Изчерпано количество
 • Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.

Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.

  Изчерпано количество
 • Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
 • Код на продукта: 100 ТАБЛЕТКИ ПО 10мг.
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 40.00 лв

Danabol е един от най-добрите анаболни стероиди, който има анаболен ефект на андроген в зле дефинирано действие. Проявите на анаболните процеси помагат за увеличаване на мускулната маса, сила и цялостното укрепване на костите и тялото като цяло. При редовна и правилна употреба на комбинирани стероиди се наблюдава спад в мастните натрупвания.

 

Ефекти на Метандростенолон - Данабол

 

• Бързо увеличаване на мускулната маса ( до 8 - 10 кг )

 Увеличаване на силовите показатели

 Повишен апетит

 Умерени свойства на изгаряне на мазнините

 Укрепване на костната тъкан

 

 

* Кутията съдържа 4 блистера по 25 таблетки ( 100 таблетки ).

 

Ние ви предлагаме да се купуват само първокласни продукти. Например този продукт може да се провери дали е оригинален на www.bp.md на това е официалната страница на производителя. След като проверите Upik кода можете да бъдете сигурни, че Danabol от фармацевтична компания Balkan Pharmaceuticals закупен от нашия магазин - е напълно с високо качество на продукция.

 

 

Danabol: Фармакологично действие

 

Основната активна съставка в препарата е метандиенон, което допринася за задържане в тялото на основни микроелементи като фосфор, азот, натрий, калий, и много други. Той се абсорбира незабавно в стомашно-чревния тракт, в кръвта се свързва със специфичен глобулин и крайното преобразяване се случва в черния дроб. Вещество и неактивни метаболити се екскретират през бъбреците. Освен това има положителен ефект върху хематопоеза и увеличава еритропоетина.

 

Danabol (метандиенон) има кратък период на дейност: продължителността на неговото въздействие върху организма е приблизително 12-16 часа след спиране на приема му, но около 50 дена, той не може да се открие в кръвта, което се потвърждава и от медицинските изследвания. Това лекарство се смята за отлично средство за начинаещи спортисти, но в същото време не по малко професионални атлети се радват на успеха му.

 

Неговата формулировка определено може да бъде полезена за медицински цели, обаче, преди да се приложи лечение трябва винаги да получите експертни съвети, за да направят правилния режим.

 

 

Danabol: История

Methandrostenolone, е синтезиран през далечната 1956 г. от американската фирма "Ciba-Geigy". Свободната продажба на стероида е през 1960 г. и след това неговото активно изполване е само сред спортната фармацевтика. След 20 години на базата на Methandrostenolone започнаха да произвеждат други препарати, сред който се описват като фармакологичен продукт. Също така те много бързо завладяват пазара.

 

Днес, много спортисти, професионалисти и начинаещи поели по своя път в културизма, започнаха да приемат много често Danabol, за да постигнат техните спортни постижения.

 

Danabol: Как да се използва?

 

Оптималната доза на лекарството е 20-50 мг на ден (като се има предвид количеството на материала еквивалентни на 2-5 таблетки на ден).

 

Заслужава да се отбележи, че дозировката на таблетки Danabol, от минимума до максимална доза трябва да се индивидуализира и въз основа на капацитета и степента на подготовка на един спортист. Например, начинаещи, които тепърва започват запознанство с фармакологията обикновено е достатъчно 30-40 мг дневно (3-4 таблетки), може и да са достатъчни и по-малко.

 

Спортистите професионалисти с тегло над 100 кг, може да започнат доза Danabol от 50-60мг на ден и да разчитат на желания ефект. Въпреки това, дори и опитни състезатели, използващи анаболи трябва да бъдат изключително внимателни.

 

С помотща на Danabol може да ви помогне да покачите до 10 кг. Имайте предвид, че таблетките трябва да се използват от два до три пъти на ден след хранене, приемат се с питейна вода без алкохол.

 

Както за начинаещи така и за опитни спортисти, трябва да се разбере, че повишаването на дозата невинаги води до повишаване на ефективността на лекарството. Това означава, че приемането на 12 таблетки вместо 6 - това не е два пъти по-ефективно, а 2 пъти по-опасно.

 

● Danabol и приемът му в комбинации:

 

Препарата много добре се комбинира с Winstrol (станозолол инжекция). Тази комбинация е полезна за тези, който желаят да увеличат тяхната сила, и за тези, който тепърва трябва да наберат качественна мускулна маса.

 

Също така, най-добър ефект може да се постигне чрез комбиниране на Sustanon, тестостерон или нандролон деканоат с дълго действие.

 

Поръчка на Danabol :

 

Поръчката на този стероиден агент от нашия магазин може да бъде без рискове, можете да бъдете по-уверени в поддържането на лична анонимност. Ние вече сме далеч от първата опитна година на работа България и страни в европейския съюз.

 

Тук можете значително да разчитате на нас, защото ние имаме разумни цени и за големи поръчки са дадени съответните отстъпки. Подробностите за отстъпката, е налична на страницата ИСТОРИЯ И ОТЗИВИ, както в допълнение към информацията, представлява и друга важна информация относно покупката на лекарства.

 

Пазарувайте от Anabol.bg нашият магазин работи денонощно. Направете бързо запитване в рамките на няколко кликвания на мишката по всяко време на деня. От наша страна, ние приемаме един отговорен подход към задачите и да се гарантира максимална ефективност.

 

Изборът дали да си купя Danabol, можете да разгледате множество мнения на доволни клиенти в нашия форум, където можете да получите съвет, за широка гама от продукти  - всичко това в онлайн магазин Anabol.bg!

 

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Метан, , Метандростенолон, Метан, Метандростенолон, Danabol, (Balkan, Pharma), Метандростенолон, таблетки, по, 10мг., Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 60 таблетки по 10мг.