Изчерпано количество
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.

Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.

  Изчерпано количество
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.
 • Methandrolic (GEP) Metandrostenolon - 96таб. 10мг.
 • Производител: GEP
 • Код на продукта: 96таб./10мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 40.00 лв

Methandrolic капсули са стероиден агент, надарен със силна анаболна активност и нисък андрогеннен капацитет. Лекарството има въздействие върху метаболизма на протеини. Активността на този стероид позволява значителното увеличаване на мускулната маса, укрепване на костите, повишаване на апетита, сила и други показатели, имащи отношение към спортиста и спорта като цяло.

 

Проверете оригиналността на Methandrolic!

 

Основната област, в която се използват капсулите Methandrolic произведени от GEP e спортната практика. За атлети в триатлон, спортисти в бодибилдинг, вдигане на тежести и други дисциплини ги използват основно за подобряване на физическата подготовка (увеличен мускулен растеж в сила, издръжливост и т.н.).

 

Този препарат ефективно се използва в медицината - за увеличаване на апетита, в нарушени усвояването на протеин, за подобряване на здравето, укрепване на костите и за други цели.

 

 

Какво са таблетките Methandrolic GEP и какъв ефект проявяват?

В основата на тези фармакологични средства е най-известният стероид метандиенон (Methandrostenolone), разработен в средата на 20 век от д-р Джон Циглер. Метандиенон в пазарната фармакология се появи почти веднага след създаването, в началото на 60-те години, и веднага се е записал сред спортистите, поради мощните си действия и разнообразие от полезни ефекти.

 

 

Наред с другите неща, ефектът от Methandrolic (метандиенон) е наистина мощен, силна анаболна активност, равна на 200% на ендогенен тестостерон, както и малкия му живот в организма от 6-8 часа след поглъщане. Андрогенната активност в сравнение с тестостерона е намалена точно два пъти (50% от ендогенен тестостерон).

 

Също така този стероид има забележително кратък период на откриване, регистрираме факта, че следваща употребата е възможна само в рамките на 5 седмици след края на цикъла.

 

Като цяло, таблетки Methandrolic GEP могат да проявяват следните ефекти и положителни свойства:

 

Ускоряване на процеса на синтеза на протеини

Бързото нарастване на мускулната маса

Повишено качество на възстановяване

Повишен апетит

Укрепване на костната структура на тялото

Подобряване на баланса на азот и благосъстояние

Стимулиране на изгарянето на мазнините

Антикатаболен ефект

 

 

Отбелязваме, че в културизма и в други дисциплини като стероидно лекарство може да се използва ефективно не само от мъже, но и от жени атлети. Важно е за момичетата ако искат да предотвратят прояви на вирилизация трябва да използват най-ниската доза в района на 2-5 мг на ден.

 

● За информация: вирилизация или синдром на мъжествеността - синдрома се характеризира с развитието на мъжките функции при жени (хирзутизъм, промени в тялото тип, задълбочаване на глас, и т.н.).

 

Забележка: почти всички странични ефекти, типични за Метан ГЕП възникнат само ако злоупотребявате с лекарството. Също толкова важно е да се помни, че съоръженията за съхранение на стероида трябва да се извършват в сухо и тъмно място, далеч от деца и домашни любимци.

 

 

Цикъл и инструкции за това как да приемате капсулите Methandrolic


Този стероид е в голяма популярност в рамките на спорта, за да си помогнат редовно прибягват щангисти, триатлон, спортисти по културизъм и много други дисциплини. Той се използва главно за набиране на мускулната маса, както и за увеличаване на силата. Тази рецепция рядко се провежда солово, той обикновено се комбинира с други ефективни стероиди например станозолол или тестостерон.

 

Как да приемате Metahndrolic в комбинация, и с какви конкретно анаболни стероиди може и трябва да се комбинира?

 

Ефективността от комбинации и опции има много, но ако се стремим преди всичко най-голямо увеличение в мускулната маса, най-добре е в съчетание с инжекции на нандролон. Дозите могат да бъдат следните : нандролон - около 200 мг на седмица, Метан - около 30 мг на ден. Изходът от този цикъл е с тестостерон пропионат в дозите на около 100 мг през ден и терапия след цикъл с - Тамоксифен (30 mg на ден).

 

Ако искате да постигнете повече сила и растеж, може да го комбинирате съсстанозолол, оксандролон и тестостерон пропионат. Особено значителни подобрения позволяват да се постигнат съвместно със стероида оксандролон, където следните дневните дози са : оксандролон - около 80 мг на ден, метан - около 30 мг на ден.

 

 Средната продължителност на прием - 7 пълни седмици. Между другото, дозата таблетки метан Methandrolic ГЕП е много лесно да се изчислят, защото е по-удобна концентрация на активната съставка - 10 мг в капсула.

 

● Забележка: Посетете форума Anabol.bg и там можете да намерите повече информация за това как се използват капсулите метандростенолон, никакви инструкции за употреба не могат да бъдат сравнени с тези съвети, които могат да дадат нашите консултанти в Форума. Структурата на консултанти, между другото, включва професионалисти като културизъм треньор, майстор на спорта по вдигане на тежести, а дори и опитен спортен лекар.

 

 

Мнения и отзиви за Methandrolic от GEP


Мненията за този препарат в интернет са много различни. Въпреки това, по-голямата част от мненията за МЕТАН ГЕП имат положителен знак. С други думи, повечето от атлетите, които са закупили и тествали на практика, бяха доволни от покупката.

 

Повечето отзиви за метан Methandrolic са надарени с множество положителни факти. Пример е че добринасят за голяма мускулна печалба. Помагат да се подобри ефективността на силата и апетита, и че също така засилват костната структура на тялото и нормализират азотния баланс. Всички тези подобрения са изключително полезни и са от голямо значение за спортиста.

 

Разбира се има и някои нежелани реакции, който могат да се появят (гинекомастия, повишено кръвно налягане и т.н.). Въпреки това, както е известно, това става само при злоупотреба или при прекалено често дозиране или прием в прекомерни дози.

 

В допълнение, отзивите от клиентите не лъжат, когато казват, че това лекарство произведено от GEP е чудесен комбинатор на стероиди. За да се увеличи силата, може ефективно да бъде комбиниран със станозолол, тестостерон пропионат или оксандролон, и ако искате да се постигне значително увеличение на мускулната маса, можете да го използвате в комбинация от нандролон деканонат, тестостерон енантат или Sustanon.

 

 

От къде да купя таблетки Metan от GEP и на каква цена?


Поръчката на този стероид може да направите бързо и лесно в нашия магазин в Интернет. Защо при нас? Първо, защото има рентабилност. На нашия сайт има система за отстъпки, благодарение на което цена метан капсули може да бъде значително намалена. По-конкретно, при големите суми, можете да получите хубава отстъпка, в резултат на добро спестяване.

 

На второ място, ако сте решили да направите поръчка на Methandrolic капсули от нас, няма да се притеснявате за безопасността на вашите лични данни. Нашият ресурс отдавна е установил, надеждни връзки, които предпазват посетителите и осигуряват максимална анонимност при работа.

 

Трето фактът, че всички лекарства идват при нас директно от производителите и техните фабрики без участието на трети лица. Така че дали е "оригинал" нашата фармакология няма никакво съмнение.

 

Четвърто, ние доставяме за почти всички големи и малки градове в България. Това означава, че поръчката и доставката на метан ще е най-бърза, надеждна и сигурна. 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: метан, метандростенолон, дианабол, напосим, мускулна маса