Изчерпано количество
 • Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули
 • Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули
 • Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули

Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули

  Изчерпано количество
 • Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули
 • Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули
 • Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули
 • Код на продукта: 10 ампули 1ml/200mg
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 80.00 лв

Nandrolone D е класически анаболен стероид. Структурно, активната съставка на лекарството е много подобна на тестостерон, обаче са добавени и редица други функции: в нандролон деканоата е засилен анаболния, а андрогенния ефект е понижен. Действието на стероида е - стимулиране на синтеза на протеини и активиране на репарационните процеси в костите и мускулната тъкан.

 

В допълнение, това лекарство има способността да установи положителен азотен баланс и да осигури по-добра абсорбция на аминокиселини.

 

Дека на Балкан Фарма има и друго предимство - увеличава производство на еритропоетин и стимулира анаболните процеси в костния мозък и костната структура. Увеличението на еритропоетинните нива води до по-добър транспорт на кислород и по-голяма ефективност при тежки тренировки (издръжливост), което играе важна роля при активно спортуващите.

 

При редовна употреба на Nandrolon Balkan Pharma може да се осигури бърз и висококачествен растеж на мускулна маса с общо подобряване на материалното укрепване на тялото, включително и на имунната система.

 

Защо да закупите Nandrolone D от нашия магазин? Ние гарантираме неговата оригиналност. За да се уверите в това обстоятелство, отидете на адрес www.b-p.md (уебсайт на фармацевтична компания Balkan Pharmaceuticals) и виведете Yupik кода (намира се на всяка ампула в най-долната част).

Нандролон Деканоат от Балкан Фарма: описание на препарата

Нандролонът в бодибилдинга и като цяло в спорта започна да се търси почти веднага след пускането му в продажба. Той се появява на пазара още през 1962 г. под формата на инжекции за медицинско приложение.

 

Поради факта, че цената на първите аналози на Nandrolon Decanoat от Balkan Pharmaceuticals е също доста висока не попречи на огромното и търсене от спортисти и други пациенти с различни заболявания. Използването на точно този Нандролон (Nandrolone D) се извършва от много професионални спортисти.

 

Допинговите скандали заради лекарства, базирани на нандролон, се случват постоянно. Повечето скандали в италиански, испански и някои други футболни първенства се случват точно поради тази активна субстанция – нандролон деканоат.

 

Nandrolone D: приложение и стероиден цикъл

Това лекарство се характеризира със забавено продължително действие, т.е. ефектът, който се проявява от него по време на приема, се развива постепенно. При използването му се наблюдава значително, но въпреки това не рязко увеличение на резултатите.

 

Поради това стероидния цикъл с Nandrolone D трябва да бъде по-дълъг, само така подобренията ще се почувстват напълно. Оптималното използване е в рамките на около 8 пълни седмици (в зависимост от нивото и опита на спортиста този индекс може да се увеличи малко - дори до 10 или 12 седмици).

 

 Препоръчваната доза Дека Балкан Фарма, както за здравето на спортиста и за оптимален набор от мускулна маса се счита за 200-600 мг на седмица. Въпреки това, често се препоръчва да се използват анаболни дози, изчислени поотделно въз основа на собственото тегло на спортиста.

 

Съгласно практиката, средната доза Nandrolon Balkan Pharma трябва да бъде приблизително 3-4 мг на 1 кг телесно тегло (веднъж седмично). Значителният излишък на тези стойности увеличава риска от странични ефекти, които могат да бъдат свързани със злоупотреба или предозиране от вещество.

 

За атлетите с малък опит препоръчваме нандролон деканоата да се използва в доза не повече  от 200-400 мг на седмица. Средната стойност на тези обеми за начинаещи трябва да бъде достатъчна, за да осигури покачване на мускулна маса, подобряване на издръжливостта и силата ,повишаване на имунната защита и насърчаване на добро здраве по време на приложението.

 

При започване на стероиден цикъл с нандролон деканот не се препоръчва да се стартира с много високи дози. Първоначално е желателно да се определи индивидуалната поносимост на веществото към организма.

 

Nandrolone D: комбинация с други стероиди

Продуктът Nandrolone D от Balkan Pharma е един от най-ефективните средства за покачване на чиста мускулна. При спазване на всички предписани препоръки спортиста е в състояние да набере до 10 кг повишение в теглото.

 

Що се отнася до комбинациите с лекарството е добре към цикъла да се приложи и кленбутерол. Това помага да се спре катаболната фаза след курса и да се запазят придобитите резултати от курса. Наред с това, нашият екип препоръчва комбинации с туринабол, тестостерон и данабол – при стероидни цикли са маса.

 

За всичко останало, той се вписва добре със станозолол под формата на инжекции или с таблетния варянт (стромба). Като средство за пост-курсова терапия обикновено се препоръчва да приемате тамоксифен или кломифен цитрат (можете да си ги купите в нашия магазин).

 

Дека Балкан Фарма: Ефекти

Важно предимство е, че употребата на нандролон не изглежда да има някаква разрушителна сила в работата на органите, особено в черния дроб и сърцето (сърдечно-съдовата система). Чрез провеждане на курс, ако се натъкнете на нежелани реакции, те често са мимолетни. Разбира се, както в случая на подобни лекарства (стероиди), ситуацията може да се влоши от превишаването на препоръчваните дози.

 

В този случай, нандролон от компанията Balkan Pharmaceuticals (Молдова) може да доведе до повишено кръвно налягане, главоболие, раздразнителност, и болки в корема.

 

В допълнение, свързването на рецептори от хипофизната жлеза, може да предизвика усилване на пролактин - веществото е по много причини подобно на естроген и ефектът му се проявява в леко увеличение на телесните мазнини, намаляване на природен тестостерон и гинекомастия при мъжете.

 

Обобщавайки, трябва да се каже, че страничните ефекти от употребата на Nandrolone D са изключително редки и често се появяват при нарушаване на основните препоръки. Запомнете, че в случая на спортната фармакология по-високите дози е не винаги по-добре! Ако информацията не ви е достатъчна можете да попитате специалистите в нашия форум.

 

От къде да купя Nandrolone D на добра цена?

Можете да си купите много висококачественни стероидни продукти като посетите нашия онлайн магазин Anabol.bg.

 

Едно от основните правила на нашата работа е индивидуалният подход към всеки клиент. Ето защо при закупуване на стероиди или всякакви други средства, можете да разчитате на добри съвети от нашите консултанти и то напълно безплатно.

 

Също така, не забравяйте за възможността да спестите пари чрез система ни за отстъпки. Отстъпките са различни и зависят от сумата изразходвана за поръчка. За да се запознаете с всички правила, можете да посетите страницата "Често задавани въпроси" – там е описана цялата необходимата информация.

 

Като цяло поръчката на Nandrolone D от нашия сайт не само е печеливша, но и надеждна и безопасна. Нашият магазин притежава система за сигурност, която гарантира запазването на анонимността и поверителната информация. Работим изключително с надеждни хора и можем да кажем, че продуктите ни идват "от първа ръка" - от самите производители или от доверени доставчици.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Дека, , Нандролон, деканоат, Дека, Нандролон деканоат, Nandrolone, (Balkan, Pharma), Нандролн, Деканоат, ампули, Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули