Изчерпано количество
  • Masteject (Orienpharma) Мастерон - 5 дози/1мл
  • Masteject (Orienpharma) Мастерон - 5 дози/1мл

Masteject (Orienpharma) Мастерон - 5 дози/1мл

    Изчерпано количество
  • Masteject (Orienpharma) Мастерон - 5 дози/1мл
  • Masteject (Orienpharma) Мастерон - 5 дози/1мл
  • Код на продукта: 5 дози по 1мл
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 111.00 лв

MASTEJECT – инжекционен анаболнен стероид с активно вещество дростанолон пропионат е получен от дихидротестостерон и е подобен на биологичните ефекти от андрогенни стероиди, който се характеризира с много различни андрогенни свойства с умерен анаболен ефект.


Мастерон не ароматизира 100 експоната анти-естрогенна активност и повишава нивото на тестостерон. Повишава плътността и силата на мускулите, значително намалява на размера на мазнините по-човешкото тяло. Той се използва в различни видове спорт, особено в подготовка за състезание по културизъм и др.

 

MASTEJECT: приложение и дозировка

Има две форми на дростанолон, активната съставка на лекарство мастерон има пропионат и енантат. Пропионат се използва успешно за борба с рака на гърдата. Въпреки това, високата вероятност на вирилизация при постоянен прием в необходимите дози за лечение докторите са принудени да се откажат от лекарството при лечение на жени. Но мъжете атлети успешно я използват, когато трябва да се увеличи силата, и да се постигне намаляване на теглото чрез изгаряне на мазнини и диуретичен ефект.


Благодарение на тези свойства, Мастерон се утвърдява сред културисти като изключителен препарат за подготовка при изграждането на качественни мускули и премахване на излишните течности от организма. Мастерон помага на спортисти да останат в своята категория, но да увеличът качественото и растежа на мускулите и подобряване на физическата работоспособност.


Това анаболно средство може да се използва в комбинация с други лекарства, както и самостоятелно. При мъжете се препоръчва да се приема 50 до 150 мг на ден за една седмица или веднъж на всеки три дни. Поради високата вероятност на вирилизация, жените не превишават препоръчваната доза от 25-50 мг / ден.


Начинаещите не трябва да се включат в нарастващи дози, ако те не са взимали стероиди преди, въпреки че всеки се подхлъзва на поговорката ", колкото повече - толкова по-добре." Стероиден цикъл с Мастерон обикновено продължава от 6 до 10 седмици или по-дълги 8-12 седмици.


Masteject не ароматизира, така че няма нужда да се предприемат анти-естрогенни лекарства. Добър комбиниран избор е с препарата Винстрол (Станозолол), който също изхвърля водата от организма. В такава комбинация дозата на винстрол е 50-100 мг всеки ден или през ден, орален станозолол до 30-40 мг/ден. Ако искате да изградите висококачествена мускулна маса интересна комбинация е с болденон. Въпреки това трябва да имаме предвид, че тази комбинация значително повишава апетита, което може да попречи на някои спортисти да се придържат към спортната диета.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Мастерон, Дростанолон, пропионат, Мастерон, Дростанолон пропионат, Masteject, (Orienpharma), Мастерон, дози/1мл, Masteject (Orienpharma) Мастерон - 5 дози/1мл