Тестостерон Пропионат - (Farmak) Украйна

  • Код на продукта: 5амп.1мл
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 17.00 лв

Тестостерон пропионат от украинската компания "Farmak" - е доказан продукт в културизма и вдигането на тежести, лекарство има андрогенна и анаболна активност.

 

Използването на тестостерон пропионат дава на спортиста набор от висококачествени маса, изгаряне на мазнини, увеличаване на силата и увеличение в либидото. Той също така намалява риска от развитие на коронарно сърдечно заболяване.

 

 

Какво е Тестостеронът пропионат: Описание на лекарството

В едноименната активната съставка на лекарството е молекулата на естествения тестостерон, който е прикрепен към верига пропионат етер. Целта на тази промяна е да се удължи действието на хормона за известно време, тъй като тя е активна в чиста форма в кръвта за много кратко време.

 

Историята постанови, че тестостерон пропионат е един от първите тестостероновите естери, изобретени през 1930. Тази негова популярност се дължи на спортистите от всички видове спортове. Днес той и неговите аналози в аптеката не се продават, но те не губят своите позиции в класацията на спортните фармацевтични продукти.

 

Тъй като активната съставка е в близост до естествения хормон, странични ефекти от тестостерон пропионат от "Farmak" (Украйна) не се очакват в препоръчаните дози. Лекарството лесно ароматизира и се превръща в естроген и намалява нивото на естествен тестостерон. Съотношението на анаболна и андрогенна активност е една и съща.

 

При жените, дори и най-малката доза причинява странични ефекти, като вирилизация и маскулинизация, така че характерно е за тях да използват по-слабо андрогенни стероиди.

 

Мъжете обикновено използват украински тестостерон пропионат в стероидни цикли за релеф преди състезанието, за да излязат на подиума с максимален красив вид на мускулите. Получените разултати, като тегло с този стероид, няма да дойдат толкова бързо, но за сметка на това ще са качествени. Повечето спортисти, които се свързват с нашия форум, твърдят, че тези инжекции помагат да покачат най-малко 5-6 кг качествена маса и значително увеличена сила, успоредно на това има ефект от изгаряне на мазнини и увеличаване на мускулното възстановяване.

 

Цена тестостерон пропионат не е толкова ниска, но съотношението цена-качество бихме ви препоръчали точно този пропионат. Единственият значителен недостатък се състои в необходимостта от чести инжекции. Страничните ефекти на стероида са в съответствие ако не спазвате препоръчителните дневни дози и в резултат на това може да се получи акне, изпотяване, повишено окосмяване. При цикъл с украински тестостерон пропионат е задължително да включите анти естрогени, за да се предотврати развитието на гинекомастия.

 

 

Цикъл с тестостерон пропионат

Препоръчителната дневна доза от украинския тестостерон е 100мг на ден за спортисти. По-опитни спортисти могат да увеличат дозата на индивидуална основа. Въпроси на начинаещи и тяхната доза трябва да бъдат решени със специалист, но за повечето от тях се препоръчва да се започне с 50 мг през ден.

 

Приемането на този стероид може да се извърши както соло така и в комбинация с други анаболи за постигане на максимални резултати. Важно е да запомните, че всеки цикъл с тестостерон пропионат изисква прием на антие строгени и лекарства за терапия след цикъл за неутрализиране на нежелани реакции.

 

Ако искате да направите комбиниран цикъл, ние ще ви препоръчаме да го комбинирате с Winstrol, Стромба, Masteron, Primobolan. Тези стероидни цикли ще направят общия ефект по-силен, отколкото ако приемате стероида самостоятелно.

 

 

Тестостерон пропионат: Мнения

В интернет е лесно да се намерят спортни мнения за този продукт и да научите повече за ефективността на неговата активна съставка. Тъи като лекарството е много известно и се използва широко в спорта. Обобщавайки мненията за тестостерон пропионат, публикувани в нашия форум, можем да направим някои общи заключения. Спортистите предпочитат да използват лекарството в цикъл за релеф, когато вече има придобита мускулна маса. Следва да се отбележи, че цикъл за релеф се предприема, когато има малко телесни мазнини, в противен случай няма да постигнете съществени резултати.

 

Отзиви за тестостерон пропионат от "Farmak" (Украйна) отбелязват, че лекарството, за разлика от други тестостеронови естери например енантат. Не натрупва вода и неговото действие започва почти веднага след първата инжекция.

 

Отзиви за препарати са задължително четиво за начинаещи, те ще ви помогнат обективно да решите "за" или "против" поръчката на дадени медикаменти.

 

 

Цена тестостерон пропионат

Този стероид е един от най-популярните сред спортистите, но цената му не се обяснява с това. Доста високата цена на тестостерон пропионат е фактът, че това е продукт, който изисква производството да е във високотехнологично оборудване и квалифициран персонал. И всичко това се отразява на цената.

 

Цена тестостерон пропионат от "Farmak" по принцип не може да бъде ниска. Ако мислите, че сте късметлия и ще срещнали продавач на стероиди, която цена е два пъти по-ниска от цената на пазара, не бързайте да се радвате и да се разделите с вашите пари. Тъй като най-ниската цена в 99% от случаите, се крие под фалшив продукт.

 

Важно е да се запомни, че трябва да се купува не това, което е най-евтино, а това, което наистина "работи". Затова ние препоръчваме на нашите клиенти да плащат адекватна цена и да получат доказано работещи стероиди. Нашата ценова политика, която виждате в магазина - това е реално доказателство за качество и надеждност.

 

 

От къде да купя Тестостерон пропионат?

В нашия онлайн магазин този препарат е леснодостъпен за спортисти, живеещи на територията на Република България. Ние имаме широка гама от продукти, който могат да бъдат закупени по всяко време.

 

Ние работим, защото се надяваме най-голям брой спортисти да влязат в професионалния спорт и да носят на нашата държава нови постижения. Поръчката ще бъде изпратена по куриерска фирма и ще бъде внимателно опакована, така че не може да се тревожите за нейната безопасност.

 

Ние работим от години, и сме установили отношения директно с производителите на стероиди, които гарантират за качеството на продуктите.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Пропионат, Тестостерон Пропионат, Тестостерон, Пропионат, (Farmak), Украйна, Тестостерон Пропионат - (Farmak) Украйна