Изчерпано количество
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.

Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.

  Изчерпано количество
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
 • Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
 • Производител: Vermoje Moldova
 • Код на продукта: 250mg/ml 10ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 69.00 лв

Decaver, чиито свойства се определят от активното вещество нандролон деканоат e добре популярен благодарение на ниските си анаболно андрогенни свойства. Този стероид има продължително действие, и при прием е в състояние да даде до 10 кг покачване на мускулна маса.

 

В допълнение, Decaver от Vermodje има ефект върху укрепване на скелетната система и ставите това се дължи на задържането на вода в организма. Употребата на медикамента подобрява транспорта на кислород в кръвта и подобрява имунната система като цяло.

 

Описание Decaver

Активната съставка на лекарството е нандролон деканоат, разработен още през 1960-те години. Известен е с друга форма, като нандролон фенилпропионат, но той има много по-кратък срок на действие.

 

Структурата на молекулата е много подобна на тестостерон, с две думи това е модификация на тестостерон с разлика, че анаболните му свойства са подсилени и андрогенната активност отслабена. По този начин, нандролон позволява да се получи добра печалба в мускулна маса и увеличаване на силата без значителни странични ефекти за организма при един спортист.

 

Важни свойства Decaver 10ml х 250 mg има много ниска степен на ароматизиране, липса на токсичност за черния дроб, както и отсъстват свойствата превръщане в естроген и андроген. Под действието на ензима 5-алфа-редуктаза нандролон деканоат е много слаба форма на хормона, практически няма ефект върху тялото.

 

Срокът на прием на Decaver Vermodje е различно дълъг период от време. След инжектиране, високото ниво на хормона се провежда в продължение на 15 дни, което позволява инжектиране веднъж на седмица или по-малко. Единственият значителен недостатък на това лекарство е, че има много дълго време за откриване на метаболитни продукти в тялото. На допинг тестове се показва дори и в над 22-24 месеца.

 

Decaver (Молдова) се използва активно в бодибилдинга, вдигане на тежести и други различни подвидове. Тя е много подходяща за тези, които са само в началото на професионалната кариера, създаване на мощна мускулна база, или за спортисти по време на възстановяване след кунтузия. Подробни инструкции за този анаболен препарат, можете да намерите в нашия форум. Там ще намерите много полезна информация, свързана с лекарството.

 

Препоръчителната доза на нандролон деканоат възлиза на 200-400 мг на седмица за мъже, пример : 4 мг на 1 кг телесно тегло. Цикъл с лекарството в продължение на 4-6 седмици,  показва добри резултати както солово така и в комбинация с други стероиди.

 

Най-добре доказана комбинация е с Dianabol, Winstrol, тестостерон пропионат и Masteron с Turinabol. В случай на комбиниране, седмичната доза трябва да се намали, за да се избегне предозиране на хормони.

 

Понякога, има лекарства на пазара, които имат много по-ниска цена. Не забравяйте, че цената на Decaver не може да бъде ниска, а фалшивите препарати вредят на тялото ви. Ние препоръчваме да се купуват лекарства само от одобрени.

 

По принцип, това лекарство се доказа като отличен анаболен стероид, който позволява да се увеличат спортните постижения, изграждането на мускули и укрепване на имунната система. Важно е да се разбере, че лекарството трябва да се приема в условия на физическа активност и редовни физически упражнения, както с балансирана диета.

 

 

Decaver: Мнения

От началото на своята история, и в продължение на повече от 50 години нандролон деканоат не губи своята популярност сред спортистите. Неговите анаболни ефекти носят солидна печалба и затова държи челните позиции при използваемост.

 

Отзиви Decaver потвърждават, че ефект не се постига твърде бързо, но ефективно можете да наберете до 10 кг висококачествена мускулна маса, укрепване на ставите и скелетната система и като цяло укрепване на имунната система.

 

Четете мнения за този инжекционен препарат публикувани в нашия форум, можете лесно да разберете, че е популярен сред начинаещите, както и за професионалисти. В допълнение, често Decaver (Vermodje) се използва и от нежния пол, който са много доволни от резултатите и безопасността след прием на нандролон деканоат.

 

Отзиви Decaver (нандролон деканоат) ще бъдат от полза за всички спортисти, и ако вече сте го използвали, можете да споделяте лични отзиви. В нашия форум ние винаги се радваме да намерим нови приятели както професионални съветници и спортни лекари.

 

 

Decaver: Цена

Анаболните стероиди са дефиниция и не се различават много, поради високите технологии и упоритата работа върху тяхното производство и нандролон деканоат не е изключение. В нашия онлайн магазин цената всъщност е равна на стойността от производителя, тъй като ние работим с най-малко посредници, като същевременно се гарантира качеството на препаратите.

 

Ако решите да си закупите Декавер от Вермодже (нандролон деканоат) и цената е твърде ниска, бъдете внимателни. Ниската цена често е показателно за лошото качество на продукта, тоест е фалшив, и не притежава структурата на активното вещество.

 

В нашия онлайн магазин цена Decaver е винаги постоянна, и ако тя се променя, то е само за по-добре от страната на клиента. Резултатите, получени с помощта на нандролон деканоат, напълно обхващат всички разходи за тяхното закупуване.

 

От къде да купя Decaver

Покупка на анаболни стероиди по-обичайния начин от аптека е малко проблематично, ако не и невъзможно. Нашият онлайн магазин предлага най-доброто решение. Жителите на България могат да поръчат спокойно, и да получат поръчката си директно до доставени куриерски офиси или до вашия точен адрес.

 

Ние приемаме поръчки денонощно, уикенди и делнични дни - нашия онлайн магазин по всяко време отворен за вас. Изпращането на поръчката се прави възможно най-скоро, доставката при получателя отнема най-много 4 дни в зависимост от куриерската фирма.

 

Вие можете да закупите Decaver и да сте сигурни в неговото качество и ефективност. Всички лекарства са строго контролирани и са закупени директно от производителя или чрез минимални посредници. Това води до факта, че цената е максимално достъпна и можете да си купите стероиди без допълнителни разходи. И когато правите голяма поръчка, можете да получите значителна отстъпка.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, Нандролон, мускулна-маса