Тестостерон Пропионат - (Aburaihan Co.) Иран - 10ампули

  • Код на продукта: 1ml x 100mg/ml
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 80.00 лв

Тестостерон пропионат (Иран) - стероид базиран на едноименния тестостеронов естер, произведен от Aburayhan Co. Неговото активно вещество е естер на тестостерон енантат заедно с ципионат. От неговите "по-стари" колеги, той има бързо действие и краткотрайна анаболна активност.

 

Ако говорим повече, ирански Тестостерон пропионат (1 ml) има срок на валидност около 1-2 дни. Дейността му се проявява доста бързо след още в началото на цикъла, но изисква по-чести инжекции. Обикновено прилагането се изпълнява в един ден или на всеки три дни (в зависимост от индивидуалния спортист).

 

Инжекциите, въпреки честото им изпълнение, не са свързани с тежък дискомфорт и оплаквания от болка е рядкост.

 

Ако маркираме приликите  на тестостерон пропионат от Aburaihan с други препарати (базирани на ципионат или енантат), на първо място следва да се подчертае, че това е по-добър избор за набор на чиста мускулна маса. В този анализ той осигурява качествен растеж на мускулите, тъй като има по-малко задържане на вода и не стой дълго в организма.

 

В Отзиви за 1 ml тестостерон пропионат (Иран), е посочен като много качествен продукт, който  още в началото на цикъла може да даде прилив на жизнени и енергийни запаси и да увеличи апетита. Ефектът ще се усети като : значително увеличаване на издръжливостта и енергийните характеристики, който ще допълнят останалите ефекти на тестостерона.

 

 

Тестостерон пропионат (Иран) : Информация

Този анаболен стероид е един от най-важните за спортистите по света. Поради спецификата на дейността му, той може да осигури отлични резултати за атлети в културизма, бойни изкуства, вдигане на тежести, лека атлетика, хокей и много други дисциплини, които ви идват на ум.

 

Дозите на тестостерон пропионат от Иран, варират от 50 до 100 мг приложени всеки ден (или веднъж на всеки три дни). Като цяло, 100 мг H / D, обикновено е достатъчно, за да се постигне ясно изразено подобрение в мускулните характеристики.

 

Важно е да се подчертае, че тестостерон пропионат Aburaihan Co е едно от лекарствата, което се употребява ефективно по време на подготовка за състезание. Освен това, той бързо се елиминира от организма, така че е трудно да се открие при допинг тест.

 

 

Комбинации с тестостерон пропионат на Aburayhan

За постигането на по-изразени резултати, опитни спортисти го комбинират ефективно с други анаболни стероиди като : Danabol (метандиенон) или Winstrol (винстрол). Изборът на комбиниращите препарати е индивидуален. Той трябва да се основава на опита, поставените цели и физическо състояние.

 

В цикъл за релеф с иранския тестостерон пропионат може да се комбинира с приемането на станозолол във вид на таблетки или в инжекционна форма. Стромба има ефект от изгаряне на мазнини и помага за премахване на излишните течности от организма, което допринася не само за по-добър мускулен растеж, но също така и за добро възстановяване.

 

Също така популярните и ефективни пакети са пропионат + болденон и тренболон ацетат, Dianabol, Mastebolin, Turinover. Ако имате въпроси относно комбинации с анаболни стероиди и лекарства за терапия след цикъл, ние ви препоръчваме да потърсите помощта на нашите консултанти. Опитните специалисти ще ви помогнат да вземете правилното решение и да избегнете грешки.

 

 

 

Мненията за тестостерон пропионат от Aburayhan (1 ml)

Не е тайна, че за начинаещи и любители спортисти коментарите от по-опитни спортисти и специалисти са едни от най-добрите източници на полезна информация. С тяхната помощ начинаещия може да избере най-добрите и ефективни средства, за да тръгне по-верния път и да научи за съществуващите рискове.

 

Такава информация и коментари от квалифицирани консултанти, е на разположение в изобилие във форума на нашия сайт. Там можете лесно да получите отговор на вашите въпроси или да ги попитате лично, за да ви обяснят някоя неясна за вас точка.

 

 

Поръчка на тестостерон пропионат от Иран

Нашия сайт съдържа широк спектър от спортна фармакология. И по този начин можете изгодно и надеждно да се сдобиете с най-добрите стероиди, пептидни продукти или анти естрогени. Ние предлагаме отлични условия за закупуване на спортни стимуланти и тяхната гаранция за автентичност.

 

В Anabol.bg можете да си купите тестостерон пропионат от Aburayhan, чиято цена е достъпна за всеки. Ние не само поддържаме цените на достъпно ниво, но също предлагаме и възможност да се спестят пари. Защото в нашия сайт съществува система от отстъпки, която ви позволява да направите много изгодни покупки. Повече информация за системата може да се намери в "FAQ- въпроси", където се намират и отговорите на основните въпроси.

 

Ако желаете да поръчате тестостерон пропионат Иран без излишни рискове, нашият магазин е правилният избор. За да се запази вашата анонимност и сигурност сме инсталирали система за защита SSL, която често се обновява. Важна поверителна информация никога няма да стигне до непознати, без значение какви са обстоятелствата.

 

Надеждност - е друг важен аспект от нашата работа. Ние приемаме един отговорен подход към своите задължения. За сътрудничество Anabol.bg избира само надеждни доставчици, или получава продуктите от самите производители. Това означава, че фармакологията идва при нас от "първа ръка".

 

Купи тестостерон пропионат (Иран) - лесно и сигурно в нашия сайт!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Тестостерон, Пропионат, (Aburaihan, Co.), Иран, 10ампули, Тестостерон Пропионат - (Aburaihan Co.) Иран - 10ампули