Изчерпано количество
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.

Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.

  Изчерпано количество
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.
 • Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.
 • Код на продукта: 10 ампули 250мг/мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 60.00 лв

Enantholic, произведен от GEP, - е стероид, често използван в бодибилдинга, вдигане на тежести и в други спортове. Активната съставка на лекарството е почти идентична с естествения тестостерон, но е с разширена дейност.

 

Свойствата на инжектиращия препарат, позволява на атлета да получи бързо значителна мускулна маса и да увеличи процентите на енергия. Също така, лекарството има ефект от изпомпване и подобрява състоянието на ставите.

 

В новите препарати Gep Pharma предвижда система за защита срещу фалшифициране. Проверки по код, който се намира на кутията от продукта. Ако купувате продукти от нас GEPпроверете вашият продукт (тук - http://ge-pharma.net/?page_id=15)вие ще получите потвърждение за оригиналност на продукта.

 

 

Какво е Тестостерон Енантат от GEP : Описание на лекарството

Прототипът на лекарството - един от най-старите анаболни стероиди, е създаден през 1960 г. с цел да се удължи действието на тестостерона в организма. В медицинската инструкция се посочва, че се препоръчва метод чрез инжектиране, за жени, който се борят с рака на гърдата. Днес, употребата на стероиди в медицината е ограничено поради андрогенни странични ефекти. Но щангисти и трибойци знаят за ефекта и последиците от този анаболен андроген и го използват без никакви проблеми.

 

Активната съставка на лекарството - тестостерон енантат естер. Свързаната естер верига означава, че дозировката на Enantholic GEP, веднъж въведена, седи в тялото до 15 дни. Тестостерон енантат прилага активни промени в азотния баланс на клетките, активира синтеза на протеин и натрупва вода. Резултатът от инжектирането се превръща в покачване от около 10 кг от стероиден цикъл с тестостерон на ГЕП. Също така изпомпващия ефект е напълно подходящ щангисти, който намалява общото напрежение на ставите.

 

В обикновена аптека този анаболен андроген не може да се купи, а вие може само да го получите от онлайн магазини. Но това не намалява популярността на стероида, както и неговата цена не е ниска. Ако видите някъде продажбата на този инжекционен стероид, и цената му е много привлекателна, пазете се. Има висок риск от измама, защото добрите стероиди не може да бъдат евтини, а фалшивия продукт вреди на вашето здраве.

 

Цена за Testosteron Enantat от GEP , в сравнение с други анаболи e достъпнa за спортисти, който искат да напомпат мускули и да придобият внушителен вид. Полученото тегло от него не е с много високо качество, за това се нуждаете от укрепващи препарати за изсушаване на мускула.

 

След цикъл с тестостерон енантат GEP, се открива при изследване на кръвта в продължение на три месеца.

 

Как да приемате Тестостерон Енантат от GEP

Лекарството има дълго действие, и е активно в тялото до 15 дни. Следователно, стероидни инжекции могат да бъдат поставени около веднъж седмично. Някои спортисти предпочитат да ги разделят в продължение на 2-3 инжекции с мотива, за поддържането на постоянно високи нива на хормона в кръвта. Такъв подход е възможен, ако не прекалявате с големите дози.

 

Обикновенно един цикъл с Тестостерон Енантат от GEP трае с продължителност от 8 до 10 седмици с доза от 250-500 мг на седмица. Цикъл за начинаещи се препоръчва да се започне с дози между 100 мг с постепенно нарастващи обеми.

 

Изполване на този медикамент от жени е противопоказно, тъй като лекарството има силни андрогенни свойства и причинява ефекта на вирилизация и маскулинизация.

 

Независимо от степента на дозировка Enantholic предоставя получаване на ароматазен инхибитор и по заради тази цел се поставя Pregnil, за да се предотврати развитието на сериозни странични ефекти. За да запазите резултатите от цикъла, се препоръчва да се вземе кортизол блокер 2-3 седмици след приема на лекарството.

 

Тестостерон Енантат може да бъде комбиниран с почти всички стероиди в зависимост от желания краен резултат. За да се подобрят процесите за маса се включва нандролон, Naposim, Metan, параболан. Ако искате да придобиете добър релеф в мускулите, тестостерон енантат трябва да се комбинира с Winstrol, Anavar или Turinover.

 

Enantholic : Отзиви

Поради дългото му наличие на фармакологичния пазар, да се намерят ревюта на спортисти за тестостерон енантат е възможно. Многобройни препоръки от спортисти, публикувани в нашия форум потвърждават популярността му сред атлетите, като стероид за покачване на мускулна маса с продължително действие.

 

Ако съдим по мненията за Enanhtolic GEP от спортисти, можем да направим някои общи заключения. По този начин, той е най-често използвания продукт от щангисти и трибойци, поради важния ефект, който предлага като сила и изпомпващ ефект. Културистите в основен период прибягват до Testosteron Enantat от GEP, тъй като причинява излишно задържане на вода.

 

Отзивите за тестостерон енантат от спортисти твърдят, че лекарството оказва твърде силен натиск. За да се намали, е необходимо да се използват лекарства за терапия след цикъл (анти естрогени). Оставете отзиви за Enantholic защото те ще бъдат полезни за начинаещите в спорта, които не са опитвали този стероид.

 

Нашият форум за тази дейност е много удобно място, където можете не само да четете, но също така и да задавате вашите въпроси поради факта, че на тях ще отговорят само опитни консултанти от квалифицирани спортове.

 

Къде мога да закупя Тестостерон от GEP и каква е неговата цена?

В нашия онлайн магазин можете да си купите лекарството по всяко време и всеки ден, независимо от празнични или почивни дни. Тук можете да направите поръчка на тестостерон енантат GEP, но също така и да направите оценка на широка гама от стероиди и други медикаменти, необходими за спортиста. Ние имаме много опит и можем уверено да гарантираме качеството на стоките и поверителността на покупката.

 

Изборът, от къде да си купя Enantholic , на разумна цена и с добро качество, изберете нашия онлайн магазин. Защото в допълнение, ние работим с минимални посредници и получаваме фармацията директно от производителите. Това означава, че за вашата поръчка, ние можем с пълно доверие да ви гарантираме оригинални лекарства.

 

Нашият онлайн магазин е отворен за клиенти на Република България, можете да наредите доставка до най-близкия спедиторски офис във вашето населено място. Всички поръчки са внимателно опаковани и ако нещо в процеса на доставка се счупи, ние ще ви изпратим безплатна подмяна.

 

Поръчка на Тестостерон Енантат от GEP - идеалното решение за спортиста, който иска да изгради маса и да увеличи значително силата си.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Енантат, Тестостерон Енантат, Enantholic, (Gep), Тестостерон, Енантат, 10амп., 250мг., Enantholic (Gep) Тестостерон Енантат - 10амп. 250мг.