Изчерпано количество
  • Anavar (Lipthai) Оксандролон - 100таб. 10мг.
  • Anavar (Lipthai) Оксандролон - 100таб. 10мг.

Anavar (Lipthai) Оксандролон - 100таб. 10мг.

    Изчерпано количество
  • Anavar (Lipthai) Оксандролон - 100таб. 10мг.
  • Anavar (Lipthai) Оксандролон - 100таб. 10мг.
  • Производител: Lipthai
  • Код на продукта: 100Таб/10МГ
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 80.00 лв

Anavar от Lipthai (100 таблетки по 10mg /) - това е най-популярния анаболен стероид с дейност и (анаболна активност - 400% от тестостерон) и минимален андрогенен ефект (андрогенна активност - само 25% от тестостерон), произведен от фармацевтична компания Lipthai.

Освен очевидните предимства, като например силата която дава, лекарството е забележително, защтото е без липса на странични ефекти - това не е присъщо на андрогенни странични ефекти, освен това е абсолютно лишен от естроген и прогестоген дейност.

Използва се предимно в областта на спорта, днес в популярните дисциплини като бодибилдинг, вдигане на тежести и леката атлетика, и други. В повечето случаи, спортисти ги използват за бързо и значително увеличение на производителността на енергия, както и за изграждане на сухи и стегнати мускули.

Това полезно средство се използва и в рамките на медицината, в края на краищата оксандролон първоначално е разработен само и изключително за медицински цели за лечение на хора.

 

Какво представляват таблетките Оксандролон?

Активното вещество на описания стероид, както можете да разбирате от името му, е стероидът оксандролон. Тази популярна модификация е дихидротестостерон, обогатен с кислород, вместо въглерод във второто положение (осигурява няколко пъти по-висока анаболна активност в сравнение с тестостерон) първоначално е бил проектиран за използване в медицината. Планирането и използването на стероиди е било при синдром на Turner и анемия, за лечение на HIV-отслабващи пациенти и в други ситуации.

Въпреки това, времето ще сложи всичко на мястото си, а днес оксандролон е известен преди всичко като ефективно средство за спорта, а не като лекарствено средство.

 

Важно е да се изясни какви ефекти да очаквате по време на цикъл с анавар:

 

Значително увеличение в производителността на енергия

Увеличаване на възстановяването и мускулната твърдост

Голям ефект от изгаряне на мазнини

Повишеното производство на растежен хормон (HGH).

 

Във всичко това Анавар производство на Липтай и неговата дейност трае средно от осем до дванадесет часа след последното прилагане.

Също така е важно да се отбележи, че е ефективното и относително безопасно да се използват таблетки Анавар в спорта и от жени. Жените, за разлика от мъжете, не трябва да използват много високи дози от лекарството, с препоръчваната доза в диапазона на 10-20 мг на ден (поради малката вероятност от странични ефекти при желаната доза може да бъде малко по-голям), момчетата и мъжете могат да използват доза от около 80 мг на ден. Приема на оксандролон от спортисти е за препоръчваните около 6-8 седмици общо.

 

За съхранението на Anavar Lipthai таблетки следва да се извършва на тъмно и сухо място напълно извън обсега на влага и светлина. Плюс това, за безопасност да са надеждно скрити от домашни любимци и малки деца.

 

Инструкции как се употребяват таблетки Оксандролон

Използвания стероид основно се използва в спортната практика, най-често прибягват до помощта му, при ефекти като релеф и покачване на чиста мускулна маса или увеличаване на размера на сила. В това приложение таблетки анавар, произведени от Lipthai рядко се прилагат соло, обикновено стероида се комбинира с други анаболни стероиди, за да се постигнат по-значими резултати в края на цикъла.

Препоръчителната доза, която може да се основава цикъл с Анавар - е 10-80 мг на ден. Пийте таблетките в срока на 8 до 12 часа на дневна база. Цикълът да трае средно от шест до десет пълни седмици. Тази честота и обхвата в продължителността на приложение е достатъчно за постигане на значително подобряване на физическата форма.

 

Анавар ефективно може да се комбинира с различни видове стероиди. Какъв вид и комбинация да избера? Има много възможности и избора на определена комбинация до голяма степен се определя от целта, преследвана от спортиста, опита си и финансовия капацитет.

Така че, за да получат повече добри показатели може да се използва заедно с Winstrol. Режимът на дозиране е както следва: оксандролон - 1-6 седмици при 40 мг на ден + инжектиране на станозолол - 1-6 седмици при 50 мг на ден за 6-7 седмици + антиестрогена Tamoxifen се използва в дози от около 20 мг на ден за възстановяване на естествения хормон тестостерон.

 

Ако искате да постигнете значително увеличение на мускулната маса с достатъчно добро качество, таблетки Анавар от Липтай могат да бъдат комбинирани с стероида болденон и тренболон. Използваните дози са: тренболон - около 300 мг на седмица, болденон - около 600 мг на седмица, оксандролон капсули - 50 мг на ден. Също така, от втората до последната седмица, разбира се е необходимо да се взема гонадотропин (500ед на седмица), от началото до края, разбира се може и Proviron (50 мг дневно).

 

 

Отзиви за Anavar Lipthai

Мнения за Оксандролон капсули може да се намери в значително количество, просто посетете нашия Forum. Там, посетителите могат свободно да общуват и да споделят идеи, описание, препоръки и мнения на някои или на други фармакологични средства, които са полезни за вас, всичко това можете да го намерите лесно.

В допълнение в форума винаги е възможно да се комуникира с Anabol.bg консултанти и да получите добри съвети за прием на стероиди. Броят на консултантите, наред с други неща, включва професионалисти като майстор на спорта, опитен спортен лекар и опитен културизъм треньор.

Посещението на Форум Anabol.bg, и след като сте прочел мнения за Anavar производство на Lipthai, вие ще знаете, че той е мощен анаболен агент (анаболна активност - 400% на ендогенен тестостерон, което е много), той може да бъде полезен, както за изграждането на мускулите като качество (сухи и релеф ) така  и за увеличаване на ефективността на енергия.

 

Налице са и други полезни ефекти и свойства, в допълнение към изгарянето на мазнините и увеличаване на силата. По-специално, повишаване на синтеза на хормона на растежа, което се проявява по време на цикъла.

Също така, както е отбелязано от мненията, Анавар от Липтай се гордее с факта, че таблетките нямат почти никакви странични ефекти. По-специално, лекарството е напълно лишено от прогестоген и естрогенна активност, както и че не е особен на андрогенни странични ефекти

 

От къде да купя таблетки Анавар, и каква е тяхната цена?

Направете поръчка на по-горе описания стероид и на много други популярни фармакологични средства (пептиди, анти-естрогени, хормон на растежа, инжекционни и орални стероиди, и т.н.), можете да го направите лесно и бързо в нашия магазин. Защо при нас? Има много различни причини, вариращи от надеждността до по-изгодните цени.

На първо място, при вземането на решение за закупуване на капсулите Anavar Lipthai, вие всъщност се предпазвате от загуба на важни поверителни данни. Фактът, че нашите ресурси за защита на посетителите отдавна е установила, SSL-връзка, която осигурява пълна анонимност на работа. Така че да се притеснявате за сигурността ви не е необходимо, ние ще се погрижим за всичко предварително.

 

На второ място, в нашия магазин имаме гъвкава система за отстъпки, благодарение на което Анавар цена на капсули от Lipthai или всеки друг препарат, който сте поискали могат да бъдат значително намалени. Нашите спортни стимуланти са ни в наличност, и няма да се налага да чакате дълго време (от 2 до 4 дни ).

И още нещо от онлайн магазин Anabol.bg поръчка на Анавар таблетки, можете да бъдете сигурни, че продуктите, които ще ви изпратим са производство Lipthai защото ние винаги пазаруваме от "първа ръка". Това означава, че тревоги за "оригиналност" не съществуват при нас.

 

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф