Omnadren (Jelfa) Омнадрен Полша - 5 ампули

  • Код на продукта: 250mg/ml 5ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 24.00 лв

Omnadren - е инжекционен анаболен препарат, чиято активна съставка – е смес от маслена основа и четири тестостеронови естера : Тестостерон деканоат 100 мг тестостерон изокарбонат 60mg, 60mg фенил пропионат, тестостерон пропионат 30 мг.

Omnadren (Jelfa) Омнадрен Полша - 5 ампули

 

Този стероид се характеризира с най-мощния анаболен ефект, но има значително андрогенен ефект. Лекарството има голямо ускорение на синтеза на протеини. Резултатът от неговото инжектиране - мощен мускулен растеж, растеж и укрепване на костите, подобряване на подвижността на ставите.

 

 

Omnadren:  Информация

Прототипът на този стероид, произведен във фармацевтичната индустрия na компанията Organon е през 70-те години на миналия век. И е синтезиран от тестостерон и неговата орална форма метил тестостерон през 1935г. от Югославския химик Ружичка.

 

Лекарството се използва за лечение на сексуална дисфункция, закъснение от сексуалното развитие, с дефицит от андрогени при жените - в онкологията на гърдата и яйчниците, остеопороза. Пълен списък на заболявания при лечението, на които той се използва са обозначени в листовката на лекарството. Независимо от факта, че в нашия онлайн магазин можете да си купите без никакви проблеми Omnadren 250, не го използвайте за медицински цели без рецепта.

 

Идеалната комбинация от тестостероновите естери са показали високо ниво на ефективност, както и нарастващата наличност на лекарството стана активно използван в силовите спортове. Omnadren Jelfa влиза в експлоатация най-бързо, в рамките на няколко часа след инжектирането, но има доста дълго време на престой. Средният ефект на стероида продължава около 3 седмици. Тестостероновите естери са включени в последователна работа, който осигуряват продължителен ефект. Като започнем с първото действие на тестостерон пропионат. Той е активен през деня. След това започват да действат другите естери.

 

Това лекарство се използва в културизма за бързо покачване на мускулна маса. Обаче, лекарството не само дава растежа на мускулатурата, но също така и увеличава ефективността на сила и издръжливост. Високите темпове на растеж са при всички показатели, които са важни за спортиста, той взема първо място сред най-ефективният анаболен стероид към днешна дата. Като цяло, при използване на Omnadren мускулен растеж може да достигне 10 кг, и това не е пределът. Много зависи от физиологията на спортиста, спортен опит, дължината на цикъла, както и комбинациите с него.

 

Лекарството увеличава производството на червени кръвни клетки. Това увеличава наситеността на кислород в кръвта, което подобрява силата на мускулите и засилва възстановителните процеси. Лекарството допринася за по-забележимо натрупване на течност в тъканите, но спортистите при този проблем отдавна са се научили да го преодоляват успешно. Освен това, заедно с общото натрупване на течност се увеличава "смазване" на ставите, които видимо ги предпазва от наранявания и щети.

 

Това лекарство често е сравнявано със Сустанон. Omnadren 250 се произвежда от полска компания Jelfa SA и Sustanon - компанията Organon. Органон има производство в няколко страни, съответно, цената и качеството на продукта може да се различава леко. Въпреки това, състава и концентрацията на активно вещество са аналози. И така, какво да изберем този стероид или стероида Sustanon - е въпрос на навик или лични предпочитания, като например полското лекарството директно от фабриката.

 

Той е много разпространен под факта, че спортистите се възползват от възможността да спестят пари, издуват дозата с надеждата за постигане на бърз напредък на тяхното развитие. В същото време от съществено значение за успеха при спортисти, които вече са достигнали максимума на естествените възможности за по-нататъшен растеж те се нуждаят от сериозен външен стимулатор.

 

 

Цикъл с Omnadren

Средната времетраеност на цикъл с омнадрен траен 6 седмици. В зависимост от лимитите за тренировка, определени условия, но максимално от 4 до 8 седмици. Дозировката на сместа се регулира поотделно от 250 до 1000 мг на седмица. Средна доза от 500-750 мг е повече от достатъчна.

 

 За ускорена подготовката за мускулна маса се включва Danabol или анавар. Тази комбинация е реактивна и "гони" маса и сила, но също така увеличава риска от нежелани реакции. За растежа на мускулите като качество, без силни анаболни андрогенни ефекти, се съвместява с нандролон деканоат.

 

За преодоляване на последиците от ароматизатора в Omnadren в цикъл трябва да включват анти-естрогени, като провирон или тамоксифен. Анастрозол е по-ефективен, но е по-скъп. При висока честота на дозиране и лечение доста бързо започва да се потиска андрогения тестостерон. За да разрешите този проблем, в края на цикъла приложете тамоксифен или кломифен.

 

Върху опаковката на лекарството Omnadren 250 - описание на неговите фармакологични свойства и указания за употреба. Ако искате да го приемате, прочетете за неговите качества, съчетани с други лекарства, както и други характеристики на лекарството може да се обсъждат в нашия форум.

 

Omnadren: Отзиви и Мнения

Много спортисти успешно дават мнения за Omnadren 250, за да помогнат на начинаещите да направят правилния избор и да си направят ефективен стероиден цикъл. По мнението на онези, които вземат такива лекарства, страничните ефекти, при нормална доза не присъстват (ако не превишавате дозата или комбинирате с всичко).

 

Нежният пол, които искат да вземат Onmadren, трябва да се интересуват от много коментари. Въпреки това, точно този стероид никога няма да го препоръчаме или продадем на жена, тъй като лекарството влиза в сила много бързо и много вероятно да запази вирилизация при неговата активност.

 

Ако сте опитен спортист, който успешно е преминал през фармакологията, можете да оставите своят отзив в сайта, или в темата в нашия форум. Сигурни сме, че това ще помогне на някой да направи избора и да закупи най-добрите анаболни медикаменти, за да постигнете желаната височина.

 

От къде да купя Omnadren и каква е неговата цена.

Въпреки, че лекарството се използва за лечение на някои болести, поръчка на Omnadren 250 в аптека е много трудно да се намери ( но не и невъзможно ). За съжаление, в днешно време, покупка на Омнадрен в провинцията е много сложно. От там идва проблема на хората, които неса запознати със спецификата на пазарната фармация, и се подхлъзват към търговци с евтници цени. Много често това са или добре фалшифицирани стероиди или не присъства активната съставка в ампулата. Запомнете ! Здравето ви не се намира в портфейла.

 

Можете да си купите този препарат, който е смес от тестостерон, в нашия онлайн магазин с доставка до всяка точка на Република България. Ние привличаме нови клиенти, не с ниски цени, а с чисто изпълнение на задълженията си, както и с продукти на високо качество.

Състав на Омнадрен

Комбинация от четири различни тестостеронови естери: тестостерон пропионат, тестостерон фенилпропионат, тестостерон изокапроат и тестостерон деканоат. Тази комбинация позволява на Омнадрен да има продължително действие и да осигурява стабилни нива на тестостерон в организма.

Анаболни ефекти на Омнадрен

Подпомага мускулния растеж и повишава синтеза на протеини в тялото. Това може да доведе до увеличение на мускулната маса и сила.

Андрогенни ефекти на Омнадрен

Има андрогенни ефекти, които включват насърчаване на развитието на мъжките секундарни полови характеристики, като гласът, растежа на косата и либидото.

Дозиране и приложение

Дозата може да варира в зависимост от целите на потребителя и отговора на терапията. Обикновено се прилага инжекционно в мускулите на гърба или бедрата. Дозите и графикът на приложение трябва да се определят от лекар или специалист в областта на спортната медицина.

Възможни странични ефекти

Омнадрен може да предизвика някои нежелани странични ефекти, включително гинекомастия (увеличение на гърдите при мъжете), повишено кръвно налягане, промени в холестерола, супресия на естественото производство на тестостерон и други.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Сустанон, вида, Тестостерон, Сустанон 4 вида Тестостерон, Omnadren, (Jelfa), Омнадрен, Полша, ампули, Omnadren (Jelfa) Омнадрен Полша - 5 ампули