно (виж таблицата). Препоръчително е да се приема на 2 равни дневни приема, а не на веднъж. Таблетките се приемат сутрин 15 минути след закуска и на обяд също 15 минути след храна.
  • Примоболан – Инжекционен анаболен стероид, от който са ни нужни 14 ампули. Лекарството се прилага мускулно, и строго препоръчваме да е в седалищния мускул. Поставят се всяка седмица по 2 ампули например понеделник – четвъртък като през първата и последната седмица се поставя само по 1 ампула, като няма значение през коя част на деня се поставя. Използвайте спринцовка стандарт 2 мл., или 5 мл. не е необходимо да се съхранява в хладилник, лекарството не се влошава при стайна температура.

 ПКТ (след стероидна терапия) е нужна една кутия кломид плюс тестостеронов комплекс или трибестан за възстановяване на нивата на хормоните.

 

 

Стероидният цикъл садържа: 240 таблетки станозолол, 14 ампули примоболан, 24 таблетки кломифен цитрат

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, цикли, въведение, Стероидни цикли - въведение, Стероиден, цикъл, Стромба, Примоболан, Стероиден цикъл Стромба и Примоболан