Изчерпано количество
 • Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули
 • Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули
 • Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули
 • Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули

Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули
 • Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули
 • Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули
 • Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули
 • Код на продукта: 10 ампули 250мг/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 85.00 лв

Cypiolic - е силен анаболен и андрогенен стероид, произведен от фармацевтична компания General European Pharmaceuticals. Забележителното е, че има достатъчно мощен и едновременно дълъг положителен ефект върху човешкия организъм.

 

Активната съставка на Cypiolic от GEP е много популярна и ефективна тестостерон естер - Testosterone Cypionate. Този стероид е широко използван в спортната практика и в медицинските среди.


В спорта се използва за бързо покачване на мускулна маса и увеличаване на силата, а в медицината - за да се укрепи и организира работата на организма (премахване на болки в ставите, значително увеличаване на апетита, укрепване на костната структура и т.н.

 

Какво e Cypiolic и какви са неговите качества?

Тестостеронът ципионат за първи път се появи на международния пазар на фармакологията в средата на 20-ти век. Тогава той се произвеждаше от фармацевтична компания Pharmacia & Upjohn. Първоначално, стероидът се е възприемал като алтернатива на енантат етер. Въпреки това, с течение на времето, интереса към него нараства и в днешно време той се използва от много спортисти по света.

 

Ако говорим за положителните качества, с които може да се похвали тестостерон ципионат, и по-специално Cypiolic от GEP, първото нещо, което си струва да се отбележи е, че ефектът му трае 15 до 16 дни. Това, между другото, елиминира необходимостта от честото приложение на инжекции (в повечето случаи ципионат се приема веднъж седмично).

 

Приемът на Cypiolic от GEP проявява следните ефекти, които могат да бъдат полезни не само в аматьорските или професионални спортове:

 

● Бързо стимулиране на растежа на мускулите;

● Значително увеличение на енергията;

● Значително нарастване на апетита и общия тонус;

● Увеличаване на мотивация (повишено желание за тренировка);

● Укрепване на имунната система;

● Противовъзпалителен ефект (намаляване на болка в ставите);

● Укрепване на костите и костната структура като цяло.

 

Не забравяйте и за условията на съхранение: на сухо и тъмно място, далеч от достъпа на деца, и домашни любимци. Съхранявайте го при стайна температура.

 

Правилно приложение на Тестостерон Ципионат от GEP

Най-често, това лекарство се използва от спортисти за бързо набиране на мускулна маса и увеличаване на силата. Освен това, може да се прилага самостоятелно или в комбинация.

 

С какви стероиди можем да комбинираме ципионат?


 • Възможните комбинации са много, така че ние ще споменем само няколко популярни.


 Например, много често срещана комбинация е Ципионат и Туринабол (в доза от 400 мг на седмица, а вторият - от 40-50 мг дневно). Големината на цикъла е средно 8 седмици, като през това време, може да получите не само качествен растеж на мускулна маса и сила, но и подобряване на скорост, издръжливост, апетит, и други полезни показатели. Що се отнася до PCT, спортисти обикновено използват Кленбутерол, Winstrol или Тамоксифен, за да се сведат до минимум възможните странични ефекти, и за консолидиране на резултатите.

 

 Също така често Cypiolic се комбинира с приемането на метандростенолон и станозолол. Дозите са: тестостерон ципионат - около 500 мг на седмица, метан - 30-40 мг на ден, станозолол - около 30 мг на ден. За да се сведат до минимум или, за да се премахнат възможните странични ефекти се използва Провирон и кленбутерол.

 

Като цяло, препоръчваната доза от тестостерон ципионат за спортисти е в района на 200-500 мг. Този стероид се прилага с препоръчителната честота веднъж седмично (тестостерон ципионат има доста дълъг период на действие, така че твърде чести инжекции не са необходими).

 

За да научите повече за Cypiolic GEP, посетете нашия форум. Там можете да се свържете с консултантите на сайта (спортен лекар, майстори на различни спортове и др.) И да получите смислени препоръки.

 

Коментари от спортисти за тестостерон ципионат?

За да се гарантира полезността на този стероид и да се знае с какви други свойства той е надарен е нужно да се прочете доста информация в интернет. Но ако искате да спестите време посетете нашия форум и разучете прегледите на Cypiolic, от спортисти вече направили покупка и опитали на практика.

 

В нашия форум няма да попаднете на липса на информация, защото ние не ограничаваме възможностите на посетителите и позволяваме свободно да общуват и да обсъдят ефективността на различни фармакологични средства.

 

Така че, след като прочетете мнения за тестостерон ципионат, ще разберете, че този стероид е полезен не само в любителските и професионални спортове. В действителност, освен набор от стимулиране на растежа на мускулите той укрепва и работните процеси на цялото тяло. По-специално - укрепване на костите, облекчава болки в ставите, повишава имунната защита и увеличава апетита.

 

Също така, ако обобщим мненията можем да заключим, че ципионат отлично се съвместява с други стероиди по време на стероиден цикъл. От прегледите на спортистите можем да съдим, че Cypiolic GEP придава и странични ефекти.

 

Той е надарен с висок ароматизатор, което означава, че по време на цикъла може да се получат нежелани реакции (гинекомастия, покачване на мазнини, задържане на вода). Плюс това, не забравяйте, че тестостерон ципионат е мощен андроген. С други думи, когато използвате този анаболен стероид винаги го съчетавайте помощни фармакологични средства като провирон или кломифен.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Ципионат, Тестостерон Ципионат, Тестостерон, Ципионат, (GEP), Cypiolic, ампули, Тестостерон Ципионат (GEP) Cypiolic 10 ампули