Болденон (GM Pharmaceuticals) - 10 ампули

  • Код на продукта: 10амп. 200 mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 84.00 лв

Болденон от GM е синтетичен стероид , който се радва на голяма популярност в спортната практика. Подобно на много други средства, този стероид има висока анаболна активност (100% от тестостерон), в комбинация с леки андрогенни свойства (50% от тестостерон).

 

  • Той има една дългосрочна дейност след инжектиране, и е отличен за постигане на мускулния растеж и развитие на основните физически характеристики - издръжливост и сила.

.

Описание и свойства на Болденон от GM Pharmaceuticals

Активната съставка на стероида - болденон ундециленат, той е на пазара от доста време, обаче, обаче се пусна на спортния пазар по-късно. Първоначално се употребява при ветеринарната медицина, но в крайна сметка днес се използва активно в спорта, където в днешни дни има един от най-големите успехи.

 

Болденон от Gm Pharmaceuticals притежава в опаковка 10ампули с вещество 200 мг / мл, тук можем да кажем, че той е един от най-безопасните и в същото време ефективни стероиди за спортисти. За стероидни цикли е подходящ в бодибилдинга, но и поради широкия спектър на действие го използват в лека и тежката атлетика, като хокей, бойни изкуства и други дисциплини.

 

Ако употребявате Болденон Gm Pharmaceuticals правилно, може да ви помогне в множество спортни постижения. Той помага да се нормализира азотния баланс, повишава синтеза на протеини и апетита. Неговият ефект е особено значим и в предоставянето на еритропоетин. За справка, еритропоетин - хормон, който повишава производството на червени кръвни клетки и по този начин подобрява доставката на кислород в организма (във всички органи и тъкани в тялото, включително и в мускулите).

 

  • В резултат на това, резултатите от лекарството са: качество на мускулен растеж, увеличаване на издръжливостта, ефективност и мощност при спортиста, подобрява кръвоснабдяването в мускулите.

 

Тези благоприятни ефекти са благодарение на Gm Pharmaceuticals, който залагат на точно такива активни съставки, който не причиняват странични ефекти и не са свързани с ароматизация.

 

Трябва да се подчертае, че активната съставка (болденон ундециленат) е производно на мъжкия полов хормон тестостерон. Според структурата и той е подобен и има общи черти с Дианабол (Метандростенолон).

 

Цикъл с Boldenone GM Pharmaceuticals

Режимът на дозиране на препарата, както и цялостната схема на дозировка, трябва да се индивидуализира в зависимост от нивото на един спортист, физическата форма, както и общото здравословно състояние, както и други фактори.

 

Като цяло, за спортисти препоръчителната доза е около 400 мг на седмица (обикновено една доза е в рамките на 200-600 мг на седмица). Затова се избягва и твърде честото инжектиране, тъй като ефекта на препарата е до 15 дни. Като правило, прилага се 1-2 пъти седмично, не повече.

 

Средтана продължителност на един цикъл с болденон е около 8 седмици. По принцип, тази продължителност на приложение е достатъчна, за да изрази подобрение в оформянето на спортните постижения.

Въпреки факта, че този стероид е сравнително безвреден за употреба от спортисти, провеждане на стероидна терапия след цикъл се счита за задължителна, рядко се използва индивидуално, а най-вече се използва в комбинации. За терапия след цикъл, спортисти обикновено избират или на тамоксифен или кломифен.

 

Ако имате някакви въпроси за това как да направите цикъл с болденон, е силно препоръчително да посетите нашия форум и да разговаряте с консултанти. Опитните специалисти, включително и спортни лекари, дават своите коментари относно качествата на стероидни средства и др.

 

Комбинации с Болденон

За спортни успехи този стероид може да се комбинира с почти всеки известен и действителен анаболен андрогенен, например със станозолол или тестостерон.

Той е много подходящ за покачване на телесна маса (защото почти няма задържане на вода и не увеличава мазнините в тялото), както и при индивидуален прием (осигурява плавно нарастване на мускулите, съчетано с подобряване на физ. параметри).

 

  • За набор от чиста мускулна маса може да се съчетае във връзка с тестостерон пропионат и / или станозолол. Като тези лекарства често се използват при релеф или за постигане на растеж от висококачесветнни мускули.

 

От друга страна, за най-голям набор от мускулна маса болденон може да се комбинира с дълго действащ тестостерон или смес от тестостерон (Сустанон или нещо подобно). Тестостерон Енантат (или тестостерон ципионат) може да осигури стабилен и висок растеж на мускулна маса за кратко време, също така ще помогне за подобряване на общия тонус, напомпването по време на тренировка, увеличаване на силата и апетита.

 

Мнения и отзиви за Болденон

Коментари от опитни момчета са чудесен начин за придобиване на информация за начинаещите, за да разберат основните неща и да изберат, кой са най-добрите продукти. В интернет, тези коментари можете лесно да ги намерите в страниците на всички продукти.

 

Мнения на клиенти посочени точно към този стероид от GM Pharmaceuticals казват, че проявява точно действието, което се очаква от тях, - качествен растеж на мускулите, повишен апетит, и повишение на основните физични параметри. Въпреки това, той не разполага с висок риск от странични ефекти и, според изявленията на спортистите, дори и дискомфорт или болка от инжекции, обикновено не се среща.

 

Купете Болденон GM на изгодна цена

В нашия онлайн магазин за качествени спортни стимуланти от реномирани производители могат да бъдат закупени на достъпни цени. Ние не правим изключения за нито един наш продукт Boldenone Gm Pharmaceuticals, който можете да си купите не само полезно, но и безопасно, без никакъв риск. Ние предлагаме широка гама от локални лекарства в областта на спорта и най-добри условия за вашите поръчки на територията на Република България.

 

Като говорим за цена, струва си да се добави, че цената на нашите фармакологични средства може да бъде намалена благодарение на системата за остъпки. Ако поръчате голямо количество, ще получите огромна отстъпка. Всички отстъпки на Anabol.bg могат да бъдат намерени в страницата на въпроси и отговори: в "FAQ" там ще намерите необходимата информация.

 

Да добавим, че в нашия магазин поръчка на болденон може да бъде практически по всяко време. Ние сме отворени през целия ден и вашите поръчки ще бъдат изпълнени по всяко време (стоките са здраво опаковани и изпратени на клиентите в най-кратко време).

 

Купете Болденон лесно и бързо от нашия сайт!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Болденон, Boldenon, чиста мускулна маса, gm pharmaceuticals