Стероиден цикъл: Сустанон и Тренболон Ацетат

  • Код на продукта: 20 ампули
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 197.00 лв

• Увеличаване на силата и издръжливостта от 30 до 35%;

• Мускулно покачване 4 - 6 кг;.

• Увеличение на общия мускулен релеф;

• Бързо възстановяване след тежки тренировки;

• Високата степен на протеин асимилация от организма;

• Повишено либидо;

• Увеличаване на мускулната твърдост и плътност;

• Висок процент от запазване на резултатите след края на цикъла.

 

Стероидният цикъл тренболон ацетат и Сустанон, засяга основно увеличението на силата и издръжливостта. Такава комбинация от стероиди, често се използва в силовите спортове преди подготовка за състезания. Ако един спортисти приеме тези продукти той значително увеличава шансовете си за високи спортни постижения.

 

  • Тези два препарата силно изразяват ефект от покачване на чиста мускулна маса, увеличаване на общата телесна мускулатура, но всеки анаболен стероид работи по свой собствен начин.


Тренболонът се счита за основен стероид за набор от чиста мускулна маса и премахване на излишната течност от организма. Параболан не е склонен към ароматизиране като допринася покачване на качествени мускули с висока степен на запазване след края на цикъла. Въпреки това, ако се използва соло той няма да придаде много значителни ефекти, за това спортисти го използват винаги в комбинация с други анаболни стероиди.

 

Сустанон е един много известен инжекционен стероид, който е много подходящ за набор на сила и мускулна маса. Използва се както от новаците така и от професионални спортисти. Обаче лекарството има ефект на задържане на течности, но за набор от мускулна маса този процес трябва да присъства.

 

Задържането на вода ще осигури допълнителен обем и закръгленост на мускулите. Този процес, в повечето случаи е много полезен, така че не го възприемайте като отрицателна точка. Течността в мускулите спомага за смазване на ставите и премахва болката. В действителност, това е много важно, тъй като този проблем създава дискомфорт на много спортисти.

 

Как се приемат сустанон и тренболон ацетат

Най-важното нещо във всеки цикъл със стероиди, е правилно избраната дозировка. Този фактор може да повлияе на бъдещите резултати както и на страничните ефекти. Ако използвате лекарствата в дозите, които екипът на Anabol.bg е преценил за най-подходящи, никога не може да се притеснявате за странични ефекти.

 

 Продължителността на цикъла е 5 седмици като след това се започва ПКТ (прием на продукти за възстановяване на организма). За бързо възстановяване на организма след приложение на стероиди се използва медикамента Кломифен Цитрат или на кратко Кломид. Също така е желателно да се сдобиете с тестостерон бустери или трибестан, за най-добър ефект.

 

Разполагаме с тренболон ацетат кутия от фармацевтична компания GEP състояща се от 10 ампули по 1мл. Ампулите се прилагат 2 пъти седмично в доза от 1 мл. Изберете 2 дни в седмицата като например понеделник - четвъртък, и спазвайте това стриктно в продължение на 5 седмици. За да се получи най-добро инжектиране прилагайте спринцовката само в задните части със стандартна игла (не инсулинова).

 

Избрали сме Sustamed 250 от Balkan Pharmaceuticals, защото този продукт е най-добър като цена - качество. Кутия с 1 мл ампули с обща стойност 10 на брой. Продуктът се прилага също 2 пъти по същия начин, но разбира се в различни от тренболона дни - вторник и петък.

 

 ПКТ след приложение на Сустанон и Тренболон е желателно да се прилага не по-късно от 2 седмици след края на последната инжекция. Използвайте Кломифен Цитрат  в доза от 50 мг всяка вечер преди лягане. Започнете прием на Трибестан, за да се повиши ефекта на естествен тестостерон.

 

 

Този стероиден цикъл включва: Тренболон ацетат 10 ампули, Сустанон 10 ампули и Кломид 24 таблетки.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, цикли, въведение, Стероидни цикли - въведение, Стероиден, цикъл:, Сустанон, Тренболон, Ацетат, Стероиден цикъл: Сустанон и Тренболон Ацетат