Изчерпано количество
 • Anavar Omega Meds 100 таблетки
 • Anavar Omega Meds 100 таблетки
 • Anavar Omega Meds 100 таблетки

Anavar Omega Meds 100 таблетки

  Изчерпано количество
 • Anavar Omega Meds 100 таблетки
 • Anavar Omega Meds 100 таблетки
 • Anavar Omega Meds 100 таблетки
 • Код на продукта: 100 таблетки по 10 милиграма
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 95.00 лв

За тези, които са ангажирани сериозно със спортна практика този медикамент ще им помогне за увеличаване на мускулната сила ще бъде отличен помощник за възстановяването от тежки тренировки. За да се избегнат нежелани реакции, трябва просто правилно да го използвате, въпреки, че за покачване на мускулна маса не е много подходящ, освен ако се комбинира с други стероиди.

 

Оксандролон е в състояние да лекува много сериозни заболявания, като една от тях е ХИВ.

 

 • Проверете оригиналността на Анавар Омега, след като изтриете защитния слой намираш се на гърба на опаковката и въведете кода тук --> https://omega-meds.com

 

 

 

Описание на Оксандролон по-познат сред спортистите като Анавар

Този стероид напълно изгаря мазнините. С него е възможно да се повиши нивото на растежния хормон. В допълнение, по време на приема на оксандролон ще повишите силата в големи проценти, което е важно за спортисти.

 

Основният ефект е да се повиши твърдостта на мускулите и докато приемате анабола ще усетите как много бързо се възстановяват мускулите ви.

 

Комбинация на Анавар Омега Медс

Ако комбинирате Анавар на на Омега с други леки анаболни стероиди ще получите отлични резултати без странични ефекти, като ниско либидо или токсично отравяне на черния дроб. Анаварът в комбинация с други лекарства, води до впечатляващи резултати в областта на подготвителния период или както всичко го наричат релеф.

 

Добра комбинация може да се разглежда, като съвместите Анавар със Сустанон и Тестостерон като същото важи и за примоболан.

 

Цикъл с Анавар

За да се постигне максимален ефект от анаболния стероид, когато се комбинира с други лекарства трябва да не пиете повече от четиридесет милиграма на ден. Благодарение на комбинирания цикъл щя успеете да придобиете страхотен релеф на мускулите.

 

Освен това, по този начин всъщност ще увеличите и мускулната маса, която не може да бъде повишена ако го използвате солово. Спазвайте специална диета - тогава става възможно да се ускори мускулната печалба.

 

Кога този медикамент е противопоказен?

В случай на свръхчувствителност към активната съставка, не трябва да приемате Anavar Omega Meds. Същото важи и за хора с тумори или исхемична болест на сърцето, изразена атеросклероза или чернодробна и бъбречна недостатъчност. Когато имате проблем с простатата употреба на оксандролон е забранена. Същото важи при периода на бременност и кърмене.

 

Анавар цена е доста приемлива, винаги можете да си купите този анаболен стероид от нашия онлайн магазин. Комбинация с Нандролон или стероида Метандростенолон ще доведе до качествен растеж на мускулна тъкан.

 

Много спортисти го използват преди състезание , тъй като не задържа вода, и придава силова издръжливост. Плюс това оксандролон е много добро средство да се отървете от мазнините в тялото. За да направите това, лекарството трябва да се комбинира например с кленбутерол.

 

Важно е да знаете, че оксандролон не увеличава кръвното налягане, тъй като той не задържа вода.

 

Ефектите от приема на Оксандролон (Анавар)

 

1. Придобиване на суха и чиста мускулна маса.
2. Голям прилив на сила.
3. Високо качество на чиста мускулна маса.
4. Отлично запазване на резултата след спиране на приема му.
5. Липса на странични ефекти.
6. Не потиска собственото производство на тестостерон.
7. Бързото възстановяване на вашите връзки, сухожилия и мускули след тренировка.

 

 

 

Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф