Изчерпано количество
 • Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл
 • Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл
 • Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл
 • Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл

Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл

  Изчерпано количество
 • Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл
 • Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл
 • Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл
 • Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 10амп.100mg/ml
 • Наличност: В НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 85.00 лв

Masteron-100  производство на фармацевтична компания Malay Tiger - е стероид, с висока и умерено андрогенен анаболна активност. Големите ефекти,който се придобиват и то почти без пълна безвредност: не ароматизира, не е токсичен,много рядко проявя андрогенни странични ефекти.

 

Използването на Masteron 100 от Malay Tiger е предимно от мъже занимаващи се с тежки и силови дисциплини, както и бодибилдинг. В спортната фармакология е особено ценен за неговата способност на значително подобряване на качеството на мускулите, увеличава плътността на мускулите и премахва скованноста им. Ето защо, спортистите редовно прибягват до помощта му в период на релеф. Също така този стероид значително подобрява спортните успехи на атлети, особено сила и издръжливост.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на проиводителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

 

Какво е Masteron-100, последици и характеристики :

Основната активната съставка на този препарат е дростанолон дипропионат. Това е модификация на дихидротестостерон с високо андрогенна и анаболна активност. Голямото му предимство е, че не ароматизира, и следователно не е в състояние да предизвика превенция на гинекомастия и други естрогенни странични ефекти.

 

Той се изхвърля от организма в рамките на две седмици след края на цикъла, което позволява на спортистите спокойно да го използват преди състезателен период.

 

В общи линии, който предприеме цикъл с, Masteron 100 може да очаква следните изгодни ефекти и свойства:

 

Качествено подобрение на мускулатурата (увеличение на плътността, бързо възстановяване)

Ефективно изгаряне на мазнините в тялото

Има анти-естрогенни ефекти;

Подобрява силовата подготовка и издържливостта

Увеличава количеството на свободния тестостерон в кръвта (поради способността му да се присъедини към свързващите глобулини)

 

Важно е, че мастерон и другите препарати с подобно активното вещество, принадлежат към списъка с безопасни стероидни агенти. По-конкретно, този стероид, на предизвиква ароматизиране, както и гинекомастия, задържане на течности, или увеличаване на мазнините в тялото, и второ, няма странични ефекти върху черния дроб и на трето място.

 

Все пак въпреки неговата безвредност, мастерон от Malay tiger все още е доста силен андрогенен стероид, така че жените, които се страхуват от вирилизация трябва да го използват с по-голямо внимание върху себе си (за справка: вирилизация - е процес на натрупване на черти, характерни за мъжкия пол към женския пол). Препорачителната доза за жени, не се препоръчва да се прилага по-често от веднъж на всеки три дни, и в дози от 50мг.

 

В заключение, трябва да посочин необходимоста на запазване и съхранение на продукта:

 

На сухо място и далеч от влага и слънчева светлина

Надеждно прикриване от домашни любимци и деца за тяхна безопасност

Уверете се, че температурата на съхранение не надвишава 40 градуса.

 

Цикъл с Masteron-100 и инструкции за употреба

Използването на този анаболен стероид особено се препоръчва за спортисти, който се стремят към увеличаване на техните показатели на сила и издръжливост, също и качеството на мускулите. За тези цели може да се използва солово, и в комбинация с други анаболи, за да се постигнат по-добри резултати на резултатите.

 

С какви стероиди да комбинираме Masteron-100 от Malay Tiger ? Опциите и възможните комбинации са много, всъщност мастерон най-добре се комбинира със станозолол или туринабол, но съществуват и много други ефективни и полезни спортни стимуланти. Всъщност, всичко се варти върху вашия опит, цел и бюджет.

 

Например, за максимален резултат от към „релеф”, може да се приложи съвместно комбиниране от Masteron-100 и тестостерон пропионат (мастерон и тестостерон се прилагат в 100 мг всеки ден). Това разбира се продължава около 6 пълни седмици, но в края на цикъла, се използва Тамоксифен в доза около 30 мг на ден в продължение на 3 седмици (можете да добавите и трибестан).

 

Ако преди всичко се стремите да натрупате мускули, тогава е най-добре да се комбинира с употребата на метандиенон - метан. Дозите са следните: мастерон - 50-100 мг на ден, метандиенон – в доза от 30 до 40 мг на ден (продължителност на цикъла - 6-7 седмици). Между другото, от този цикъл може да придобиете не само повишаване на качеството на мускулите, но също така и значителен ръст в производителността на енергия.

 

Като цяло, препоръчителната дозировка на Мастерон - е 300-500 мг от стероид  на седмица. Инжектирането се прилага на всеки два или три дни. Средната продължителност на цикъла с участието на мастерон - общо 6 до 10 седмици.

 

Важно: ако искате по-подробна информация на качествата на този препарат, не забравяйте да посетите нашия форум. Инструкциите за употреба и цикли със стероиди ще получите от нашите компетентни консултанти (спортни лекари,майстори на спорта и т.н.), 

 

 

Мастерон се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: мастерон, masteron, чиста мускулна маса, релеф