Изчерпано количество
 • Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл
 • Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл
 • Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл
 • Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл

Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл

  Изчерпано количество
 • Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл
 • Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл
 • Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл
 • Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл
 • Производител: Malay Thiger
 • Код на продукта: 10амп.250mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 68.00 лв

Тестостерон Енантат производство на Malay Tiger (Малайзия) - е стероид, надарен с висока и съответно добра анаболна андрогенна активност. В допълнение към властта си той се гордее с доста дългото разнообразие от ефекти върху човешкото тяло, чрез подобряване на жизнеността да увеличи либидото по време на цикъла.

 

Една от основните области, в които са необходими тези свойства, е практиката на спорта. Спортисти, които са любители на бодибилдинг, вдигане на тежести, бойни изкуства и т.н., го използват за увеличаване на мускулната маса и увеличаване на силата. Също така често се използва в медицината, като например мускулна дистрофия, или за бързото развитие на вторични мъжки полови белези.

 

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите продуктите в официалния сайт на производителя ( malaytiger.com/category/verification )

 

 

Описание: Какво е Тестостерон Енантат и какво е неговото влияние

Активната съставка на лекарството е тестостерон енантат. Това е популярния тестостеронов естер, надарен с всички положителни качества. Въпреки това, съществува между тях и една значителна разлика - период на активност. В естествения тестостерон е по-малко от 24 часа, а тестостерон енантат - 15 дни след инжектирането.

 

Enanthal произведен от Malay Tiger (Малайзия), се появи в средата на петдесетте години. Той е първият и единствен инерционен стероид в масло, достъпно на запад, в резултат на което беше невероятно популярен. С течение на времето, неговата популярност не е намаляла изобщо. С други думи, тестостерон енантат е бил и остава любимото спортно средство за получаване на чиста мускулна маса и увеличаване на спортните показатели.

 

Като цяло води до значителни подобрения в следното:

 

● Покачване на солидна мускулна маса

● Бързо увеличаване на мощността на изпълнение при спортиста

● Премахва болки в ставите

● Устойчивост на тялото (ускоряване на регенеративните процеси)

● Да се ​​засили костната структура на тялото

● Нормализира азотния баланс

● Подобрява цялостната жизненост

 

Също така имайте предвид, че употребата на Enanthal се препоръчва само от мъже атлети, защото жените могат да получат вирилизация (синдром на мъжествеността) - синдрома се характеризира с появата на мъжки характеристики (тон на гласа, тип тяло, тялото коса, и т.н.).

 

Какви са условията за съхранение на ампулите? Тази формулировка предназначена за инжектиране, трябва да се съхранява на сухо място, защитено от влага и слънчева светлина. Също така се уверете, че мястото на съхранение не може да бъде достигнато от деца и домашни животни.

 

 

Как да приемате: Enanthal от Malay Tiger

Това лекарство се използва предимно за покачване на мускулна маса, укрепване на организма и повишаване на производителността на енергия. Рецепция му рядко отива соло като спортистите предпочитат да комбинират тестостерон енантат с други стероиди, станозолол или нандролон за подобряване на ефективността на цикъла.

 

Дозировка Enanthal (тестостерон енантат), препоръчителна употреба - това е 250-500 мг може 750-1000 мг на седмица. Тази доза е достатъчна за осезаемо увеличаване на силата и мускулната маса. Следователно се препоръчва да се поставят инжекции веднъж седмично.

 

Как да приемате Enanthal 250 мг в комбинация, и с кой стероиди? Може би структурите от ефективна комбинации са изключително много. Тук всичко е ограничено само от вашия опит, въображение и бюджет.

 

Например, за по-голям растеж на мускулите и увеличаване на силата, можете да използвате Enanthal + Metaxon в дози от 250-500 мг на седмица и 40 мг на ден съответно (първата седмица - 500 мг тестостерон и 40 мг на метандиенон, втората и седмата седмица - 250 мг тестостерон и 40 мг метандиенон). Изходът е свързан със станозолол (осем до десет седмици - 40 мг на ден), както и за свеждането до минимум на странични ефекти -  Тамоксифен 10 мг на ден или Proviron (обикновено 50 мг от първата седмица на цикъла).

 

На свой ред, за да се увеличи силата и подобряване на качеството на получената мускулатура, можете да комбинирате Turinabol с рецепцията на използване Enanthal 250. Например, тестостерон - в обем от 250 до 500 мг, и Turinabol - в дозировка от около 40 мг на ден.

 

За да научите повече, можете да посетите нашия форум, където има подробни описания на стероиди. Там можете да говорите със съветници на електронен магазин Anabol.bg (спортни лекари, треньори по културизъм и т.н.), Те ще отговорят на всички ваши въпроси.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Malay, Tiger, Malay Tiger, Enanthal, (Malay, Tiger), Тестостерон, Енантат, 10ампули, по, 250мг/мл, Enanthal (Malay Tiger) - Тестостерон Енантат - 10ампули по 250мг/мл